Vtipné příhody s policajty - Nově hlasování o nejlepší story

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět

Která příhoda je podle Vás nejlepší?

Nechtěná honička (Jakub318i)
2
5%
Pistole u dokladů (Jakub318i)
1
3%
Světla na křižovatce (Cvrcek Martin)
1
3%
Pás ve dveřích (Vasa)
12
31%
Pás, zmrzlina a dalekohled (Vasa)
12
31%
Dobrovolný hasič (Ondřej Švec)
0
Žádná hlasování
Ukrajinští migranti (Max-Max)
3
8%
Pohotová reakce (lisage)
0
Žádná hlasování
Eta na plyn (Luter)
2
5%
7 minutové zpoždění (Vasa)
6
15%

Celkem hlasů: 39

BALI
člen E30.cz

Příspěvek od BALI » 07. 02. 2009 20:17

asi před půl rokem jsme na zakázku přivezli Opel Kadett C,rv myslim 1976 v takový hrozně nenápadný oranžový barvě,polepama jägermeister a uřvanym vejfukem... sundali jsme auto z Mastra,že ho dáme do garáže,ale potvora nechtěl chytit (pak se zjistilo že to je startérem),tak jsme ho roztlačili z kopce... nakonec to chytlo a když už to vrčelo,tak jsem si řekl,že vyzkoušim co dělá 75% samosvor :D u baráku mam takový krásný esíčko,tak jsem to projel 2x tam a zpátky,chci ho nalámat do garáže,ale kamarád mě překecal ať ho ještě svezu,tak jsem se opět vydal do toho esíčka a na konci stáli policajti a zrovna kontrolovali nějakou prostitutku. samozřejmě že nechali prostitutku bejt a rychle letěli za mnou...

tak jsem v poklidu zastavil,vysvětlil situaci a následoval dialog

+doklady máte?
-mám
+a dáte?
-nedam,jsou v odtahovce u garáže
+a doklady od auta?
-ty tam jsou taky
+a SPZ to auto má kde?
-v odtahovce
+a máte vubec něco u sebe?
-jo,klíče od bmw
+hahaha,a bydlíte kde?
-tady v tom baráku,před kterym teď stojíme
+jooo,vás znam,vy máte to zelený kabrio...měl by jste jezdit opatrně
- :D

do toho se vložil jeho kolega
+co to je?
-Cčkovej kadett,veterán,se špérou :D
+ty vole,kecáš to je masakr

no prolezli celý auto ze zvědavosti,nechápali jak já se svojí postavou se vejdu do tý skořepiny a přelezu rám a doprovodili mě až ke garáži... odjížděli se slovy "blbe jestli tě v tom ještě potkam bez značek,tak jsi bez papírů"

všechno bylo v době,kdy jsem pracoval na benzínce. Druhej den jsem měl službu a samozřejmě tam oba příslušníci přijeli. Hned mezi dveřma se mi dostalo přivítání "áááá,ty seš ten s kadettem...tak to u tebe máme nadosmrti kafe zadarmo"

nedávno,kdy tu probíhala Vácovo aféra s M40 :lol: tak jsem je potkal znova... s Vácou jsme jeli vyzvednout "cvakátko" který bylo bez STK a nestartovalo...tak to takhle dáváme na lano za T4 a najednou se v ulici oběvili policajti... váca posranej až za ušima a chlapci šli hned rovnou ke mě se slovy "aaa,mlaďas s kabriem,to určitě zase nemá technickou a papíry jako kadett co?" :lol: tak jsem jim odpověděl že ne,že to ani nesvítí,nebliká,nemá povinnou výbavu a vlastně to tu krademe,tak se zasmáli a odjeli :lol:

