tak tak tady se to hezky zvrhloDC píše:Jirka Savka se tím zabývá běžně, dokonce i upravuje svornostMaranelo píše:Az nekdo najdete cloveka kterej bude mit vybaveni a schopnosti slozit ten novej diff tak aby fungoval bez problemu xx tis km tak prosim dejte vedet![]()
Zrovna nedavno jsem problem s difem resil na oktavce a vysledek meho shaneni zjistovani atd byl ze jsem radeji koupil komplet fungl novou prevodovku
Samosvorný diferenciál - zlatokopové
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo to jsou kecy.Dokonce se tady i někdo urazil.Ne,ale bylo mu to vlastně líto.Asi je někdo blbej,že o tom ani neví.
Já když jsem měl samosvor,tak jsem ho prodával pokaždé za 4tis a taky jsem zlatokop.
Někdo si tady hraje na srdcaře,nebo to schovává za vychcaností a spusta lidí nemá prachy,tak to svedou na zlatokopy.
Já když jsem měl samosvor,tak jsem ho prodával pokaždé za 4tis a taky jsem zlatokop.
Někdo si tady hraje na srdcaře,nebo to schovává za vychcaností a spusta lidí nemá prachy,tak to svedou na zlatokopy.
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
Tahle debata uhnula úplně někam jinam, než byl její záměr. Pouze tady bylo upozorněno, že nová svorová vložka do difu, stojí 12t a že by to bylo možná lepší řešení, než kupovat jetou špéru v neznámém stavu. Nikdo tady nebrečel, že nemá na špéru za 10t. Mě osobně je to u prdele, ať se tady prodávají špéry třeba za 30t. Já se třeba za srdcaře považuju, ale takovej člověk je tady na fóru akorát za vola a pouze si na to "hraje". Lidi jsou na sebe čím dál tím větší svině, každej si hraje a hrabe akorát na svém písečku. Kdo je dneska schopnej něco udělat zadarmo, tak je akorát vůl, protože proč by to měl dělat že jo, to mu přece složenky nezaplatí atd. Je to zde prostě čím dál tím lepší.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

Tož to se domluvit a podpálit je někde všeci hromadněMax-Max píše:meli bychom se ted vsichni pohadat do krve a zavrit tenhle kram a vsechny ty herky podpalit
EX: E36 318i 4/94, e30 325iT LPG 8/88, Favo 7/90, Golf II 1.8 GT 1986, Škoda 120 M1 1984
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
- Bajzík
- Kontaktovat uživatele:
Lidi jsou svině a žerou prasata
Mimochodem Mám tu jeden super svor cena 4-10t.
4t. 100% srdcař
6t. driftař
8t. No name user
10t. zlatokop
PS: Když se ozve zlatokop budu asi nejradši, Notááák, Klubáci - budou ty Vánoce
Jestli bude zájem určitě mi napište sms nebo sz s prozbou o zavolání - to mám totiž uplně nejradši.

Mimochodem Mám tu jeden super svor cena 4-10t.
4t. 100% srdcař
6t. driftař
8t. No name user
10t. zlatokop
PS: Když se ozve zlatokop budu asi nejradši, Notááák, Klubáci - budou ty Vánoce

Jestli bude zájem určitě mi napište sms nebo sz s prozbou o zavolání - to mám totiž uplně nejradši.
A kde. Jsem pro. Né to bych nedopustil. Nikdo nic nepalte. Byla by to škoda. Né, chtěl jsem napsat, že by to pak ovládla ŠKODA AUTOGabo píše:Tož to se domluvit a podpálit je někde všeci hromadněMax-Max píše:meli bychom se ted vsichni pohadat do krve a zavrit tenhle kram a vsechny ty herky podpalit

Tak příští rok na BIGuMax-Max píše:meli bychom se ted vsichni pohadat do krve a zavrit tenhle kram a vsechny ty herky podpalit

E30 340ic V8 6q- EX

- Dolfa 325i
Na Moravě v okolí Prostějova jsou kluci co poskládají dif. a mají s tím zkušenosti (kdyby někdo potřeboval na druhé straně ČR než je Savka).. Praxe dělá spolehlivý diferáky, když se nastudují vůle a jak se to má dělat tak je to jen minimum základu. Vše je jen o tom jak kdo to chce mít kvalitně udělaný a kolik chce pustit chlupů..
Jedna rada jak se vyhnout špatným lidem: jak má dole zahnutý nohy, tak je to hajzl. Bez výjimky
Jedna rada jak se vyhnout špatným lidem: jak má dole zahnutý nohy, tak je to hajzl. Bez výjimky

