no hele ale jeden detail - kdyz udela hlobkovou sondu tak kdo bude tady?mihals píše:jo a ohledně toho borce, co si to s tebou nemůže vyměnit:
dej mi na něj číslo, zavoláme mu, že vyhrál první cenu - detailní průzkum dna Orlické přehrady (nebudem to řešit přes ICQ, ať kolegové shánějí lana a traverzy)
ach jo, tobě to dneska pálí...beann píše:no dobre a kdo me z vas pak zamestna az me sefik vyhodi?mihals píše:ale Tomééé, to Ti to musím všechno opakovat?
mihals píše:přijedeme, rozbouráme, uneseme![]()
mihals píše: dej mi na něj číslo, zavoláme mu, že vyhrál první cenu - detailní průzkum dna Orlické přehrady
to neni sefik to je kolega sefik je jindemihals píše:ach jo, tobě to dneska pálí...beann píše:no dobre a kdo me z vas pak zamestna az me sefik vyhodi?mihals píše:ale Tomééé, to Ti to musím všechno opakovat?
mihals píše: dej mi na něj číslo, zavoláme mu, že vyhrál první cenu - detailní průzkum dna Orlické přehrady
to mi chceš říct, že na průzkum Orlické přehrady stačí jen jeden člověk?beann píše:to neni sefik to je kolega sefik je jindemihals píše:ach jo, tobě to dneska pálí...beann píše: no dobre a kdo me z vas pak zamestna az me sefik vyhodi?
mihals píše:to mi chceš říct, že na průzkum Orlické přehrady stačí jen jeden člověk?beann píše:mihals píše: ach jo, tobě to dneska pálí...
to neni sefik to je kolega sefik je jinde
a navíc, nikdo jim nemusí říkat, že oba vyhráli první cenu