BMWfest - autodrom Vysoké Mýto

Info o všemožných akcích a srazech - hlavně BMW
chamuraphi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chamuraphi » 23. 12. 2008 12:20

Pokuta je dobrý nápad a myslím že by fungoval.
Jinak ještě sem neslyšel stále o jaké druhé místo se jedná... Zda je to někde v okolí,nebo úplně někde z ruky a vůbec jakého je to rázu?...děkuji za odpověď
Dále by mě zajímali jak přesně se vyjádřil autodrom VM k tomu driftování, proto že se stále myslím že jim jde o to ,aby nebyly poníčeny jejich kluzké folie a travnatý porost a neblblo se mimo trať... Taky neřeší pogumovanou trať,ale má na mysli ty prasata,kteří to drží ikdyž jsou i mimo vozovku a udělají tam oraniště a na trať nahází spoutu bordelu (viz Brno) a o to bych řekl že jim jde a ne o to zda někomu uteče zadek nebo prohrábne při startu. Proto se chci ostatních zeptat, chcete si jet na okruh zazávodit a ukázat co ve vás je??? nebo zamachrovat a pak chlastat??? To by nám totiž pak vážně stačilo ,kterékoliv letiště a nemusíme nic řešit s okruhem a zbytečně mít obavy že se někde bude něco řešit....
Prostě oficiální driftovací okruh bude pořád Sosnová,kde jsou zvyklí z autocrosu a nějaké trávníčky neřeší,no :wink:
E30iS http://www.youtube.com/watch?v=6fiXvD36eO4 2013 - Brno 2:38.6 , Most 2:05. 2014 - Brno 2:32, Most 2:02, Slovakiaring 2:49
Akcelerace: https://www.youtube.com/watch?v=YgN3sTvGe74

Vlčák

Příspěvek od Vlčák » 25. 12. 2008 22:23

chamuraphi píše:Pokuta je dobrý nápad a myslím že by fungoval.
Jinak ještě sem neslyšel stále o jaké druhé místo se jedná... Zda je to někde v okolí,nebo úplně někde z ruky a vůbec jakého je to rázu?...děkuji za odpověď
Dále by mě zajímali jak přesně se vyjádřil autodrom VM k tomu driftování, proto že se stále myslím že jim jde o to ,aby nebyly poníčeny jejich kluzké folie a travnatý porost a neblblo se mimo trať... Taky neřeší pogumovanou trať,ale má na mysli ty prasata,kteří to drží ikdyž jsou i mimo vozovku a udělají tam oraniště a na trať nahází spoutu bordelu (viz Brno) a o to bych řekl že jim jde a ne o to zda někomu uteče zadek nebo prohrábne při startu. Proto se chci ostatních zeptat, chcete si jet na okruh zazávodit a ukázat co ve vás je??? nebo zamachrovat a pak chlastat??? To by nám totiž pak vážně stačilo ,kterékoliv letiště a nemusíme nic řešit s okruhem a zbytečně mít obavy že se někde bude něco řešit....
Prostě oficiální driftovací okruh bude pořád Sosnová,kde jsou zvyklí z autocrosu a nějaké trávníčky neřeší,no :wink:
Souhlasím, ale těžko ,když jedeš na hraně ,uhlídáš zadokolku s více jak 135 hp :lol: ,abys nelítal v hodinách a pak se dějou věci a obzvlášť v mejtě kde to je veeelmi zatáčkojidní a úzké

