Jakub318i píše:taky jsem si původně myslel, že ty dvě bílé budou na přední dveře.
počtem pinů se liší, jenomže do nich nejde vidět a každé servo pasuje na všechny typy konektorů...
maxi a neporadil bys mi jak mám z těch 3 červených serv poznat které je na řidičovo, spolujezdcovo a kufru?
jedno z nich je zatuhlé
jezisi, jakube, co tak trochu zapojit sedou hmotu mozkovou.... uvazuj: kdyz sou rozdeleny barevne, asi ta barva neco znamena... konkrtene cervene jsou ovaldaci, tzn ridici motorky, jejich pohyb vyvola impuls do RJ a ta otevre ostatni,pohyb bilejch a nadrze je jen rizen, nedokazou vyslat zadnej impuls. takze vezmes jakekoliv cervene, a das ho na kterekoliv misto vepredu nebo kufr, a bile muzou jit pouze na zadni dvere. Pokud mas kupe, tak bile nepouzijes, nebo ho das na stranu spolujezdce a kufr, kombinace je libovolna, musis jen uvazit, kde budes odemykat, pac dle funkce ti staci pouze jedno cervene servo. Ja mam klasicky, ridic a spolujezdec a kufr je cervenej - ridici motorek - a jelikoz mam kupe, tak to je vse.