"SDRUŽENÍ OSMIČTVERCE"

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
beann

Příspěvek od beann » 16. 09. 2008 13:50

mihals píše:Obrázek
:lol:

Wickerman

:)

Příspěvek od Wickerman » 17. 09. 2008 09:51

HEJ HEJ HEJ vazeni,

Jelikoz nikdo jinej nehlasuje jiz tedy, tak timto ukoncuji hlasovani o vejletku a verdikt je takovy to:

:!: 20.09.2008 ZOO DVŮR KRÁLOVÉ :!:

Takze asi takhle,vy co jste hlasovali a chcete jet, tak jedeme do ZOO ( pri opravdu mrte neprizni pocasi) vymyslime nejakej jinej plan primo na miste,muzeme nekde treba posedet v hospudce a poradne si popovidat atp. proste takovej malej regional 2-3hodky a jedem domu,ale budeme doufat ze bude alespon bez deste a v mraziku se to vydrzet da ( bunda,rukavice,cepise atp. to jistej :) )

Jinak co se casu tyce,videl bych to asi tak,ze bych to smeroval neco mezi 11-12h bejt v ZOO aby jsme si mohli dat teple jidlo a pak vyrazit na prochazku po zoo, co vy na to?

No a tedka je potreba se domluvit,jak to udelame s tim kde se sejdeme ??
Jestli to udelame tak, ze treba dame casovku,ze v 11.30h se sejdeme na tom velkem Parkingu v ZOO a nebo jestli se sejdeme nekde jinde a prijedeme tam spolecne...
Jestli se sejdeme treba v JAROMĚŘI a od tam tud pres KUKS pojedem spolecne nebo jak???
Proste piste v prubehu dnesniho dne,aby jsme se za vcas zitra mohli uz na 100% dohodnout :)
Moc se tesim.....

Konec Hlaseni :!:

mihals
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » 17. 09. 2008 10:17

no, tak ti tak přededo přemýšlím, jestli zvěř nevypustit úplně a třeba zajít někam na kouling (bowling) a pokecat tam. koukal sem, že v sobotu má bejt zimavo, sychravo a hlavně dešťavo :( ale snad se to ještě změní, v zoo sem nebyl už ani nepamatuju.
asi napíšu všem, na který mám číslo, aby si taky vzpoměli, že složili členskou přísahu a mají povinnost se účastnit našich členských schůzí, abychom se tam nesešli jen ve štyrech :roll: :wink:

Wickerman

Příspěvek od Wickerman » 17. 09. 2008 11:17

mihals píše:no, tak ti tak přededo přemýšlím, jestli zvěř nevypustit úplně a třeba zajít někam na kouling (bowling) a pokecat tam. koukal sem, že v sobotu má bejt zimavo, sychravo a hlavně dešťavo :( ale snad se to ještě změní, v zoo sem nebyl už ani nepamatuju.
asi napíšu všem, na který mám číslo, aby si taky vzpoměli, že složili členskou přísahu a mají povinnost se účastnit našich členských schůzí, abychom se tam nesešli jen ve štyrech :roll: :wink:
No jako klido Mihalsi neni proble se domluvit treba tak,ze kdyz bude v SOBOTU opravdu pocasi na prd,tak nez aby jsme onemocneli,tak by bylo celkem fajn,sejit se nekde v nejake pekne restauracce a nebo co se tyce toho bowlingu tak to je super napad a jako ja jsem pro :) to by bylo celkem fajnovka :) GOOD napadek :) :wink:

Wickerman

Příspěvek od Wickerman » 17. 09. 2008 11:25

Alespon bych konecne MISKU donutil jit si zahrat bowlas :) Ma s toho spatne pocity tak kdyz by jsme sli nas kolektiv tak by ji to urco nevadilo a alespon by si konecne zahrala,nejde o rekordy ale o zabavu ze??? :)