Lukáš Brandejs

Příspěvek od Lukáš Brandejs » 07. 02. 2009 21:31

Tak si to valím po Sedlečáku do práce a na začátku Suchdola vylítne 306 z vedlejší. Brzdím očima :lol: zkoušim se vyhnout a frajera jsem nabral levím předním kolem na jeho pravý zadní blatník. Vylezem oba a on, že ať jedu k němu do práce, že to vyřešíme mezi sebou a kolik chci. Povídám mu tak bůra, protože promáčklej blatník a ránu odneslo kolo, takže nevím co tam muže a nemůže být. On jsi blázen, dám ti 2 tis. Povídám že to nestojí ani blatník s lakem a že zavolám policii. On že zavolá. Říkám ok zavolej. Po hodině sezení v autě, mi to nějak začalo zapalovat a volám sám na dispečink, jestli je nehoda nahlášená-nebyla !!! Jdu za tím debilem, že si to vyříkáme a on ani nevylezl z auta. Asi po 5 minutách ke mě příjede a říká, že zavolal zanámému a příjde mu svedčit, že jsem do něj naboural zezadu. No ten známý dorazil a začal na mě, že jsem v píči, že jsem bez šance. Volám znova na dispečink, jak se situace má a slečna mě ujistila, že to mám nechat na profesionalitě příslušníků.
Přijeli do čtvrt hodiny, jak vylezli z auta, tak ten zmrdeček k nim letěl a ža jsem ho nabral zezadu a ukazoval na odřený nárazník. Policajt se zachoval jako opravdový profík a říká mu: pane to ne, to vidím na nějakej betonovej sloupek, vždyť je tam ještě zbytek omítky :lol: Já mu říkám: hele to je zvláštní, když jsem tě nabral zezadu, jak to že mám tvojí barvu na elektronu :lol: :lol: :lol: On otočil, že mladej (jako já) jel strašně rychle a že se nestačil zařadit. policajt mu říká:pane, i kdyby jel nevím kolik, tak má přednost, jelikož jel po hlavní :lol: No mladej tohle a tohle :lol: Policajt se tak ironicky podíval na občanky a říká mu: vy pořád mladej,mladej ale pán je o tři roky starší než vy :lol: :lol: :lol: Dopadlo to tak, že mu policajt řekl ať ho nesere, jeho aktivního kámoše poslal do... a já odjel za nadávání zmrdečka. Tedy neodjel, po dvou hodinách varovek byla vytlučená baterka. Na tyhle zmrdečky jsem úplně vysazenej, lepěj se na mě celej život!!!!! Je to sice drsný, ale na lidi tohodle typu, kterej neumí přiznat chybu a udělá proto cokoliv, funguje jen výprask-proste mu rozbít hubu debilovi-i pes pochopí, že když dostal, tak něco udělal špatně a nemá to dělat.
608/302954
EX e30 2.5 24v vanos, co kua teď ?? těžko do horšího....
89 E34 535 LPG

Trhyy

Příspěvek od Trhyy » 07. 02. 2009 23:31

Některý příhody sou docela krutý :D Tak taky něco přidám, jednou když sem měl eště třícu a zrovna mi nejezdila tak sem jel do školy máminym Scenicem kterej byl čerstvě po lehký bouračce ( ruplej přední nárazník a malinko haubna ). Ze školy sme jeli na voběd ( je to cca tak 300m ) a jeli sme zpátky do školy a začli sme se s kámošem nahánět na tý 4proudovce v letňanech co je okolo Tesca ( Tupolevova ), nakonci u výstaviště sem měl tak nějak 140 asi ( že to byla kravina vim :lol: ) a najednou za náma majáky, tak sme si rychle zapli pásy a už nás stavěli a ptali se mě: "pane řidiči kolik se jezdí v obci?" řikám: "noo 50" polda řiká "noo a kolik ste jel?" Řikám "No 50" "Fááákt ? My sme za váma jeli 130 a nemohli sme vás dohnat tak kolik ste jel?" Odpovim "no 50" Polda nasranej páč neměli radar, at mu dám papíry se slovy "víte že si je už nechám" Tak se jentak pousměju, zalez do auta, něco tam asi 10minut řešil, pak něco že to auto má ostrý hrany vepředu, řikám že do mě ráno nacouvala pani že co mam teda dělat, von že nic, at mu ukážu lékarničku a rezervu, všechno tam bylo v pořádku ( kupodivu :lol: ) tak mi nasraně vrátil papíry s tim že zavolá do Neratovic že at si na mě dávaj speciálního bacha :lol:
E65 745i & E39 530iAT
Obrázek

