asi před půl rokem jsme na zakázku přivezli Opel Kadett C,rv myslim 1976 v takový hrozně nenápadný oranžový barvě,polepama jägermeister a uřvanym vejfukem... sundali jsme auto z Mastra,že ho dáme do garáže,ale potvora nechtěl chytit (pak se zjistilo že to je startérem),tak jsme ho roztlačili z kopce... nakonec to chytlo a když už to vrčelo,tak jsem si řekl,že vyzkoušim co dělá 75% samosvor

u baráku mam takový krásný esíčko,tak jsem to projel 2x tam a zpátky,chci ho nalámat do garáže,ale kamarád mě překecal ať ho ještě svezu,tak jsem se opět vydal do toho esíčka a na konci stáli policajti a zrovna kontrolovali nějakou prostitutku. samozřejmě že nechali prostitutku bejt a rychle letěli za mnou...
tak jsem v poklidu zastavil,vysvětlil situaci a následoval dialog
+doklady máte?
-mám
+a dáte?
-nedam,jsou v odtahovce u garáže
+a doklady od auta?
-ty tam jsou taky
+a SPZ to auto má kde?
-v odtahovce
+a máte vubec něco u sebe?
-jo,klíče od bmw
+hahaha,a bydlíte kde?
-tady v tom baráku,před kterym teď stojíme
+jooo,vás znam,vy máte to zelený kabrio...měl by jste jezdit opatrně
-
do toho se vložil jeho kolega
+co to je?
-Cčkovej kadett,veterán,se špérou
+ty vole,kecáš to je masakr
no prolezli celý auto ze zvědavosti,nechápali jak já se svojí postavou se vejdu do tý skořepiny a přelezu rám a doprovodili mě až ke garáži... odjížděli se slovy "blbe jestli tě v tom ještě potkam bez značek,tak jsi bez papírů"
všechno bylo v době,kdy jsem pracoval na benzínce. Druhej den jsem měl službu a samozřejmě tam oba příslušníci přijeli. Hned mezi dveřma se mi dostalo přivítání "áááá,ty seš ten s kadettem...tak to u tebe máme nadosmrti kafe zadarmo"
nedávno,kdy tu probíhala Vácovo aféra s M40

tak jsem je potkal znova... s Vácou jsme jeli vyzvednout "cvakátko" který bylo bez STK a nestartovalo...tak to takhle dáváme na lano za T4 a najednou se v ulici oběvili policajti... váca posranej až za ušima a chlapci šli hned rovnou ke mě se slovy "aaa,mlaďas s kabriem,to určitě zase nemá technickou a papíry jako kadett co?"

tak jsem jim odpověděl že ne,že to ani nesvítí,nebliká,nemá povinnou výbavu a vlastně to tu krademe,tak se zasmáli a odjeli