mihals píše:
"SDRUŽENÍ OSMIČTVERCE"
:)
HEJ HEJ HEJ vazeni,
Jelikoz nikdo jinej nehlasuje jiz tedy, tak timto ukoncuji hlasovani o vejletku a verdikt je takovy to:
20.09.2008 ZOO DVŮR KRÁLOVÉ
Takze asi takhle,vy co jste hlasovali a chcete jet, tak jedeme do ZOO ( pri opravdu mrte neprizni pocasi) vymyslime nejakej jinej plan primo na miste,muzeme nekde treba posedet v hospudce a poradne si popovidat atp. proste takovej malej regional 2-3hodky a jedem domu,ale budeme doufat ze bude alespon bez deste a v mraziku se to vydrzet da ( bunda,rukavice,cepise atp. to jistej
)
Jinak co se casu tyce,videl bych to asi tak,ze bych to smeroval neco mezi 11-12h bejt v ZOO aby jsme si mohli dat teple jidlo a pak vyrazit na prochazku po zoo, co vy na to?
No a tedka je potreba se domluvit,jak to udelame s tim kde se sejdeme ??
Jestli to udelame tak, ze treba dame casovku,ze v 11.30h se sejdeme na tom velkem Parkingu v ZOO a nebo jestli se sejdeme nekde jinde a prijedeme tam spolecne...
Jestli se sejdeme treba v JAROMĚŘI a od tam tud pres KUKS pojedem spolecne nebo jak???
Proste piste v prubehu dnesniho dne,aby jsme se za vcas zitra mohli uz na 100% dohodnout
Moc se tesim.....
Konec Hlaseni
Jelikoz nikdo jinej nehlasuje jiz tedy, tak timto ukoncuji hlasovani o vejletku a verdikt je takovy to:
Takze asi takhle,vy co jste hlasovali a chcete jet, tak jedeme do ZOO ( pri opravdu mrte neprizni pocasi) vymyslime nejakej jinej plan primo na miste,muzeme nekde treba posedet v hospudce a poradne si popovidat atp. proste takovej malej regional 2-3hodky a jedem domu,ale budeme doufat ze bude alespon bez deste a v mraziku se to vydrzet da ( bunda,rukavice,cepise atp. to jistej
Jinak co se casu tyce,videl bych to asi tak,ze bych to smeroval neco mezi 11-12h bejt v ZOO aby jsme si mohli dat teple jidlo a pak vyrazit na prochazku po zoo, co vy na to?
No a tedka je potreba se domluvit,jak to udelame s tim kde se sejdeme ??
Jestli to udelame tak, ze treba dame casovku,ze v 11.30h se sejdeme na tom velkem Parkingu v ZOO a nebo jestli se sejdeme nekde jinde a prijedeme tam spolecne...
Jestli se sejdeme treba v JAROMĚŘI a od tam tud pres KUKS pojedem spolecne nebo jak???
Proste piste v prubehu dnesniho dne,aby jsme se za vcas zitra mohli uz na 100% dohodnout
Moc se tesim.....
Konec Hlaseni
-
mihals
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
no, tak ti tak přededo přemýšlím, jestli zvěř nevypustit úplně a třeba zajít někam na kouling (bowling) a pokecat tam. koukal sem, že v sobotu má bejt zimavo, sychravo a hlavně dešťavo
ale snad se to ještě změní, v zoo sem nebyl už ani nepamatuju.
asi napíšu všem, na který mám číslo, aby si taky vzpoměli, že složili členskou přísahu a mají povinnost se účastnit našich členských schůzí, abychom se tam nesešli jen ve štyrech

asi napíšu všem, na který mám číslo, aby si taky vzpoměli, že složili členskou přísahu a mají povinnost se účastnit našich členských schůzí, abychom se tam nesešli jen ve štyrech
No jako klido Mihalsi neni proble se domluvit treba tak,ze kdyz bude v SOBOTU opravdu pocasi na prd,tak nez aby jsme onemocneli,tak by bylo celkem fajn,sejit se nekde v nejake pekne restauracce a nebo co se tyce toho bowlingu tak to je super napad a jako ja jsem promihals píše:no, tak ti tak přededo přemýšlím, jestli zvěř nevypustit úplně a třeba zajít někam na kouling (bowling) a pokecat tam. koukal sem, že v sobotu má bejt zimavo, sychravo a hlavně dešťavoale snad se to ještě změní, v zoo sem nebyl už ani nepamatuju.