Apple324D
Sponzor e30.cz

Příspěvek od Apple324D » 07. 02. 2009 23:33

loni v létě si to šinu se svojí třícou z práce , letní podvečer, teplíčko.... při průjezdu vesnicí se ze zastávky vyřítí červené světýlko, jistě všichni znáte ten pocit, co to zas bude za obštrukci. Inu zastvuji, chcípám motor aby nebyl cítit friták, policista přistupuje, kontrola dokladů atd, vše mu podávám, a odchází si mě otuknout, pak se vrací obchází auto a když se zastaví u okýnka povidá, v pořádku, jen mi řekněte kolik toho v tý tmě vydíte z auta přez ty folie, na čež mu odpovím že jde o zvyk(okna jak uhel)a že v pohodě, udělá hmmm hmm a říká, no víte taky o nich uvažuju ,tak se ptám. Druhé fopá bylo když se zeptal za kolik kupuju friták , a popřípadě jestli by šlo sehnat větší množství i pro něj, inu dávám mu číslo na kamaráda a s přáním štastné cesty odjíždim v nemalém rozpaku
E30...a sny se plní

koroze na voze? opravíme, nalakujeme
renovace-karoserii-veteranu-a-youngtimeru-t94960.html

BALI
člen E30.cz

Příspěvek od BALI » 07. 02. 2009 23:57

to mi ještě připomělo...možná že jsem to už psal...

jedno pozdní letní odpoledne si takhle jedu na kafe s kamarádama na benzínku do Mostu,dva dny předtim dodělali novej asfalt,tak jsem jel rychleji,protože už jsem nemusel kličkovat mezi dírama... venku krásně,střecha dole,puštěnej film,pohodička...

klasická 4 proudovka a v dálce vidim stát pekařskou avii na místě,kde vždycky měřej,tak jsem si řikal "tam něco spravuje,dneska tam nebudou" a potvory byly zrovna schovaný za tou avií,takže klasika dobrý den,jste si vědom co jste provedl...

no naměřili mi asi 103 na 90,byl tam klasicky mlaďas a starej,ke mě přišel starej,vzal si papíry a šel s nima do služebáku...za minutu přiběhl mlaďas od avie,tak jsem si řikal jak bude prudit a ono ne... první otázka "jak s takhle nízkym autem můžete jezdit" a pak ho dostalo DVD v autě...v tom přišel ten starej,že mi dá pokutu a mlaďas do něj začal hučet,že ne,že to mam moc hezký,nízký,super kola a je v tom televize...do toho jsem se já přidal,že jsem chudej student,tak mě nechali jet a ať si dávam pozor až budou zas měřit...

přijedu na benzínku,dam si kafe,vyprávim to ostatnim a asi za 10 minut přijel kamarád,že ho změřili 106 na 90 (uplně na stejnym místě),tak nám to barvitě líčil (mlaďas opět hotovej z kol,z DVD v autě atd :lol: ) a zkusil výmluvu,že je student a že nemá prachy,nacož mu odpověděli,že už tam před chvílí jeden takovej student byl ,že má smůlu a bude to za litr :lol:

Fx

Příspěvek od Fx » 08. 02. 2009 00:40

Že vám zatnu tipec :twisted:

Obrázek
E39 535i sedan

[CZ]Airwolf[OC]

Příspěvek od [CZ]Airwolf[OC] » 08. 02. 2009 10:22

Fx píše:Že vám zatnu tipec :twisted:

Obrázek
Chybi ti uniforma :P Takze nam muzes :P

Bali: tobe verit, ze jsi chudy student :shock: :lol:
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno :)

Fx

Příspěvek od Fx » 08. 02. 2009 10:47

Uniformu nemá ani ta obálka, co ti potom přijde :twisted:
E39 535i sedan

LadyBug

Příspěvek od LadyBug » 08. 02. 2009 11:09

Mě se v létě splnil sen, pořídila jsem si konečně třícu. Tak jsme si s kámoškou dali prvotní jízdu. Chtěla jsem vidět, co to umí, tak jsme vyrazili na takovou silničku za Teskem. Není sice nic moc, ale dá se to. Jenže za teskem je lesík, taky mi to mohlo dojít, co se tam bude schovávat. Šlápnu na to, vesele si jedu... dokud se nepodívám do zpětnýho zrcátka. Samozřejmě tam už se za mnou valila modře blikající felina s hustým dýmem za prdelí. Ujíždět asi nemělo smysl, ikdyž náskok by byl. Rozklepaná zastavim u krajnice, čekám, až ke mě dorazí. Z auta vyskáčou 3 cajti a jeden už si žádá o doklady. Sakra! Vždycky je mam u sebe, ale ted jsem si je jenom vybavila, jak leží na botníku. Dělám blbou a spustim pátračku po autě. Nemám. Navíc auto ještě nebylo přepsané, tak se mě museli zeptat, jestli jsem ho náhodou neukradla :D Polda se ptá dál, a co pás, ten jste taky zapoměla, že? Jo. A co ta překročená rychlost o skoro 60km/hod? Tak jim řikám, že jsem si zrovna pořídila novou car, takže to musej pochopit. A pochopili. Nic jsem z toho neměla, pochválili mi pěkné auto, informovali mě, že mi s tim budou chytat furt, abych si zvykla a ještě nás páni policajti pozvali na kafe. :D

