Samosvorný diferenciál - zlatokopové

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět
M40TURBO
sponzor E30.cz

Příspěvek od M40TURBO » 06. 11. 2008 17:58

DC píše:
Maranelo píše:Az nekdo najdete cloveka kterej bude mit vybaveni a schopnosti slozit ten novej diff tak aby fungoval bez problemu xx tis km tak prosim dejte vedet :wink:
Zrovna nedavno jsem problem s difem resil na oktavce a vysledek meho shaneni zjistovani atd byl ze jsem radeji koupil komplet fungl novou prevodovku :wink:
Jirka Savka se tím zabývá běžně, dokonce i upravuje svornost
tak tak tady se to hezky zvrhlo
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost

Helldiver

Příspěvek od Helldiver » 06. 11. 2008 18:38

Ja si v najblizssom case jeden svor rebuildujem a upravim aj svornost, malo by to ist bez problemov :D .
E30 325i
E34 535i

tomik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomik » 06. 11. 2008 20:50

Ty jo to jsou kecy.Dokonce se tady i někdo urazil.Ne,ale bylo mu to vlastně líto.Asi je někdo blbej,že o tom ani neví.
Já když jsem měl samosvor,tak jsem ho prodával pokaždé za 4tis a taky jsem zlatokop.
Někdo si tady hraje na srdcaře,nebo to schovává za vychcaností a spusta lidí nemá prachy,tak to svedou na zlatokopy.
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz

BOOST
E30.cz mecenáš

Příspěvek od BOOST » 06. 11. 2008 21:36

Tahle debata uhnula úplně někam jinam, než byl její záměr. Pouze tady bylo upozorněno, že nová svorová vložka do difu, stojí 12t a že by to bylo možná lepší řešení, než kupovat jetou špéru v neznámém stavu. Nikdo tady nebrečel, že nemá na špéru za 10t. Mě osobně je to u prdele, ať se tady prodávají špéry třeba za 30t. Já se třeba za srdcaře považuju, ale takovej člověk je tady na fóru akorát za vola a pouze si na to "hraje". Lidi jsou na sebe čím dál tím větší svině, každej si hraje a hrabe akorát na svém písečku. Kdo je dneska schopnej něco udělat zadarmo, tak je akorát vůl, protože proč by to měl dělat že jo, to mu přece složenky nezaplatí atd. Je to zde prostě čím dál tím lepší.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power :twisted:
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7 :twisted:

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 06. 11. 2008 23:25

meli bychom se ted vsichni pohadat do krve a zavrit tenhle kram a vsechny ty herky podpalit
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Gabo
člen E30.cz

Příspěvek od Gabo » 06. 11. 2008 23:40

Max-Max píše:meli bychom se ted vsichni pohadat do krve a zavrit tenhle kram a vsechny ty herky podpalit
Tož to se domluvit a podpálit je někde všeci hromadně
EX: E36 318i 4/94, e30 325iT LPG 8/88, Favo 7/90, Golf II 1.8 GT 1986, Škoda 120 M1 1984
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA

Bajzík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bajzík » 07. 11. 2008 00:21

Lidi jsou svině a žerou prasata :lol:
Mimochodem Mám tu jeden super svor cena 4-10t.
4t. 100% srdcař
6t. driftař
8t. No name user
10t. zlatokop

PS: Když se ozve zlatokop budu asi nejradši, Notááák, Klubáci - budou ty Vánoce :roll:
Jestli bude zájem určitě mi napište sms nebo sz s prozbou o zavolání - to mám totiž uplně nejradši.

meda.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od meda. » 07. 11. 2008 00:31

Gabo píše:
Max-Max píše:meli bychom se ted vsichni pohadat do krve a zavrit tenhle kram a vsechny ty herky podpalit
Tož to se domluvit a podpálit je někde všeci hromadně
A kde. Jsem pro. Né to bych nedopustil. Nikdo nic nepalte. Byla by to škoda. Né, chtěl jsem napsat, že by to pak ovládla ŠKODA AUTO :D a to by nebylo moc dobrý.

