Otocny volic vzadu na BCII
Otocny volic vzadu na BCII
Zdravim
po delsim hledani jsem toho o BCII nasel spoustu,ale tohle ne.
Naco tedy je otocny volic vzadu na BCII ?
Ma hodnoty 30, 60, CH30, CH60.(mam ho nastaveny na 60)To je pro nastavovani typu zobrazovani casu?
A take jsou vedle zarovky na osvetleni tlacitek,dva male otvory,na co jsou?(mozna na nic,a jsou jen motazni,ale radeji se zeptam)
Diky
po delsim hledani jsem toho o BCII nasel spoustu,ale tohle ne.
Naco tedy je otocny volic vzadu na BCII ?
Ma hodnoty 30, 60, CH30, CH60.(mam ho nastaveny na 60)To je pro nastavovani typu zobrazovani casu?
A take jsou vedle zarovky na osvetleni tlacitek,dva male otvory,na co jsou?(mozna na nic,a jsou jen motazni,ale radeji se zeptam)
Diky
BMW - srdeční záležitost
origo nezavisle topeni se dodavalo s vlastni casovaci jednotkou a nebo slo ovladat pomoci BCII (na svazku od BCII je zluty drat s bilym jednopinovym konektorem umisteni cca 10cm od jednotky BC), kamenem urazu nejspis bude to, ze dle info co se mi podarilo zjistit (osobne jsem to nevidel) musi mit BC i kodovaci clen ktery tuto funkci podporuje (casovac ze zobrazuje misto funkce stopek).
jestli vi nekdo neco vice rad se poucim...
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zřejmě to půjde nějak přepnout, mě se po montáži velkého BC do auta nejdřív ukazovalo jakoby nezávislé topení, potom jsem si s tím chvíli hrál ( nebo odpojil baterku ? ) a už tam byly stopky...Vasa píše:origo nezavisle topeni se dodavalo s vlastni casovaci jednotkou a nebo slo ovladat pomoci BCII (na svazku od BCII je zluty drat s bilym jednopinovym konektorem umisteni cca 10cm od jednotky BC), kamenem urazu nejspis bude to, ze dle info co se mi podarilo zjistit (osobne jsem to nevidel) musi mit BC i kodovaci clen ktery tuto funkci podporuje (casovac ze zobrazuje misto funkce stopek).
Ani jsem nedoufal,ze se to da "nejak"prepnout.Vzpomenes,jestli jsis hral s tim otocnikem nebo jen klavesami?
O tom,zlutem vodici s konektorem vim.Ten na kabelazi mam(asi i kazdy BCII).Baterkou to asi nebude,nebo netusim jak by se stim melo postupovat.Ani v manualu na montaz topeni to neni(jak jiz bylo zmineno,k topeni byl zvlastni casovac)
O tom,zlutem vodici s konektorem vim.Ten na kabelazi mam(asi i kazdy BCII).Baterkou to asi nebude,nebo netusim jak by se stim melo postupovat.Ani v manualu na montaz topeni to neni(jak jiz bylo zmineno,k topeni byl zvlastni casovac)
Naposledy upravil(a) Slider dne 01. 02. 2009 18:14, celkem upraveno 1 x.
BMW - srdeční záležitost
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
1000 a 1 je mam dojem stav nadrzeDan td píše:Určitě se to přeplo po odpojení baterky. Vzadu jsem nic nešteloval, ale s klávesama jsem se celkem vyblbnul. Jsou tam nějaké hidden funkce, je na to nějakej dvojhmat, tuším tlačítka " 1000 " a " 1 " , ale to už si fakt nevzpomínám, jestli to bylo v tom - Maranelo bude vědět
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220