loki666

Příspěvek od loki666 » 08. 02. 2009 11:42

par let zpet sem mel cromu moje prvni auto ... ... motor slozen po oprave uprave ... ... vacky ventily pisty ... vyfuk tvoril jen koncovy ladeny tlumic od lyghtingu (nebo jak se to pise) ani kat nebyl ... ... prvni zkusebni jezda v obci slusne 50 za znackou sem podradil za 2 seslap nechal sem se unest motor mel posunuty omezovac tak sem toho dvojaka necha do 7500 ot/min pak za 3 a 4 krasna prehledna rovinka na konci je esicko z kopce tak sem kus pred koncem pustil plyn a nechal brzdit motor (krasny bublavy zvuk) po chvily sem podradil za 3 ozval se kratky "vystrel "do vyfuku a vlitnul sem asi ve 120km/h do obce (auto bylo jako vanocni stromek neony pod autem diody v prednich svetlech osviceni spz diody za celnim sklem ... vse v zelene barve) v tu chvili sem zahlidl mestskou policii s radarem ... par dni na to sem opet jel touto cestou ovsem uz predpisove a dotycneho prislusnika sem zrovna videl montovat boticku na auto stojici v zakazu otocil sem se na kruhaku a jel za nim ptz sem neco chtel ... zastavil sem za vozem na ktery zrovna dotycny montoval zminenou boticku nechal sem bezet motor a vystoupil z auta ... ... prislusnik se na me podival s vydesenym vyrazem ja jen ze varim tak sem musel zastavit. policista ze jesli se ma podivat na teplomer. ja jen: to mi neveris? vypadam jek clovek kerej by ti lhal? tak sem vyresil co sem potreboval ... ... fotka nebyla pry sklopil radar ... ... njn 4 roky v krouzku mladych strazniku se vyplatily ... :wink:
1.1. ex Fiat Croma 2,0ie (195HP)
2-1. ex Skoda 100 (L 11OHP)
3.1. BMW 520i M50 automat rozprodano
3.2. BMW 525i M20 prodano
3.3. BMW 520i M50 sesrotovano ...
3.4. BMW 525i M50 asi na prodej ...
4.1. invalidni vozik ... :(

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 08. 02. 2009 13:49

Hledám parťáka :twisted:

ARMAN
člen E30.cz

Příspěvek od ARMAN » 08. 02. 2009 14:06

Taky jeden přijemny zažitek. Parkoval jsem u kancelaře na Praze 2 na hodinach stylem 20kč do automatu a odešel jsem do kacelaře na cely den. Jednou dali neplatičům botičky - e39, e36 a moje e30 :lol: Přijeli, nevim už kolik se dava za botičku asi 1000 řikam že s těma zonama je to špatny že asi mě chapou že platit za cely den je nesmysl v praci nejsou kšefty a majitele firmy nezajima jak a kde parkuju atd. Tak řikaji nějakou pokutu za vyjezd dat mu si tak 400,- a ja že mam jen 200,- a on haha že pokažde když navrhne nizkou častku tak ten dotyčny navrhne nižši :lol: ale že jo souhlasi. Tak jsem zaplatil a jak odjižděj tak jim řikam že jestli je můžu poprosit až přiště budou botičkovat nebo psat listky za stěrač ať mi na auto nevadaj ať ho vynechaj a oni na to nic :D řikam asi zapomenou co to je za auto až přiště pujdou ale ať nedavaj na bilou třicu s černejma kolama a jeden z nich že prej se tahle přehlidnout neda :oops: :P od ty doby jsem měl za cca rok celkem asi 2x listeček za stěrač a ani jedna bota :) a to jsem za 20ku tam stal skoro denně
Obrázek

Fx

Příspěvek od Fx » 08. 02. 2009 16:32

Tweety píše:
Hledám parťáka :twisted:
Hehe, já to dělat nemůžu - ich bin Schnappi, das kleine Krokodil :twisted:
E39 535i sedan