asi napíšu všem, na který mám číslo, aby si taky vzpoměli, že složili členskou přísahu a mají povinnost se účastnit našich členských schůzí, abychom se tam nesešli jen ve štyrech![]()
Alespon bych konecne MISKU donutil jit si zahrat bowlas
Ma s toho spatne pocity tak kdyz by jsme sli nas kolektiv tak by ji to urco nevadilo a alespon by si konecne zahrala,nejde o rekordy ale o zabavu ze??? 
Jo a co se tyce poctu lidi kteri v SOBOTU dorazi tak se pak dohodneme co z nacatym dnem,nebudeme to prece kvuli tomu rusit!!!

Jo a co se tyce poctu lidi kteri v SOBOTU dorazi tak se pak dohodneme co z nacatym dnem,nebudeme to prece kvuli tomu rusit!!!
- DrakeRK
- Kontaktovat uživatele:
Jaktože vyhrálo ZOO. Do ZOO nemusíme, stačí když se kouknu na mihlase, vidím slona, kouknu na vojtu - šimpanz jako prase, kouknu na beanna - připomíná trochu lachtana, nezdá se vám?, kouknu na Dejva - malinko medvěd, no a řekněte že ne. Vesy - přípomíná vzdáleně užovku. Já bratr bobr, Misha - Velká medvědice a otík tučňák. No vidíte a do zoo ani nemusíme
Dobrošov , dobrošov hej hej hej.
Prosím neberte mě vážně, nejsem normální, jsem bobr

Btw za zvířátkama do Dvora pojedu z Hořic přes Miletín. Nevíte jak je na tom Sámik? Pokud by jel nabral bych ho cestou, pokud by nejel z Pardubek.
Dejve chatička je čupr nápad jsem pro. Ale chce to se dohodnout dopředu tak měsíc alespoň, abych si zařídil volno v práci.
Prosím neberte mě vážně, nejsem normální, jsem bobr
Btw za zvířátkama do Dvora pojedu z Hořic přes Miletín. Nevíte jak je na tom Sámik? Pokud by jel nabral bych ho cestou, pokud by nejel z Pardubek.
Dejve chatička je čupr nápad jsem pro. Ale chce to se dohodnout dopředu tak měsíc alespoň, abych si zařídil volno v práci.
Když jsem se rozhodoval, jaké bude mé příští auto BMW pro mě byla jasná volba 
Fiat 125
--> Škoda 100
--> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html
Fiat 125
drakes-318is-t39895.html
-
mihals
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
tak podívej draku - teda bratře bobře 
že mě říkáš slone a Vojtu označíš šimpanzem a teda prasetem, bych ještě jakeš takeš zkousnul. ale co ostatní osmyčtvercová zvířátka zavřená v klecích? vždyť je musíme přijet podpořit!!! pro tygly koupíme banány, chrochům postavíme hnízdo na palmě a papagáje dáme do akvárka spolu s bochotnicema
Sámik se bohužel opět nezúčastní, má moc práce na kostele a totiž na autě, ale o to víc to bude lepčí, až to bude mít v kupě
že mě říkáš slone a Vojtu označíš šimpanzem a teda prasetem, bych ještě jakeš takeš zkousnul. ale co ostatní osmyčtvercová zvířátka zavřená v klecích? vždyť je musíme přijet podpořit!!! pro tygly koupíme banány, chrochům postavíme hnízdo na palmě a papagáje dáme do akvárka spolu s bochotnicema
Sámik se bohužel opět nezúčastní, má moc práce na kostele a totiž na autě, ale o to víc to bude lepčí, až to bude mít v kupě
Vsem mnoho pozdravu,
Jak to tak ctu vsechno, tak si rikam,ze se nikomu moc nechce moc chodit nikde v zime po venku a stejne by to dopadlo asi tak ze nekde skoncime v hospode a nebo na bowlasu atp. vecech,takze jestli chcete tak klido muzeme jet na ten Dobrosovskej bunk,prolezt si to vsechno a pak si jit sednout na good jidlo a udelat malinkou poradu v Dobrosovske restauraci ???