Jo a co se tyce poctu lidi kteri v SOBOTU dorazi tak se pak dohodneme co z nacatym dnem,nebudeme to prece kvuli tomu rusit!!!
:wink:

DrakeRK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrakeRK » 17. 09. 2008 20:42

Jaktože vyhrálo ZOO. Do ZOO nemusíme, stačí když se kouknu na mihlase, vidím slona, kouknu na vojtu - šimpanz jako prase, kouknu na beanna - připomíná trochu lachtana, nezdá se vám?, kouknu na Dejva - malinko medvěd, no a řekněte že ne. Vesy - přípomíná vzdáleně užovku. Já bratr bobr, Misha - Velká medvědice a otík tučňák. No vidíte a do zoo ani nemusíme :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dobrošov , dobrošov hej hej hej. :lol: :lol: :lol:
Prosím neberte mě vážně, nejsem normální, jsem bobr :lol: :lol:

Btw za zvířátkama do Dvora pojedu z Hořic přes Miletín. Nevíte jak je na tom Sámik? Pokud by jel nabral bych ho cestou, pokud by nejel z Pardubek.

Dejve chatička je čupr nápad jsem pro. Ale chce to se dohodnout dopředu tak měsíc alespoň, abych si zařídil volno v práci.
Když jsem se rozhodoval, jaké bude mé příští auto BMW pro mě byla jasná volba :D
Fiat 125 :evil: --> Škoda 100 :twisted: --> BMW e30 318iS 8)
drakes-318is-t39895.html

mihals
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » 17. 09. 2008 22:54

tak podívej draku - teda bratře bobře :lol:
že mě říkáš slone a Vojtu označíš šimpanzem a teda prasetem, bych ještě jakeš takeš zkousnul. ale co ostatní osmyčtvercová zvířátka zavřená v klecích? vždyť je musíme přijet podpořit!!! pro tygly koupíme banány, chrochům postavíme hnízdo na palmě a papagáje dáme do akvárka spolu s bochotnicema :wink:

Sámik se bohužel opět nezúčastní, má moc práce na kostele a totiž na autě, ale o to víc to bude lepčí, až to bude mít v kupě :wink:

Wickerman

Příspěvek od Wickerman » 17. 09. 2008 23:48

Vsem mnoho pozdravu,

Jak to tak ctu vsechno, tak si rikam,ze se nikomu moc nechce moc chodit nikde v zime po venku a stejne by to dopadlo asi tak ze nekde skoncime v hospode a nebo na bowlasu atp. vecech,takze jestli chcete tak klido muzeme jet na ten Dobrosovskej bunk,prolezt si to vsechno a pak si jit sednout na good jidlo a udelat malinkou poradu v Dobrosovske restauraci ???
ALe uz to chce se trochu dohodnout!!!!

Jinak jestli jste vy co jste hlasovali vetsina pro to ZOO a DRAKE je pro Pevnost,ale nakonec je to tak,ze ma treba bejt fakt hnusne a zima,tak volim naprosto neutralni vec,celkem dobrej napad,pro vsechny vzdalenostne prijatelny, proste udelat takove male zasedani nasi rady :D a to v Hradci Kralove ve Futuraku,dole v restauraci pod kavarnou KASKADA!!! Vari tam bajecne za super ceny,vsichni to mame cca. stejne KM a zucastnil by se alespon i BEANN!!!!

Nuze volte a rozpoutejte volebni PEKLO,myslim ze zitra by jsme se meli jiz dohodnout,jinak uz nevim :shock:

KONEC HLASENI :)

Wickerman

Příspěvek od Wickerman » 17. 09. 2008 23:54

:!: PROSIM VSECHNY CLENY :!:

Bylo by dobre, aby jste si promysleli nejake navrhy ohledne cehokoliv,aby jsme meli o cem diskutovat,napriklad co treba jeste na konec pozmenit na TRICKACH nebo jestli to jiz bude ok,mimochodem vytisknu co a kde jak ma bejt a jak by to mohlo vypadat,ale treba i navrh ohledne nasich samolepek od MIHALSE,aby jste si rekli co by se vam libilo atp.... Proste aby rec nestala!