Fx

Příspěvek od Fx » 09. 02. 2009 01:40

Tak taky dám k dobru jednu, netýká se to sice zastavení dopravkou, ale přece mě to pobavilo. Stalo se to asi před 4 lety kamarádovi: Potácel se z hospody v notně podroušeném stavu, když tu uviděl zelenobílou bestii, tehdy ještě bez nápisu "Pomáhat a chránit". I řekl si, posilněn velkým množstvím takzvané chytré vody, že jim něco provede, když už mu dělají na silnicích ta příkoří. A tak rozepl poklopec a jal se močit na kapotu. Co se stalo potom, co se ty dvě čepice v autě pohnuly, asi popisovat nemusím... :twisted: Jedno jelítko má dodnes, nechce se podělit, had... A já zabijačky tak rád :twisted:
E39 535i sedan

MKI®

Příspěvek od MKI® » 09. 02. 2009 13:53

tak to je mazec... RESPEKT :wink:
MIKI®
ex - Favorit=žere a nejede
ex - BMW 318i OO=[][]=OO
ex - FAVORIT
ex - Fabia RS "tuning"
BMW 316i OO=[][]=OO
GOLF R23 VR5
PUG 405D (dýmovnice)

Chvalda 318iS
člen E30.cz

Příspěvek od Chvalda 318iS » 09. 02. 2009 13:56

Prej chytrá voda :lol: :lol: Tak to mě dostalo :twisted:
Obrázek
Za jedenácté: Nebudeš jiného vozu než BMW říditi...
BMW 318iS Dinan, BMW 323i TC Baur

Jardžíno

Příspěvek od Jardžíno » 13. 02. 2009 20:11

Jednou sme se vydaly s kamarádama na drift párty do nedalého Petřvadu.,, uplný zapadákov,, Je tam opustěné parkoviště u dolu Fučík kdo je od sud tak ví. parkoviště velký, tak se tři e30 daly do díla :lol: za nedlouho na to přijela hlídka že si lidé stěžujou na hluk.Byly to dva policisté jeden mladý zajíček a starý páprda co nevypadal že má všech 5 po hromadě.chtěl řidičáky a techničáky stály sme kolem něho on se vždy podíval na auto a zeptal se čí je, to samé udělal s řidičákama.,, i když tam jsou fotky.. pak to celé zopakoval ještě jenou :shock: :roll: Byl z něho cítit chlast jako prase :lol: při předávání dokladu se znova ptal kdo je kdo, spadlo mu to párkrát z ruky :lol: tak řval po nás od to zvedneme :lol: pak přistoupil k autum a když spatřil bandasku od sodovky plnou vyjetého oleje tak se zeptal na co to máme. ,, samozdřejmě že sme si polily pneu vzadu na zkoušku jaké to je, a parkoviště ny to taky vypadalo. všude čáry jako prase a olejové skvrny, Výmluva že je to na dolití oleje do motoru mu 100% stačila . řekl at toho necháme sedli i se zajčkem ,, který celou dobu držel hubu,, do auta a odjely. Začaly sme znova řádit . a za 10min přijely znova tentokrát už jenom zajček ,, starého asi nechal na služebně vyspat se z opice,, udělal ty ty ty. a odjel. za týden přišel dopis na obecní uřad tam bylo taky pohrození ty ty ty a tím to zhaslo. takže všem : HURÁ DO PETŘVALDU :lol:
Bmw e30 318i coupé :-) m10
Teď e30 325i coupé 24V

MKI®

Příspěvek od MKI® » 13. 02. 2009 22:02

dobře jim dáváte.... :twisted: :wink:
MIKI®
ex - BMW 318i OO=[][]=OO
ex - FAVORIT
ex - Fabia RS "tuning"
BMW 316i OO=[][]=OO
GOLF R23 VR5
PUG 405D (dýmovnice)

Macek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macek » 13. 02. 2009 22:22

to Jardžíno: Akorát jste pěkný prasata, když lejete vyjetý olej kolem sebe.... :evil:
tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky

MKI®

Příspěvek od MKI® » 13. 02. 2009 22:26

ekologická likvidace.... :twisted:
MIKI®
ex - BMW 318i OO=[][]=OO
ex - FAVORIT
ex - Fabia RS "tuning"
BMW 316i OO=[][]=OO