Dolfa 325i napsal:Na Moravě v okolí Prostějova jsou kluci co poskládají dif. a mají s tím zkušenosti (kdyby někdo potřeboval na druhé straně ČR než je Savka).. Praxe dělá spolehlivý diferáky, když se nastudují vůle a jak se to má dělat tak je to jen minimum základu. Vše je jen o tom jak kdo to chce mít kvalitně udělaný a kolik chce pustit chlupů..
Já jsem tady z okolí, ale o nich jsem Bohužel neslyšel. Kdybys mohl nahodit nějáké přesnější info byl bych moc vděčný. Klidně do SZ.
Já jsem tady z okolí, ale o nich jsem Bohužel neslyšel. Kdybys mohl nahodit nějáké přesnější info byl bych moc vděčný. Klidně do SZ.
- Dolfa 325i
Jedná se o kluky z KAPS Transmissionsmikin88 píše:Já jsem tady z okolí, ale o nich jsem Bohužel neslyšel. Kdybys mohl nahodit nějáké přesnější info byl bych moc vděčný. Klidně do SZ.

Ale když jsi z Olomouce tak můžeš zkusit www.nzkmotorsport.cz , na ty jsem zapomněl, ty to dělaj taky

Po republice musí byt desítky lidí co to dělaj kvalitně..
- Jan Kučera
Mno posledni dobou se KAPS zrovna nevytáh, (X prevodovek odeslo u myšáků a Vaškovi Pechovic sebralo šanci na titul.)
¨
Jinak kdyby nekdo chtel kontakt mě skládali do E21 difer z E36 pánové kolem tý ascony co jezdi historiky rallye a super profi prace-loziska, vule, atd. Jen si za to nechali zaplatit . 4,5
¨
Jinak kdyby nekdo chtel kontakt mě skládali do E21 difer z E36 pánové kolem tý ascony co jezdi historiky rallye a super profi prace-loziska, vule, atd. Jen si za to nechali zaplatit . 4,5

Pláťákoslužby 608528957
524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

524TdA RULEZZ
WRX Sti
..........................asi sem se posral,ale chci TURBO ... a klid

za kvalitu zaplatíš bohužel jak když koupiš gumy z číny a nebo kvalitní pneu rozdíl je hned znátJan Kučera píše:Mno posledni dobou se KAPS zrovna nevytáh, (X prevodovek odeslo u myšáků a Vaškovi Pechovic sebralo šanci na titul.)
¨
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
- Adam Lipský
Tak, tak. Pracuji jako překladatel a zrovna jsem překládal rozhořčený dopis - dodavatel náprav jisté celosvětově známé firmy s autojeřáby začal v r. 2006 dávat místo japonských ložisek rumunská, že prý je to stejné a ušetří se. No a do dvou let u asi 8 vozidel za jízdy upadla kola. Analýzy - nekvalitní materiál, špatné obrábění a ložisko selže natotata. No průser jak mraky. A teď to všichni svalují jeden na druhého a já mám práciM40TURBO píše:za kvalitu zaplatíš bohužel jak když koupiš gumy z číny a nebo kvalitní pneu rozdíl je hned znátJan Kučera píše:Mno posledni dobou se KAPS zrovna nevytáh, (X prevodovek odeslo u myšáků a Vaškovi Pechovic sebralo šanci na titul.)
¨