BOOST
E30.cz mecenáš

Příspěvek od BOOST » 07. 11. 2008 06:36

Tak příští rok na BIGu :twisted: , třeba se dostaneme i do večerních zpráv. :wink: :lol:
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power :twisted:
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7 :twisted:

Dolfa 325i

Příspěvek od Dolfa 325i » 07. 11. 2008 08:43

Na Moravě v okolí Prostějova jsou kluci co poskládají dif. a mají s tím zkušenosti (kdyby někdo potřeboval na druhé straně ČR než je Savka).. Praxe dělá spolehlivý diferáky, když se nastudují vůle a jak se to má dělat tak je to jen minimum základu. Vše je jen o tom jak kdo to chce mít kvalitně udělaný a kolik chce pustit chlupů..

Jedna rada jak se vyhnout špatným lidem: jak má dole zahnutý nohy, tak je to hajzl. Bez výjimky :twisted:

mikin88

Příspěvek od mikin88 » 07. 11. 2008 09:04

Dolfa 325i napsal:Na Moravě v okolí Prostějova jsou kluci co poskládají dif. a mají s tím zkušenosti (kdyby někdo potřeboval na druhé straně ČR než je Savka).. Praxe dělá spolehlivý diferáky, když se nastudují vůle a jak se to má dělat tak je to jen minimum základu. Vše je jen o tom jak kdo to chce mít kvalitně udělaný a kolik chce pustit chlupů..

Já jsem tady z okolí, ale o nich jsem Bohužel neslyšel. Kdybys mohl nahodit nějáké přesnější info byl bych moc vděčný. Klidně do SZ.

Dolfa 325i

Příspěvek od Dolfa 325i » 07. 11. 2008 10:27

mikin88 píše:Já jsem tady z okolí, ale o nich jsem Bohužel neslyšel. Kdybys mohl nahodit nějáké přesnější info byl bych moc vděčný. Klidně do SZ.
Jedná se o kluky z KAPS Transmissions :wink:
Ale když jsi z Olomouce tak můžeš zkusit www.nzkmotorsport.cz , na ty jsem zapomněl, ty to dělaj taky :)
Po republice musí byt desítky lidí co to dělaj kvalitně..

Jan Kučera

Příspěvek od Jan Kučera » 07. 11. 2008 11:15

Mno posledni dobou se KAPS zrovna nevytáh, (X prevodovek odeslo u myšáků a Vaškovi Pechovic sebralo šanci na titul.)
¨
Jinak kdyby nekdo chtel kontakt mě skládali do E21 difer z E36 pánové kolem tý ascony co jezdi historiky rallye a super profi prace-loziska, vule, atd. Jen si za to nechali zaplatit . 4,5 8)
Pláťákoslužby 608528957

524TdA RULEZZ

WRX Sti

..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

Obrázek

M40TURBO
sponzor E30.cz

Příspěvek od M40TURBO » 07. 11. 2008 14:52

Jan Kučera píše:Mno posledni dobou se KAPS zrovna nevytáh, (X prevodovek odeslo u myšáků a Vaškovi Pechovic sebralo šanci na titul.)
¨
Jinak kdyby nekdo chtel kontakt mě skládali do E21 difer z E36 pánové kolem tý ascony co jezdi historiky rallye a super profi prace-loziska, vule, atd. Jen si za to nechali zaplatit . 4,5 8)
za kvalitu zaplatíš bohužel jak když koupiš gumy z číny a nebo kvalitní pneu rozdíl je hned znát
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost

Adam Lipský

Příspěvek od Adam Lipský » 08. 11. 2008 00:14

M40TURBO píše:
Jan Kučera píše:Mno posledni dobou se KAPS zrovna nevytáh, (X prevodovek odeslo u myšáků a Vaškovi Pechovic sebralo šanci na titul.)
¨
za kvalitu zaplatíš bohužel jak když koupiš gumy z číny a nebo kvalitní pneu rozdíl je hned znát
Tak, tak. Pracuji jako překladatel a zrovna jsem překládal rozhořčený dopis - dodavatel náprav jisté celosvětově známé firmy s autojeřáby začal v r. 2006 dávat místo japonských ložisek rumunská, že prý je to stejné a ušetří se. No a do dvou let u asi 8 vozidel za jízdy upadla kola. Analýzy - nekvalitní materiál, špatné obrábění a ložisko selže natotata. No průser jak mraky. A teď to všichni svalují jeden na druhého a já mám práci :twisted:

Bajzík: mám zájem a jsem 100% srdcař, což mohu empiricky dokázat, totiž jsem jel s E30 až do Irska a teď se s ní proháním po Dublinu. Bohužel, den před odjezdem se mi vysral můj viskozní samosvor a tak jsem byl nucen nasadit starý, ale funkční obyč 2,78 ze staré ety a je to tragédie, spojka dostává těžce na prdel, ve městě stačí jet jen na 1, na venkově 2 - 3, na dálnici někdy i 4 a pětku to utáhne jenom z kopce. Takže bych chtěl něco pomalejšího a samosvornějšího. Znáte mě, mám od Vás už spojler a čudlík na mlhovky. Byl byste ochoten mi ho podržet? Zašlu peníze na účet předem a přijedu si pro něj za několik měsíců...

Ada_CZ
člen E30.cz

Příspěvek od Ada_CZ » 08. 11. 2008 11:33

Já bych ještě dodal k té "klubovosti" a srdcářství..

Osobně jsem opravdu vděčný, když potkám někoho kdo za něco stojí, z koho nečíší prochcanost, sebestřednost... Nejsem zrovna společenský typ, ale je to dáno tím, že mě prostě ani nebaví ztrácet čas s někým, koho nepovažuju za dobrého člověka, respektive nevěřím, že by se ke mě, a obecně, nezachoval špatně (třeba bez ohledu na to jak moc se známe, ale z jeho vlastní čestnosti) - ono se to dá celkem odhadnout... na blbostech
/ještě z opačného pohledu, cením si lidí ochotných pomoct, poskytnout vědomosti "za nic"

No chtěl sem říct, že bohužel, e30 může mít kdekdo - a i když sem spoléhal na to, že s někým bmwpozitive bude hned super pokec... tak jo, může být, na chvilku.. ale ono to je prostě o lidech

Pokud tady někdo začne prodávat nějaký díl za cenu X, někdo kdo to potřebuje to za tu cenu koupí, s tím že třeba prodá ekvivalent (např. ŘJ jednotka,kterou prodávám, neb mi nesedí kubatura), nejspíše ji taky prodá za cenu X.. ne za výdělkem, ale aby neprodělal.. navíc cena tady v sekci bazar opravdu vypovídá o ochotě koupit, další prodávající se orientují tím, za kolik sami koupili, nebo za kolik prodávají ostatní..

Holt někdo má štěstí, bydlí třeba u hranic z DE, může si dovést třeba celou pěknou třícu... Já jsem zase z východu, dovést si auto sice taky můžu, ale vzhledem ke zkušenostem a časovým možnostem musím slepě důvěřovat prodávajícím zde za "tržní"cenu, pořád je super to, že se některým cca věřit dá..

Já myslím, že se za nějaký čas vrátí komunita E30 do starých kolejí, já doufám, že setrvám a v plánu to mám... a natrefím na další vpoho lidi

Zdravím hanyse ;)

Lospiratos

Příspěvek od Lospiratos » 08. 11. 2008 14:24

Přečíst tenhle hadrcore mi dalo spoustu namahy... všechno co tu padlo mi přijde naprosto normální , viz koupeni vozejku a rozebrani na kseft , prodavani dilu za takovou a makovou cenu .atd atd atdatdatd...

vsechno je to moc pekny klubaci ,kamaradi pomoc,veci zadara , ale všeho s mírou jak se říká ono podáš někomu ruku a sežere tě i s kramflekama , vím o čem mluvim...

A vubec takovyhle věci že nad tim vubec přemejšlite, vhodny info že se da koupit něco novyho za takovy a makovy prachy plus že nejakej clovek to umi dat do hromady( to je jasny neni to raketoplan a zas takovej masakr poskladat to nebude...).
dejte se do pohody a budte dobry zdravim :wink:
Obrázek
E31 850ci 6tikver
E36 1.8i touring ///MRD packet
Hotentot For life :)

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 08. 11. 2008 17:14

Vasa píše:Koukam, ze v kazdem druhem prispevku si mne nekdo bere do huby :)

Tak treba pane "Dane", konkretne s tim M-Techem 1..., ver tomu ze kdyby ho chtel Tweety (tech lidi je vic) tak mu ho dam treba zadara.