ALe uz to chce se trochu dohodnout!!!!
Jinak jestli jste vy co jste hlasovali vetsina pro to ZOO a DRAKE je pro Pevnost,ale nakonec je to tak,ze ma treba bejt fakt hnusne a zima,tak volim naprosto neutralni vec,celkem dobrej napad,pro vsechny vzdalenostne prijatelny, proste udelat takove male zasedani nasi rady
a to v Hradci Kralove ve Futuraku,dole v restauraci pod kavarnou KASKADA!!! Vari tam bajecne za super ceny,vsichni to mame cca. stejne KM a zucastnil by se alespon i BEANN!!!!
Nuze volte a rozpoutejte volebni PEKLO,myslim ze zitra by jsme se meli jiz dohodnout,jinak uz nevim
KONEC HLASENI
Jak to tak ctu vsechno, tak si rikam,ze se nikomu moc nechce moc chodit nikde v zime po venku a stejne by to dopadlo asi tak ze nekde skoncime v hospode a nebo na bowlasu atp. vecech,takze jestli chcete tak klido muzeme jet na ten Dobrosovskej bunk,prolezt si to vsechno a pak si jit sednout na good jidlo a udelat malinkou poradu v Dobrosovske restauraci ???
ALe uz to chce se trochu dohodnout!!!!
Jinak jestli jste vy co jste hlasovali vetsina pro to ZOO a DRAKE je pro Pevnost,ale nakonec je to tak,ze ma treba bejt fakt hnusne a zima,tak volim naprosto neutralni vec,celkem dobrej napad,pro vsechny vzdalenostne prijatelny, proste udelat takove male zasedani nasi rady
Nuze volte a rozpoutejte volebni PEKLO,myslim ze zitra by jsme se meli jiz dohodnout,jinak uz nevim
KONEC HLASENI
Bylo by dobre, aby jste si promysleli nejake navrhy ohledne cehokoliv,aby jsme meli o cem diskutovat,napriklad co treba jeste na konec pozmenit na TRICKACH nebo jestli to jiz bude ok,mimochodem vytisknu co a kde jak ma bejt a jak by to mohlo vypadat,ale treba i navrh ohledne nasich samolepek od MIHALSE,aby jste si rekli co by se vam libilo atp.... Proste aby rec nestala!
A pokavad by to slo,sednete si kazdej ke kalendarum a kouknete se kdy by jste mohli mit eventuelne treba pristi mesic volno??? Aby jsme mohli treba DAVEMU_80 dat nejake navrhy ohledne te chatky co nam nabidnul.....
