je videt zes nejel v E28 M5Flery píše:jako člověk kterej měl 3ks E30 musim říct že víc srandy se s autem užít nedá......
..ale právě kvůli spotřebě se poohlížim po novej káře teď jezdim E34 a neni to vono!
jinak bílá má hlavní výhodu v opravacha E30 sluší!! ale A4 je v bílej průser...
E46 bych bral ale to co stojí E30 stojí na tu E46 kola!!!!!!
E30 je dobrá,ale..
Re: E30 je dobrá,ale..
no jo no malec jezdi s corolouJirka325 píše:Ja si myslimdave_p píše:Samozřejmě,jak jinak.Jirka325 píše: A chtel jsi jiste dodat, ze je to jen tvuj subjektivni nazor, ktery nehodlas nikomu cpat, ze ?![]()
Zrovna jsem pred chvili vez pana Malce z BMW Bychl, tak nevedel do jakyho auta budem nastupovat, vsude tam staly novy modely a tak. A kdyz zjistil ze E30tkou, tak hned prej - no takze poradnym este poctivym autem ? Tak to si dam libit. To se zas krasne poslouchaly ty slova chvaly...ostatne od nekoho kdo dela v BMW a je zvyklej na novy modely bych to ani necekal. To teda v Autecu koukaj trochu ponekud vic z vrchu. Alespon lidi co jsem s nima mel tu cest.
No vcera tam byl autobusemLukas-e21 píše:no jo no malec jezdi s corolou
Jinak souhlas - E28 M535 je velice zabavny autiko
Bohuzel jsousmash píše:nejsou na ní vidět ptačí hovna
ne M535i ale M5 coz je prava M-power s motorem M6-kyJirka325 píše:No vcera tam byl autobusemLukas-e21 píše:no jo no malec jezdi s corolouale jinak je to celkem pohodovej rizek. Kde jsi vcera lital, ze jsem te tam nevidel ?
Jinak souhlas - E28 M535 je velice zabavny autikotakova sikovna zbran
Zvlast v zime se s ni jezdilo velmi zajimave
Bohuzel jsousmash píše:nejsou na ní vidět ptačí hovnaalespon teda ptaci neserou asi zrovna v mym odstinu
vcera sem makal jak sroub, nevim
No jo panacku, ty ses moc vybiravejLukas-e21 píše: ne M535i ale M5 coz je prava M-power s motorem M6-ky, ne blba triapule
To ja holt nemoh koni na zuby koukat
Pac jsou to obe triapule, zadna z nich neni blba, jen jedna je chytra a druha este chytrejsi
ted sme dostal, neuvedomil sem si ue stara m5 byla 3.5. myslel sem že 3.6.........Jirka325 píše:No jo panacku, ty ses moc vybiravejLukas-e21 píše: ne M535i ale M5 coz je prava M-power s motorem M6-ky, ne blba triapule
![]()
To ja holt nemoh koni na zuby koukatAle ani ta M535 nebyla spatna, i kdyz pravda ze jejich "pouhych"
218 kobylek a 310 Nm je proti 286 PS a 360 Nm trochu mene, nicmene sranda je urcite s obema
![]()
Pac jsou to obe triapule, zadna z nich neni blba, jen jedna je chytra a druha este chytrejsi![]()
jj. uz sem moc zmlsanej
tam nejde o rozdil par kobyl nybrz o rozdil podvozku kterej ma M5 odladnenej a M535 ma pouze tvrdsi seriovkuLukas-e21 píše:ted sme dostal, neuvedomil sem si ue stara m5 byla 3.5. myslel sem že 3.6.........Jirka325 píše:No jo panacku, ty ses moc vybiravejLukas-e21 píše: ne M535i ale M5 coz je prava M-power s motorem M6-ky, ne blba triapule
![]()
To ja holt nemoh koni na zuby koukatAle ani ta M535 nebyla spatna, i kdyz pravda ze jejich "pouhych"
218 kobylek a 310 Nm je proti 286 PS a 360 Nm trochu mene, nicmene sranda je urcite s obema
![]()
Pac jsou to obe triapule, zadna z nich neni blba, jen jedna je chytra a druha este chytrejsi![]()
jj. uz sem moc zmlsanej
----------------------:)
And píše:Lukas-e21 píše:ted sme dostal, neuvedomil sem si ue stara m5 byla 3.5. myslel sem že 3.6.........Jirka325 píše: No jo panacku, ty ses moc vybiravej![]()
![]()
jj. uz sem moc zmlsanej
tam nejde o rozdil par kobyl nybrz o rozdil podvozku kterej ma M5 odladnenej a M535 ma pouze tvrdsi seriovku
ver mi ze i o motor
v tomhle aute se nedá mluvit o podvozku, to ses mimo, tady jde jen o speru a motor o nic jinyho, jelikoz vlastnosti toho auta je že prvni a druhej kvalt jedes bokem
o podvozku sem se ochoten bavit dejme tomu o rozdilu mezi E 28 a E34 a E39 , ale ne mezi M535i a M5....... jelikoz at se na me nikdo nezlobi tyhle auta jeste nemaj JIZDNI VLASTNOSTI. Tyhle auta jsou jen surovosti.