Nevadi mi kdyz mi pred domem stoji 7 mesicu Zahyho auto a nevadi mi zaplatit za odtahovku tohodle auta ke mne na chatu.

Proste to udelam, protoze vim, ze kdyz budu potrebovat ja, tak pro mne tech par lidicek pro ktere tyhle veci obcas delam mi kdykoliv pomohou (pokud je to v jejich silach) a mohu se na spolehnout. Ano jsem mozna naivni a nekdy se mohu splest, ale za tech usmudlanych par tisic. Kc prodelku mi to stoji. Ver tomu nebo ne.

A je jedno zda to jsou letiti clenove nebo novacci.
Je to proste o lidech a mozna u vas v Repove (posta Prdelakov) pane "Dane" je to jinak...
Něvěřím ti ani slovo. Doufám, že se ti někdo z kámošů ozve a bude to chtít zadarmo.
Asi by mi taky nevadilo, kdyby mi stálo před barákem Zahyho auto. Zahyho mám rád.

To je jedna z největších všiváren, životních lží, který znám - děláš to sice jakoby zadarmo pro kamarády - protože víš, že kdykoli budeš potřebovat buděš svůj morální nárok moci uplatnit. Tos opravdu napsal - vyšlo to z tebe. Je to jen další převlečená vychcanost, klasická faleš,...

Je to o lidech - to vždycky. A nekurvi jméno mého bydliště - pošta Prdelov, jestli neumíš rychle číst, tak čti aspoň pozorně.
BMW The Ultimate Driving Machine

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 08. 11. 2008 17:21

bmwm3 píše:... Každopádně pár obchodů jsme spolu uzavřeli a pravdou je, že jsi mi vždycky vstříc vyšel, to je pravda, pravda taky je, že né vždycky to byly věci za tři kila.
Jen to upřesním. Prodal jsem ti ještě víčko rozdělovače na M20B25 - pro změnu za tři kila. Přivezl jsem ti ho do Luštěnic. Pak jsem ti ještě prodal olejovej chadič pro tentýž motor za 1000,-. Prodával jsem ho za 2000,- byl jak novej. Tobě jsem ho nechal za půlku. Přivezl jsem ti ho na čerňák. Takže jen 3 věci a jen jednou to nebyla věc za tři kila.

Ale to teď není vůbec důležitý.
Důležitý je to, že jsem tě očernil. Zbytečně emotivně, neobjektivně jsem tě označil za člověka, kterej by nejradši všechno za děkuju, není ochoten zaplatit za věc, kterou potřebuje....
Vůbec tě neznám, s největší pravděpodobností to tak vůbec není, je to jen můj dojem. Kterej vznikl na základě jedný špatný zkušenosti - když jsi se ke mě zachoval jako k hovnu, navíc v situaci, když jsem ti dělal službu.
Nebylo ode mě korektní to sem takhle veřejně psát - promiň. Měl jsem ti skutečně říct do očí, že tě po tý zkušenosti nemám rád. Ale zas, na co vést takové hovory ? Mně nezáleží na tom, jakej jsi. Nejsme si nijak blízcí. Kdybych chtěl něco zlepšovat, musím začít u sebe. Byl to můj pohled na tebe. Já se s ním musím vypořádat. Pokud bych chtěl něco měnit k lepšímu.

Mrzí mě to, jakým způsobem jsem to vyjádřil.
BMW The Ultimate Driving Machine

T613
člen E30.cz

Příspěvek od T613 » 08. 11. 2008 17:27

DAN: takove obraty jak Hercules Poirot ... ted jsi me dostal, nekdy uz nevim zda si delas prdel nebo je vsechno pravda :?: :idea: :arrow: :lol:
prodavam ND z techto aut: E38 730iA M60 V8, 730iL piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ

Odpovědět