- chamuraphi
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem tu
Bohužel ,ale bez auta
a do víkendu to nestíhám, dnes sme se vrátil z chaty (teda spíše z dílny) a internet nám tam ještě netáhli. Měnil sem zadní nápravu a dnes sem teprva zadal výrobu zadních trubiček,aby tam byly nové a mužu se vrátit zpět pod auto nejdříve v Pa v 21h, ale spíš to vypadá až na So ráno. Mám dnes šichtu na letišti, pak posilka, zítra opět posilka a zas letiště
prozměnu 
Tkž se omlouvám že se nezúčastním výletu do ZOO, kdyby se jelo na chatičku na ten víkend,tak bych se třeba svezl s Mišákem. Ale takhle budu rád že to dám dokupy,pač auto, na So večír potřebuju
a v mazdě se mi jezdit nechce
Tkž pro sobotní náplň nehlasuji,ať sám nenarušuju rovnováhu. Ale hlasuju alespoň pro Dawe
a jeho pronajatou chatu
tak zatím Draci
pardon bobři
s pozdravem Váš šimpanz
Bohužel ,ale bez auta
Tkž se omlouvám že se nezúčastním výletu do ZOO, kdyby se jelo na chatičku na ten víkend,tak bych se třeba svezl s Mišákem. Ale takhle budu rád že to dám dokupy,pač auto, na So večír potřebuju
Tkž pro sobotní náplň nehlasuji,ať sám nenarušuju rovnováhu. Ale hlasuju alespoň pro Dawe
tak zatím Draci
pardon bobři
s pozdravem Váš šimpanz
E30iS http://www.youtube.com/watch?v=6fiXvD36eO4 2013 - Brno 2:38.6 , Most 2:05. 2014 - Brno 2:32, Most 2:02, Slovakiaring 2:49
Akcelerace: https://www.youtube.com/watch?v=YgN3sTvGe74
Akcelerace: https://www.youtube.com/watch?v=YgN3sTvGe74
Ahojda vsem,
Jelikoz jsem zjistil ze by v sobotu nemuselo bejt nejak hnusne,videl bych to nasledovne:
Do ZOO by jsme jeli tedy v tomto seznamku: Ja+Miska, VESY ? ( asi
), DRAKE + jeho pani ze??? a Mihalsek
no a treba se to jeste nekomu podari poresit a jel by taky 
Zase by to byla skoda kdyz uz jsme se o tom tak dlouho bavili,aby jsme nejeli,jestli bude pekne, a ma bejt 15C coz na prochazku je ideal a pak obydek pekne v teple rastauracce
PS: KDYZ BUDE V SOBOTU OD RANA HNUSNE POCASI, ZMENIME SI PLAN TREBA NA TEN HRADEC KRALOVE NEBO TAK NECO,ZAVOLALI Y JSME SI JU??
1) Jestli s tou ZOO souhlasite,navrhuji,kdyz DRAKE by prijel z 2 strany,ze by jsme se sesli na parkovisti u ZOO ( na tom velkym!!! ) v 11.00h a pak uz se dohodnem co dale ju???
2) Kdyz bude hnusne,zavolame si, ze se teda do ZOO nejede!!! a ze se uskutecni treba ten nahradni plan v HK!!! A to bych videl take treba na tu 12h aby se to spojilo s obidkem ju???
Tak piste co si o tomto myslite a ja az ve 23.00h prijdu z WORKU tak se na to podivam...
TUUUUUUUT a konec hlaseni
Jelikoz jsem zjistil ze by v sobotu nemuselo bejt nejak hnusne,videl bych to nasledovne:
Do ZOO by jsme jeli tedy v tomto seznamku: Ja+Miska, VESY ? ( asi
Zase by to byla skoda kdyz uz jsme se o tom tak dlouho bavili,aby jsme nejeli,jestli bude pekne, a ma bejt 15C coz na prochazku je ideal a pak obydek pekne v teple rastauracce
PS: KDYZ BUDE V SOBOTU OD RANA HNUSNE POCASI, ZMENIME SI PLAN TREBA NA TEN HRADEC KRALOVE NEBO TAK NECO,ZAVOLALI Y JSME SI JU??
1) Jestli s tou ZOO souhlasite,navrhuji,kdyz DRAKE by prijel z 2 strany,ze by jsme se sesli na parkovisti u ZOO ( na tom velkym!!! ) v 11.00h a pak uz se dohodnem co dale ju???
2) Kdyz bude hnusne,zavolame si, ze se teda do ZOO nejede!!! a ze se uskutecni treba ten nahradni plan v HK!!! A to bych videl take treba na tu 12h aby se to spojilo s obidkem ju???