M5 ma billstein plynovy tlumice a proste podvozek jinej nez M535 ktera ma akorat tvrsi pera a stabilizatory spolecne s 535--nebo neni to tak?Lukas-e21 píše:And píše:Lukas-e21 píše: ted sme dostal, neuvedomil sem si ue stara m5 byla 3.5. myslel sem že 3.6.........
jj. uz sem moc zmlsanej
tam nejde o rozdil par kobyl nybrz o rozdil podvozku kterej ma M5 odladnenej a M535 ma pouze tvrdsi seriovku
ver mi ze i o motorpri stejny hmotnosti spousta PSů navrch
je to bastard
v tomhle aute se nedá mluvit o podvozku, to ses mimo, tady jde jen o speru a motor o nic jinyho, jelikoz vlastnosti toho auta je že prvni a druhej kvalt jedes bokem
o podvozku sem se ochoten bavit dejme tomu o rozdilu mezi E 28 a E34 a E39 , ale ne mezi M535i a M5....... jelikoz at se na me nikdo nezlobi tyhle auta jeste nemaj JIZDNI VLASTNOSTI. Tyhle auta jsou jen surovosti.
takle sem to acpon nekde cetl
Be cool,Lukas-e21 píše:hele nepruddave_p píše:...E46 M je prostě lepší![]()
![]()
pred rokem a mesicem si jezdil jeste s e30-kou a ted se budes vytahovat
, asi ti az prijedes budu muset poskadlit autiko
vždyť to jede skoro stejně jako e30,když to tičíš do 1500ot/min,tak nepoznáš rozdíl."SKORO".
PS:ať jsou v pondělí ty papíry!!!!
Zatim
nevim, taky sem o tom nekde cet, jneze uz nevim kde a samozrejme sem to stacil zapomenout, ale ver mi podvozek je to posledni co te v tom aute bude zajmatAnd píše:M5 ma billstein plynovy tlumice a proste podvozek jinej nez M535 ktera ma akorat tvrsi pera a stabilizatory spolecne s 535--nebo neni to tak?Lukas-e21 píše:And píše:
je to bastard
o podvozku sem se ochoten bavit dejme tomu o rozdilu mezi E 28 a E34 a E39 , ale ne mezi M535i a M5....... jelikoz at se na me nikdo nezlobi tyhle auta jeste nemaj JIZDNI VLASTNOSTI. Tyhle auta jsou jen surovosti.![]()
dave_p píše:Be cool,Lukas-e21 píše:hele nepruddave_p píše:...E46 M je prostě lepší![]()
![]()
pred rokem a mesicem si jezdil jeste s e30-kou a ted se budes vytahovat
, asi ti az prijedes budu muset poskadlit autiko
vždyť to jede skoro stejně jako e30,když to tičíš do 1500ot/min,tak nepoznáš rozdíl."SKORO".
PS:ať jsou v pondělí ty papíry!!!!
Zatim
mozna jo
tak to nemuzu souhlasitLukas-e21 píše:nevim, taky sem o tom nekde cet, jneze uz nevim kde a samozrejme sem to stacil zapomenout, ale ver mi podvozek je to posledni co te v tom aute bude zajmatAnd píše:M5 ma billstein plynovy tlumice a proste podvozek jinej nez M535 ktera ma akorat tvrsi pera a stabilizatory spolecne s 535--nebo neni to tak?Lukas-e21 píše:
je to bastard
o podvozku sem se ochoten bavit dejme tomu o rozdilu mezi E 28 a E34 a E39 , ale ne mezi M535i a M5....... jelikoz at se na me nikdo nezlobi tyhle auta jeste nemaj JIZDNI VLASTNOSTI. Tyhle auta jsou jen surovosti.![]()
pokud ma o 10% procent vetsi vykon to mozna poznas na rovince ae kouzlo BMW M spociva v naprosto vyvazenem a odladenem podvozku se kterym se da krasne blbnout
Sorry, nic nechci, jen jsem vás chtěl taky citovatAnd píše:tak to nemuzu souhlasitLukas-e21 píše:nevim, taky sem o tom nekde cet, jneze uz nevim kde a samozrejme sem to stacil zapomenout, ale ver mi podvozek je to posledni co te v tom aute bude zajmatAnd píše: M5 ma billstein plynovy tlumice a proste podvozek jinej nez M535 ktera ma akorat tvrsi pera a stabilizatory spolecne s 535--nebo neni to tak?![]()
pokud ma o 10% procent vetsi vykon to mozna poznas na rovince ae kouzlo BMW M spociva v naprosto vyvazenem a odladenem podvozku se kterym se da krasne blbnout
Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena
Bude mi chybět, byla to dobrá žena
nic nema cenu se hadat, ja na to mam svuj nazor.......And píše:tak to nemuzu souhlasitLukas-e21 píše:nevim, taky sem o tom nekde cet, jneze uz nevim kde a samozrejme sem to stacil zapomenout, ale ver mi podvozek je to posledni co te v tom aute bude zajmatAnd píše: M5 ma billstein plynovy tlumice a proste podvozek jinej nez M535 ktera ma akorat tvrsi pera a stabilizatory spolecne s 535--nebo neni to tak?![]()
-
athlon_137
jj, je to ku.evsky dlouhyStepan píše: Sorry, nic nechci, jen jsem vás chtěl taky citovat![]()
![]()
Tak se tolik nehadejte, kdyz ma uz neco oznaceni M, tak je jisty, ze minimalne na svou dobu to melo velice dokonale odladenej podvozek.
A ze to nema jizdni vlastnosti ? Ale ma - rekl jsi sam - SUROVE
BTW: pri trose snazeni, dostecny rychlosti a dostatku mista, aby se clovek nebal to slo dverma i na jiny kvalty
A ze to nema jizdni vlastnosti ? Ale ma - rekl jsi sam - SUROVE
BTW: pri trose snazeni, dostecny rychlosti a dostatku mista, aby se clovek nebal to slo dverma i na jiny kvalty