WilD

Příspěvek od WilD » 26. 12. 2008 08:47

Vlčák píše:
chamuraphi píše:Pokuta je dobrý nápad...
Souhlasím, ale těžko ,když jedeš na hraně ,uhlídáš zadokolku s více jak 135 hp :lol:
U vjezdu kazdy dostane stanovena pravidla se zakazy (a postihy), jenze musi podepsat, ze souhlasi, aby to pak bylo vymahatelne... Jenze jak s takovouto procedurou pak zvladnout hlavni naval na prijezdu? Potom, jak urcit...? Zni to blbe, ale bonzactvi s dukazy + pripadne konkretni stiznosti majitelu (resp. spravcu, proste ze strany VM)... A vymahani? Kdo si pak prubne to pozadovat od akresivniho, polo napityho, plne nalozenyho auta...? Bohuzel se obavam, ze upe bez problemu se to neobejde...
To Vlcak: takze myslis, ze iSo se ovladat da, kdyz mu z tovarnich 136 urco aspon 2 hrebecci umreli...? :lol: :lol:
kazdopadne stejne, kdyz pojedem na cas, bude snaha jet co nejcistejsi stopu... Doufam, ze se ale tohle vymysli, protoze bych se takove akce rad ucastnil...

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke

Vlčák

Příspěvek od Vlčák » 26. 12. 2008 14:08

[quote="WilDTo Vlcak: takze myslis, ze iSo se ovladat da, kdyz mu z tovarnich 136 urco aspon 2 hrebecci umreli...? :lol: :lol:
[/quote]
jsem vás nechtěl urazit :twisted: :twisted: :twisted:
mno ale myslím si,že si tady jen tak kecáme, protože hlavní slovo má drom a ten se podle mě bojí abysme jim to tam nerozorali a nezničily-viz co psal chamuraphi

Iwan

Příspěvek od Iwan » 26. 12. 2008 14:12

nejak moc nechapu, co se tady resi? co sem koukal na videa z mejta, tak bokem se tam normalne jezdilo..
nevim, proc by to melo vadit...? kazdopadne, je to na organizatorech...a jestli se pojede cista stopa, tak kdyz to nekomu uleti, tak je to smyk a ne drift..
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O... :arrow: nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html

douby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od douby » 27. 12. 2008 14:38

souhlas s iwanem... tam jde spis o to, aby zase neprijeli tihle dva:
http://www.youtube.com/watch?v=dlGaHQPUGag nebo jim podobni a nedelali bordel.

jestli muzu mluvit za sebe tak palit gumy nehodlam a tesim se na pohodove pojezdeni po okruhu. tohle si od akce slibuju uz od zacatku tohodle threadu.
'92 318iS Touring M-technic II
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7
'94 E30 318i Touring - RIP
'09 E61 530d xDrive M-Packet - ex
'17 G31 530d xDrive M-packet

Růža V6
sponzor E30.cz

Příspěvek od Růža V6 » 30. 12. 2008 10:40

Čau chlapy já jedu taky určitě, v mejtě na okruhu už jsem jezdil není to rychla trať ale trať na zručnost jezdce. Dojedu s obouma značkama za AUDI budu mít plaťák a na tom BMW :lol:
Možná přijedou i kamoši.....
Těším se hlavně ať to klapne....
Zatáčky lze projíždět třemi způsoby. Pomalu, rychle a s BMW!!!
R5- Společenství profesionálních amatérů...
BMW 325i cupé a AUDI A6 avant 3.0i Quattro
Chceš se mít jako prase v žitě? Buď svině!!!
Obrázek

pip

Příspěvek od pip » 03. 01. 2009 18:40

Osobne vubec nechapu co je vlastne za zabavu ono "paleni gum". Jako vrteni se na miste pod plnym plynem? To je teda fun a umeni! :roll: V zivote jsem to nedelal a ani se na to nechystam.

Růža V6 :arrow: to je tvoje auto v podpisu? Nebyls v Myte nejak pred rokem?

Růža V6
sponzor E30.cz

Příspěvek od Růža V6 » 03. 01. 2009 18:57

Čau jo to je moje auto 325i byl jsem tam jak na tuningu tak na soukromé akci :lol:
Obrázek

pip

Příspěvek od pip » 03. 01. 2009 19:22

Tak to byla zrejme ta soukroma akce. Asi jsem te tam videl. Byl jsem tam s takovym cerveno cernym pruhovanym iSem a jeste par autama.

