Příspěvek
od BMWfest » 05. 01. 2009 22:05
Vážení přátelé,
moc mě těší vaše názory, ať jsou to názory plné nadšení do této akce jít, či ať to jsou názory chápající problém a jsou ve smyslu "V životě to neuhlídáš". Děkuji za podporu, děkuji za vaše nadšení.
Často se ptáte, jak přesně se autodrom vyjádřil. Pokusím se vám na to odpovědět co nejsrozumitelněji. Na začátku nic nebyl problém, vše se zdálo být jednodušší, než bych si myslel. Problém začal v momentě, kdy jsme přistoupili k reálnému řešení termínu. Najednou bylo volno jen o prázdninách, což bych dovedl pochopit a na každou sobotu se tlačili nejméně 3 akce. To mi bylo divné, ale budiž. Když jsme tedy vypotili termín a řešili jsme objednávku autodromu, bylo nutné uvést do ní naprosto přesný program a uvést naprosto přesně, co se tam bude dít. Řeklo by se admiistrativní záležitost. V jistém slov smyslu ano. Nemůžu ale dnes přesně říct, co tam bude v létě na programu. Co se podaří dojednat a co ne a co se zase podaří sjednat na poslední chvíli. I přes to bych se dovedl přehoupout. Když bylo vše dojednáno, řekl jsem, že mám několik lidí, kteří tam pravděpodobně přijedou a že ti se zabývají driftováním. To jsem ani neřekl, že bych chtěl, aby jedním z bodů programu byla exhibice driftařů. Reakce byla naprosto rezolutní a naprosto odmítavá. Přesně se řeklo, driftaře tady po předchozích zkušenostech nechceme! Právě v minulém roce se tam udály nějaké driftovací orgie, při kterých došlo údajně k velkým škodám jdoucím do desetitisíců a to si nechtěji zopakovat. Po té akci, o které jsem mluvil před chvilkou, například museli nalajnovat nový startovní rošt, neboť došlo k jeho zničení. Autodrom Vysoké Mýto řekl driftům rezolutní NE!
Protože já organizuji jedině akci, o které mám jasnou představu, nemohu ze zásadních věcí slevit. Drifty k bavorákům patří jako k velbloudovy hrby a připadá mi stejná situace pozvat tam motorkáře a říct jim:"bacha ale, tady se nesmí jezdit po zadním nebo vám dám pokutu!" To by bylo stejně absurdní. Nedovedu si dost dobře představit, jak tam budu vytahovat nějakého hříšníka z auta, protože radostí, že tam audinu natřel na okruhu, roztočí bavce do kolečka a .... Nemůžu jim prostě podepsat papír, že za veškeré škody na autodromu zodpovídám já, protože jak jste správně řekli, nejsem schopen to nikdy uhlídat.
Co se týče toho jiného místa, nechci zatím zveřejňovat, ale je dost dobré. Až bude jisté, že nás tam pustí, ale doopravdy, napíšu to sem i na svoje stránky. Děkuji a na všechny z vás se těším.
Jsem rád, že chápete mou situaci a nezlobíte se, že od organizace akce setkání BMW bez kouře odcházím. Děkuji.
Pro Ty z vás, které jsem nezklamal úplně, nabízím v současné době malou náplast. Jděte na mé stránky a tam se vše dovíte. Je to akce na tuto sobotu.