Bajzík: mám zájem a jsem 100% srdcař, což mohu empiricky dokázat, totiž jsem jel s E30 až do Irska a teď se s ní proháním po Dublinu. Bohužel, den před odjezdem se mi vysral můj viskozní samosvor a tak jsem byl nucen nasadit starý, ale funkční obyč 2,78 ze staré ety a je to tragédie, spojka dostává těžce na prdel, ve městě stačí jet jen na 1, na venkově 2 - 3, na dálnici někdy i 4 a pětku to utáhne jenom z kopce. Takže bych chtěl něco pomalejšího a samosvornějšího. Znáte mě, mám od Vás už spojler a čudlík na mlhovky. Byl byste ochoten mi ho podržet? Zašlu peníze na účet předem a přijedu si pro něj za několik měsíců...
Já bych ještě dodal k té "klubovosti" a srdcářství..
Osobně jsem opravdu vděčný, když potkám někoho kdo za něco stojí, z koho nečíší prochcanost, sebestřednost... Nejsem zrovna společenský typ, ale je to dáno tím, že mě prostě ani nebaví ztrácet čas s někým, koho nepovažuju za dobrého člověka, respektive nevěřím, že by se ke mě, a obecně, nezachoval špatně (třeba bez ohledu na to jak moc se známe, ale z jeho vlastní čestnosti) - ono se to dá celkem odhadnout... na blbostech
/ještě z opačného pohledu, cením si lidí ochotných pomoct, poskytnout vědomosti "za nic"
No chtěl sem říct, že bohužel, e30 může mít kdekdo - a i když sem spoléhal na to, že s někým bmwpozitive bude hned super pokec... tak jo, může být, na chvilku.. ale ono to je prostě o lidech
Pokud tady někdo začne prodávat nějaký díl za cenu X, někdo kdo to potřebuje to za tu cenu koupí, s tím že třeba prodá ekvivalent (např. ŘJ jednotka,kterou prodávám, neb mi nesedí kubatura), nejspíše ji taky prodá za cenu X.. ne za výdělkem, ale aby neprodělal.. navíc cena tady v sekci bazar opravdu vypovídá o ochotě koupit, další prodávající se orientují tím, za kolik sami koupili, nebo za kolik prodávají ostatní..
Holt někdo má štěstí, bydlí třeba u hranic z DE, může si dovést třeba celou pěknou třícu... Já jsem zase z východu, dovést si auto sice taky můžu, ale vzhledem ke zkušenostem a časovým možnostem musím slepě důvěřovat prodávajícím zde za "tržní"cenu, pořád je super to, že se některým cca věřit dá..
Já myslím, že se za nějaký čas vrátí komunita E30 do starých kolejí, já doufám, že setrvám a v plánu to mám... a natrefím na další vpoho lidi
Zdravím hanyse
Osobně jsem opravdu vděčný, když potkám někoho kdo za něco stojí, z koho nečíší prochcanost, sebestřednost... Nejsem zrovna společenský typ, ale je to dáno tím, že mě prostě ani nebaví ztrácet čas s někým, koho nepovažuju za dobrého člověka, respektive nevěřím, že by se ke mě, a obecně, nezachoval špatně (třeba bez ohledu na to jak moc se známe, ale z jeho vlastní čestnosti) - ono se to dá celkem odhadnout... na blbostech
/ještě z opačného pohledu, cením si lidí ochotných pomoct, poskytnout vědomosti "za nic"
No chtěl sem říct, že bohužel, e30 může mít kdekdo - a i když sem spoléhal na to, že s někým bmwpozitive bude hned super pokec... tak jo, může být, na chvilku.. ale ono to je prostě o lidech
Pokud tady někdo začne prodávat nějaký díl za cenu X, někdo kdo to potřebuje to za tu cenu koupí, s tím že třeba prodá ekvivalent (např. ŘJ jednotka,kterou prodávám, neb mi nesedí kubatura), nejspíše ji taky prodá za cenu X.. ne za výdělkem, ale aby neprodělal.. navíc cena tady v sekci bazar opravdu vypovídá o ochotě koupit, další prodávající se orientují tím, za kolik sami koupili, nebo za kolik prodávají ostatní..
Holt někdo má štěstí, bydlí třeba u hranic z DE, může si dovést třeba celou pěknou třícu... Já jsem zase z východu, dovést si auto sice taky můžu, ale vzhledem ke zkušenostem a časovým možnostem musím slepě důvěřovat prodávajícím zde za "tržní"cenu, pořád je super to, že se některým cca věřit dá..
Já myslím, že se za nějaký čas vrátí komunita E30 do starých kolejí, já doufám, že setrvám a v plánu to mám... a natrefím na další vpoho lidi
Zdravím hanyse

