Tak si to včera v pohodě valím do práce, když tu v jednom městečku spozoruju ve zpětným zrcátku vytuněnej předek starýho fáčka. Říkám si "a kurva, to není tuning, ale radar", tak jsem mrknul na tachák a ujistil se, že je nebudu dráždit. Šinuly se za mnou přez celý město a protože jsem přehlídnul ceduli konec obce a dával tomu na prdel pořád 50km/h, tak to nevydrželi a předjeli mě. Myslel jsem, že mám vyhráno a tak jsem v klidu pokračoval za nima. Po pár kilometrech jsme přijeli do dalšího města a já zas hlídal tachometr. To už jsem měl pomalou jízdou najeto cca 5km, a tak jsem to u cedule konec obce nevydržel, podřadil a s uniformovanými hochy se rozloučil hřměním výfuku. Protože tu cestu mám zmáknutou, věděl jsem, že bude následovat cca 2km mimo obec a docela přehledná rovina, tak jsem to vyhnal na 180km/h a začal brzdit před další vesnicí. Šestý smysl mi ale našeptával, že se něco chystá. A taky že jo. Vesnicí, do který jsem se řítil, náhodou projížděl Transporter od nějaký nehody, a já, byť jsem zas jel předpisově, uviděl blikající STOP a když si mysleli, že je ňáko nechci poslechnout, tak mi ještě posvítili majáčkem. Zajeli jsme ke krajnici a nic se nedělo. Najednou dofunělo fáčko a mistři začali vylejzat. Ty z fáčka přede mnou začali nadávat těm z Transporteru, že mě měli stopnout na ňáký předchozí křižovatce, nebo co a vůbec jim nevadilo, že poslouchám, jak se na mě domlouvali. Pak jsem pochopil, že ty kurvy obvolali všechny z okolí a podařilo se jim sehnat tyhle brzdy. Vyžádali si doklady a já měl vylézt z auta. Vezl jsem ňáký věci do práce a ten borec z Transporteru se mě ptal, co prej to mám v autě za počítač a jestli mám od něj ňáký doklady. Evidentně byl mimo a myslel si, že ty druhý asi honěj zloděje. Pan fáčkař se mě ptal, kolik se prej jezdí mimo obec a já ho poučil, že devadesát. No a prej kolik sem teda jel, že mě s fáčkem ve 120km/h nemohli dojet. Já tvrdil, že jsem se to snažil dodržet a voni, že prej mám asi rozbitej tachák

No, vo tom, že prej nebudem polemizovat a když jsem nic nenadejchal, tak ať jim teda ještě ukážu povinnou výbavu vozidla. Tak jsem teda neměl lékárničku a že prej to bude stát 1000,-Kč. Polilo mě horko a začal jsem smlouvat. Prej pod 500,- nepůjde a tak jsem je vysolil na dřevo.
A co Vy, jak se bavíte cestou do práce
PS: Povinná výbava vozidla je od 1.srpna 2002 dle vyhlášky 341/2002 Sb. - rezerva, klíč na kola, hever, tažné lano, trojúhelník, lékárnička a žárovky s pojistkama.
Zejtra mi zbývá dokoupit ty žárovky a až mě zas budou strážníci dusit, tak jim ještě ukážu original nářadí BMW přidělaný na víku kufru

Jo a prej vám nejdřív strážník musí říct, kvůli čemu Vás staví a když to nemá jak podložit, tak už by neměl buzerovat s ničím dalším. No ale hádejte se s nima, když Vám pak můžou udělat z ježdění peklo... Každopádně jdu prohledat net, jestli se tam vo něčem takovým nepíše.
BlackM....W