Růža V6
sponzor E30.cz

Příspěvek od Růža V6 » 04. 01. 2009 09:36

Jo myslím že vím a jedna holka to tam pokřtila ne? Byla to dobrá akce sice nám tam jedno auto umřelo na spojku ale bylo to skvělý. Díky všem kdo to organizovaly.......
Obrázek

pip

Příspěvek od pip » 04. 01. 2009 10:26

Jj moc dobra akce. Mala nehoda ale nic vazneho to nebylo. Stridali jsme se na nem. Ja mel svoje auto akorat mimo provoz.

douby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od douby » 04. 01. 2009 11:30

jste OT, vratme se k nasi akci... jak to vypada? uz to chce nejaky finalni verdikt, jinak tu vsichni ztracime cas.
'88 318i Touring - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7

Vlčák

Re: BMWfest

Příspěvek od Vlčák » 04. 01. 2009 11:42

BMWfest píše:chlapi díky za názory v diskuzi, prosím pokračujte, sleduju vás. 5.1.2009 se rozhodnu. Pokud zastavím akci Mýto, budu pracovat na tom druhém místě, které sice není klasický okruh, ale okruh to v jistém slova smyslu taky je. Především chci, abychom z té akce odjížděli s hezkým zážitkem, rádi na něj všichni vzpomínali a těšili se na další rok. Vaše názory jsou pro mě hodně důležité a děkuji vám za ně.
:roll: :roll:

douby
Kontaktovat uživatele:

Re: BMWfest

Příspěvek od douby » 04. 01. 2009 11:43

Vlčák píše:
BMWfest píše:chlapi díky za názory v diskuzi, prosím pokračujte, sleduju vás. 5.1.2009 se rozhodnu. Pokud zastavím akci Mýto, budu pracovat na tom druhém místě, které sice není klasický okruh, ale okruh to v jistém slova smyslu taky je. Především chci, abychom z té akce odjížděli s hezkým zážitkem, rádi na něj všichni vzpomínali a těšili se na další rok. Vaše názory jsou pro mě hodně důležité a děkuji vám za ně.
:roll: :roll:
tak si ještě 24hodin počkám :oops: dík, četl jsem to předtím, ale na ten termín jsem zapomenul.
'88 318i Touring - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7

BMWfest
Kontaktovat uživatele:

BMWfest - autodrom Vysoké Mýto Error :-(

Příspěvek od BMWfest » 05. 01. 2009 22:05

Vážení přátelé,
moc mě těší vaše názory, ať jsou to názory plné nadšení do této akce jít, či ať to jsou názory chápající problém a jsou ve smyslu "V životě to neuhlídáš". Děkuji za podporu, děkuji za vaše nadšení.
Často se ptáte, jak přesně se autodrom vyjádřil. Pokusím se vám na to odpovědět co nejsrozumitelněji. Na začátku nic nebyl problém, vše se zdálo být jednodušší, než bych si myslel. Problém začal v momentě, kdy jsme přistoupili k reálnému řešení termínu. Najednou bylo volno jen o prázdninách, což bych dovedl pochopit a na každou sobotu se tlačili nejméně 3 akce. To mi bylo divné, ale budiž. Když jsme tedy vypotili termín a řešili jsme objednávku autodromu, bylo nutné uvést do ní naprosto přesný program a uvést naprosto přesně, co se tam bude dít. Řeklo by se admiistrativní záležitost. V jistém slov smyslu ano. Nemůžu ale dnes přesně říct, co tam bude v létě na programu. Co se podaří dojednat a co ne a co se zase podaří sjednat na poslední chvíli. I přes to bych se dovedl přehoupout. Když bylo vše dojednáno, řekl jsem, že mám několik lidí, kteří tam pravděpodobně přijedou a že ti se zabývají driftováním. To jsem ani neřekl, že bych chtěl, aby jedním z bodů programu byla exhibice driftařů. Reakce byla naprosto rezolutní a naprosto odmítavá. Přesně se řeklo, driftaře tady po předchozích zkušenostech nechceme! Právě v minulém roce se tam udály nějaké driftovací orgie, při kterých došlo údajně k velkým škodám jdoucím do desetitisíců a to si nechtěji zopakovat. Po té akci, o které jsem mluvil před chvilkou, například museli nalajnovat nový startovní rošt, neboť došlo k jeho zničení. Autodrom Vysoké Mýto řekl driftům rezolutní NE!
Protože já organizuji jedině akci, o které mám jasnou představu, nemohu ze zásadních věcí slevit. Drifty k bavorákům patří jako k velbloudovy hrby a připadá mi stejná situace pozvat tam motorkáře a říct jim:"bacha ale, tady se nesmí jezdit po zadním nebo vám dám pokutu!" To by bylo stejně absurdní. Nedovedu si dost dobře představit, jak tam budu vytahovat nějakého hříšníka z auta, protože radostí, že tam audinu natřel na okruhu, roztočí bavce do kolečka a .... Nemůžu jim prostě podepsat papír, že za veškeré škody na autodromu zodpovídám já, protože jak jste správně řekli, nejsem schopen to nikdy uhlídat.
Co se týče toho jiného místa, nechci zatím zveřejňovat, ale je dost dobré. Až bude jisté, že nás tam pustí, ale doopravdy, napíšu to sem i na svoje stránky. Děkuji a na všechny z vás se těším.
Jsem rád, že chápete mou situaci a nezlobíte se, že od organizace akce setkání BMW bez kouře odcházím. Děkuji.