A pokavad by to slo,sednete si kazdej ke kalendarum a kouknete se kdy by jste mohli mit eventuelne treba pristi mesic volno??? Aby jsme mohli treba DAVEMU_80 dat nejake navrhy ohledne te chatky co nam nabidnul.....

Misha

Příspěvek od Misha » 18. 09. 2008 06:27

Ja chci do ZOO :)

chamuraphi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chamuraphi » 18. 09. 2008 10:14

Tak sem tu 8) 8)
Bohužel ,ale bez auta :( a do víkendu to nestíhám, dnes sme se vrátil z chaty (teda spíše z dílny) a internet nám tam ještě netáhli. Měnil sem zadní nápravu a dnes sem teprva zadal výrobu zadních trubiček,aby tam byly nové a mužu se vrátit zpět pod auto nejdříve v Pa v 21h, ale spíš to vypadá až na So ráno. Mám dnes šichtu na letišti, pak posilka, zítra opět posilka a zas letiště :lol: prozměnu :lol:
Tkž se omlouvám že se nezúčastním výletu do ZOO, kdyby se jelo na chatičku na ten víkend,tak bych se třeba svezl s Mišákem. Ale takhle budu rád že to dám dokupy,pač auto, na So večír potřebuju :oops: a v mazdě se mi jezdit nechce :lol:
Tkž pro sobotní náplň nehlasuji,ať sám nenarušuju rovnováhu. Ale hlasuju alespoň pro Dawe :wink: a jeho pronajatou chatu :twisted:

tak zatím Draci
pardon bobři :lol:

s pozdravem Váš šimpanz :lol:
E30iS http://www.youtube.com/watch?v=6fiXvD36eO4 2013 - Brno 2:38.6 , Most 2:05. 2014 - Brno 2:32, Most 2:02, Slovakiaring 2:49
Akcelerace: https://www.youtube.com/watch?v=YgN3sTvGe74

Wickerman

Příspěvek od Wickerman » 18. 09. 2008 11:01

Ahojda vsem,

Jelikoz jsem zjistil ze by v sobotu nemuselo bejt nejak hnusne,videl bych to nasledovne:

Do ZOO by jsme jeli tedy v tomto seznamku: Ja+Miska, VESY ? ( asi :D ), DRAKE + jeho pani ze??? a Mihalsek :D no a treba se to jeste nekomu podari poresit a jel by taky :)

Zase by to byla skoda kdyz uz jsme se o tom tak dlouho bavili,aby jsme nejeli,jestli bude pekne, a ma bejt 15C coz na prochazku je ideal a pak obydek pekne v teple rastauracce :)
PS: KDYZ BUDE V SOBOTU OD RANA HNUSNE POCASI, ZMENIME SI PLAN TREBA NA TEN HRADEC KRALOVE NEBO TAK NECO,ZAVOLALI Y JSME SI JU??

1) Jestli s tou ZOO souhlasite,navrhuji,kdyz DRAKE by prijel z 2 strany,ze by jsme se sesli na parkovisti u ZOO ( na tom velkym!!! ) v 11.00h a pak uz se dohodnem co dale ju???

2) Kdyz bude hnusne,zavolame si, ze se teda do ZOO nejede!!! a ze se uskutecni treba ten nahradni plan v HK!!! A to bych videl take treba na tu 12h aby se to spojilo s obidkem ju???