Tak piste co si o tomto myslite a ja az ve 23.00h prijdu z WORKU tak se na to podivam...
TUUUUUUUT a konec hlaseni
tak s novým ještě nedorazím je ještě bohužel na laku...budto dorazím s 320cou nebo nevím jestli seženu autíčko...s mou fiestou do práce bych si takovou štreku asi netrouf 
konečně...e36 323i coupe kosmickejšvarc v pořádný náloži...
-------------------------------------------------------
ex- golf 3 - 316i coupe- 316i coupe
-------------------------------------------------------
ex- golf 3 - 316i coupe- 316i coupe
- DrakeRK
- Kontaktovat uživatele:
Ano předsedo jsem pro tvůj návrh. JJ, manželku beru s sebou, ať je o zvířátko víc
Pokud se pojede do ZOO, budu na parkingu kolem té 11:00 hod. Zdraví bratr bobr.
Když jsem se rozhodoval, jaké bude mé příští auto BMW pro mě byla jasná volba 
Fiat 125
--> Škoda 100
--> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html
Fiat 125
drakes-318is-t39895.html
VEJLET DO ZOO VE DVOŘE KRÁLOVÉ SE KONÁ 20.09.2008
Sraz účastníků je od 11.00h na big parkingu u zoo!!!
Halo halo halo,
tak je teda asi jasno,podle predpovedi pocasi,ma bejt v sobotu stejne pocasko jako dnes a jak tak koukam tedka co jsem sel z prace cca. v 22.10h tak bylo celkem jasno a o vejkendu ma bejt take sem tam slunecno,neco jako dnes a kolem 15C takze to je na ZOO uplne super !!!!
Takze asi nasledovne takto, sejdeme se v 11.00h na velkem parkovisti u ZOO,nejen ze je ZDARMA ale take kvuli mistu a prece nebudeme platit tem hnupum soukromnickejm od kterejch to stejne nejde ty penize na zviratka ,proto zdrazili vstupne o 30,- kc na 150,- aby se zaroven zaplatilo parkovne a nestraceli klientelu!!!
a tam uz se dohodneme co a jak a jak a co 
Moc se na VAS vsechny s MISKOU tesime
tak tuuuuuuuuuuuuuuut v sobotuuuuuuuuuuuuuuuu
Vas PŘEDSEDA
PS.: Jeste by bylo dobre,aby ti co opravdu s nama pojedou jiz na 100%,aby sem napsali,ze jedou!!! Aby jsme teda vedeli na koho se popripade jeste musi pockat nez se vydame za brany zoo ju??? DIKY
Zitra to jiz sepisu,aby ostatni videli kdo se zucastni a je to .......
Sraz účastníků je od 11.00h na big parkingu u zoo!!!
Halo halo halo,
tak je teda asi jasno,podle predpovedi pocasi,ma bejt v sobotu stejne pocasko jako dnes a jak tak koukam tedka co jsem sel z prace cca. v 22.10h tak bylo celkem jasno a o vejkendu ma bejt take sem tam slunecno,neco jako dnes a kolem 15C takze to je na ZOO uplne super !!!!
Takze asi nasledovne takto, sejdeme se v 11.00h na velkem parkovisti u ZOO,nejen ze je ZDARMA ale take kvuli mistu a prece nebudeme platit tem hnupum soukromnickejm od kterejch to stejne nejde ty penize na zviratka ,proto zdrazili vstupne o 30,- kc na 150,- aby se zaroven zaplatilo parkovne a nestraceli klientelu!!!
Moc se na VAS vsechny s MISKOU tesime
tak tuuuuuuuuuuuuuuut v sobotuuuuuuuuuuuuuuuu
PS.: Jeste by bylo dobre,aby ti co opravdu s nama pojedou jiz na 100%,aby sem napsali,ze jedou!!! Aby jsme teda vedeli na koho se popripade jeste musi pockat nez se vydame za brany zoo ju??? DIKY
Zitra to jiz sepisu,aby ostatni videli kdo se zucastni a je to .......