Pro Ty z vás, které jsem nezklamal úplně, nabízím v současné době malou náplast. Jděte na mé stránky a tam se vše dovíte. Je to akce na tuto sobotu.

chamuraphi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chamuraphi » 05. 01. 2009 23:15

chápem tvou situaci...... jen řikám,doufám že i to druhé místo bude pro nás tak dostupné a bude na něm kvalitní disciplína na porovnání sil a nebude to jen o tom kouři.... :wink:

četl jsem pozvánku, bohužel se nezučasntím, už sem přislíbil u čast na podobné akce na zamrzlém rybníku, budeme pořádat akci pro zaměstnance servisu,ale díky za nabídku a jen tak dál, zima bude dlouhá :)
E30iS http://www.youtube.com/watch?v=6fiXvD36eO4 2013 - Brno 2:38.6 , Most 2:05. 2014 - Brno 2:32, Most 2:02, Slovakiaring 2:49
Akcelerace: https://www.youtube.com/watch?v=YgN3sTvGe74

Malutky

Příspěvek od Malutky » 05. 01. 2009 23:26

já už teď cítím že to bude pro nás z moravy a slezka daleko:(mohla to bít dobrá akce

Růža V6
sponzor E30.cz

Příspěvek od Růža V6 » 06. 01. 2009 18:00

Čau škoda že to neklaplo, ale jsem ochotný přijet skoro kamkoli..... Tak jak bude jiné místo tak dej vědět a snad už to klapne............................
Obrázek

pip

Příspěvek od pip » 06. 01. 2009 19:25

Tak myslim, ze bez onoho "roztoceni Bawce dokolecka" by se tam dalo obejit. Takove podivane bych prenechal letistnim tuzing srazum :roll:
Spis by me zajimalo jaka je jejich hranice unosnosti. Ostrou jizdou obcas zadek muze ujet, ale pokud to ma clovek v ruce tak ani to ne moc. A kdyz vyslovene nechces driftovat v zatacce tak udrzet to rovne snad neni problem. Na druhe strane kdyz se jede opravdu ostre tak prdel rada ujizdi spis u brzdeni do zatacky. Posledne to bylo hodne krat pod brzdenim bokem. I kdyz ne nejak prilis. Tak akorat. To by jim snad vadit nemuselo, dyt je to okruh proboha! A kdo rozbiji, ten plati, jako vsude.
Tvuj postoj samozrejme chapu, spis me stve ten jejich.
Jinak to "druhe misto" je doufam taky okruh...?

Odpovědět