- Lospiratos
Přečíst tenhle hadrcore mi dalo spoustu namahy... všechno co tu padlo mi přijde naprosto normální , viz koupeni vozejku a rozebrani na kseft , prodavani dilu za takovou a makovou cenu .atd atd atdatdatd...
vsechno je to moc pekny klubaci ,kamaradi pomoc,veci zadara , ale všeho s mírou jak se říká ono podáš někomu ruku a sežere tě i s kramflekama , vím o čem mluvim...
A vubec takovyhle věci že nad tim vubec přemejšlite, vhodny info že se da koupit něco novyho za takovy a makovy prachy plus že nejakej clovek to umi dat do hromady( to je jasny neni to raketoplan a zas takovej masakr poskladat to nebude...).
dejte se do pohody a budte dobry zdravim
vsechno je to moc pekny klubaci ,kamaradi pomoc,veci zadara , ale všeho s mírou jak se říká ono podáš někomu ruku a sežere tě i s kramflekama , vím o čem mluvim...
A vubec takovyhle věci že nad tim vubec přemejšlite, vhodny info že se da koupit něco novyho za takovy a makovy prachy plus že nejakej clovek to umi dat do hromady( to je jasny neni to raketoplan a zas takovej masakr poskladat to nebude...).
dejte se do pohody a budte dobry zdravim

- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Něvěřím ti ani slovo. Doufám, že se ti někdo z kámošů ozve a bude to chtít zadarmo.Vasa píše:Koukam, ze v kazdem druhem prispevku si mne nekdo bere do huby
Tak treba pane "Dane", konkretne s tim M-Techem 1..., ver tomu ze kdyby ho chtel Tweety (tech lidi je vic) tak mu ho dam treba zadara.
Nevadi mi kdyz mi pred domem stoji 7 mesicu Zahyho auto a nevadi mi zaplatit za odtahovku tohodle auta ke mne na chatu.
Proste to udelam, protoze vim, ze kdyz budu potrebovat ja, tak pro mne tech par lidicek pro ktere tyhle veci obcas delam mi kdykoliv pomohou (pokud je to v jejich silach) a mohu se na spolehnout. Ano jsem mozna naivni a nekdy se mohu splest, ale za tech usmudlanych par tisic. Kc prodelku mi to stoji. Ver tomu nebo ne.
A je jedno zda to jsou letiti clenove nebo novacci.
Je to proste o lidech a mozna u vas v Repove (posta Prdelakov) pane "Dane" je to jinak...
Asi by mi taky nevadilo, kdyby mi stálo před barákem Zahyho auto. Zahyho mám rád.
To je jedna z největších všiváren, životních lží, který znám - děláš to sice jakoby zadarmo pro kamarády - protože víš, že kdykoli budeš potřebovat buděš svůj morální nárok moci uplatnit. Tos opravdu napsal - vyšlo to z tebe. Je to jen další převlečená vychcanost, klasická faleš,...
Je to o lidech - to vždycky. A nekurvi jméno mého bydliště - pošta Prdelov, jestli neumíš rychle číst, tak čti aspoň pozorně.
BMW The Ultimate Driving Machine
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Jen to upřesním. Prodal jsem ti ještě víčko rozdělovače na M20B25 - pro změnu za tři kila. Přivezl jsem ti ho do Luštěnic. Pak jsem ti ještě prodal olejovej chadič pro tentýž motor za 1000,-. Prodával jsem ho za 2000,- byl jak novej. Tobě jsem ho nechal za půlku. Přivezl jsem ti ho na čerňák. Takže jen 3 věci a jen jednou to nebyla věc za tři kila.bmwm3 píše:... Každopádně pár obchodů jsme spolu uzavřeli a pravdou je, že jsi mi vždycky vstříc vyšel, to je pravda, pravda taky je, že né vždycky to byly věci za tři kila.
Ale to teď není vůbec důležitý.
Důležitý je to, že jsem tě očernil. Zbytečně emotivně, neobjektivně jsem tě označil za člověka, kterej by nejradši všechno za děkuju, není ochoten zaplatit za věc, kterou potřebuje....
Vůbec tě neznám, s největší pravděpodobností to tak vůbec není, je to jen můj dojem. Kterej vznikl na základě jedný špatný zkušenosti - když jsi se ke mě zachoval jako k hovnu, navíc v situaci, když jsem ti dělal službu.
Nebylo ode mě korektní to sem takhle veřejně psát - promiň. Měl jsem ti skutečně říct do očí, že tě po tý zkušenosti nemám rád. Ale zas, na co vést takové hovory ? Mně nezáleží na tom, jakej jsi. Nejsme si nijak blízcí. Kdybych chtěl něco zlepšovat, musím začít u sebe. Byl to můj pohled na tebe. Já se s ním musím vypořádat. Pokud bych chtěl něco měnit k lepšímu.
Mrzí mě to, jakým způsobem jsem to vyjádřil.
BMW The Ultimate Driving Machine