Tak piste co si o tomto myslite a ja az ve 23.00h prijdu z WORKU tak se na to podivam...:)

TUUUUUUUT a konec hlaseni :D

mihals
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » 18. 09. 2008 12:12

no, modleme se, aby bylo tak krásně, jako dneska! :D

s návrhem plně souhlasím a těším se! :D

Bilstein

Příspěvek od Bilstein » 18. 09. 2008 12:32

No ja s přitulkou se přidáváme k návrhu ZOO. Je ale fakt ze kdyz bude hnusne tak to nema moc cenu. Ohledne Futura a Kaskady....Kaskada na vic lidi je podle me nepouzitelna....
E36 318iS Coupe Dakar Gelb

VESY

Příspěvek od VESY » 18. 09. 2008 12:44

tak s novým ještě nedorazím je ještě bohužel na laku...budto dorazím s 320cou nebo nevím jestli seženu autíčko...s mou fiestou do práce bych si takovou štreku asi netrouf :?
konečně...e36 323i coupe kosmickejšvarc v pořádný náloži...
-------------------------------------------------------
ex- golf 3 - 316i coupe- 316i coupe

DrakeRK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrakeRK » 18. 09. 2008 16:39

Ano předsedo jsem pro tvůj návrh. JJ, manželku beru s sebou, ať je o zvířátko víc :lol: Pokud se pojede do ZOO, budu na parkingu kolem té 11:00 hod. Zdraví bratr bobr.
Když jsem se rozhodoval, jaké bude mé příští auto BMW pro mě byla jasná volba :D
Fiat 125 :evil: --> Škoda 100 :twisted: --> BMW e30 318iS 8)
drakes-318is-t39895.html

mihals
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » 18. 09. 2008 16:46

já bych vzal taky nějaký přítulný žížátko sebou, ale neny :(

jinak kdo lidi jedete přes PCE a z PCE? mohli bychom jet pospolu :wink:

zdraví con mihals :lol:

Wickerman

Příspěvek od Wickerman » 18. 09. 2008 22:35

VEJLET DO ZOO VE DVOŘE KRÁLOVÉ SE KONÁ 20.09.2008
Sraz účastníků je od 11.00h na big parkingu u zoo!!!

Halo halo halo,

tak je teda asi jasno,podle predpovedi pocasi,ma bejt v sobotu stejne pocasko jako dnes a jak tak koukam tedka co jsem sel z prace cca. v 22.10h tak bylo celkem jasno a o vejkendu ma bejt take sem tam slunecno,neco jako dnes a kolem 15C takze to je na ZOO uplne super !!!!

Takze asi nasledovne takto, sejdeme se v 11.00h na velkem parkovisti u ZOO,nejen ze je ZDARMA ale take kvuli mistu a prece nebudeme platit tem hnupum soukromnickejm od kterejch to stejne nejde ty penize na zviratka ,proto zdrazili vstupne o 30,- kc na 150,- aby se zaroven zaplatilo parkovne a nestraceli klientelu!!! :wink: a tam uz se dohodneme co a jak a jak a co :)

Moc se na VAS vsechny s MISKOU tesime :)
tak tuuuuuuuuuuuuuuut v sobotuuuuuuuuuuuuuuuu :D Vas PŘEDSEDA :oops: :D :arrow: :wink:

PS.: Jeste by bylo dobre,aby ti co opravdu s nama pojedou jiz na 100%,aby sem napsali,ze jedou!!! Aby jsme teda vedeli na koho se popripade jeste musi pockat nez se vydame za brany zoo ju??? DIKY :)

Zitra to jiz sepisu,aby ostatni videli kdo se zucastni a je to .......

mihals
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » 18. 09. 2008 23:26

hlásím se, že hlásím potvrzení mého potvrzení na účasti :wink:

doufám, že na sebe máme fšichni tydlifónový čísla, abychom si nevolali z windowsů :roll:

ještě bych teda prosil ty darebáci, co jedou z, nebo přes Perníkovice, aby dali vědět, můžem jet spolu :wink: moje čísličko je vlevo pod avatarem :wink:

beann

Příspěvek od beann » 19. 09. 2008 08:32

ja sem pro futurum :evil:
a nahore v kaskade u kafe :evil:
cigara :evil:
u kulatyho stolu :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Odpovědět