"SDRUŽENÍ OSMIČTVERCE"
:)
Jojo Dave to vis ze by jsme jeli,na destny jsem vlastne doma,zil jsem tam cca. 4 roky
takze prochozino s jezdime tam skoro kazdy vejkend za rodicema co tam makaji
Takze jako jestli to je za tyhle penize tak to klido muzeme pak dohodnout nejak na rijen a klido jet, JA a MIŠKA jedeme na 1 Milion %
:):)
Jinak je skoda ze Dave nemuzes jet s nama ale neco za neco jak se rika a poradek dela dobre pratele a to my co jsme v nasem sdruzeni musime ctit dvojnasob
Proste " Musime si pomahat" 
Jinak je skoda ze Dave nemuzes jet s nama ale neco za neco jak se rika a poradek dela dobre pratele a to my co jsme v nasem sdruzeni musime ctit dvojnasob
Hej Hej Hej
Kam se podely nazory ohledne vejletku od statnich???
Stale pisou jen ti " SKALNI "
ale ostatni nemaji zadny nazor???
Bere se samozdrejme na vedomi,ze pokavad se hhlasovani zbytek nezucastni,tak se ridime podle tech so jiz hlasovali!!
V kazdem pripade pocitejte na 80% s tou ZOO, protoze je to 3:1 vlastne blbost,jeste jsem nepocital sebe
takze ZOO 4:1 DOBROSOV coz myslim ze jiz tedka asi vyhralo,takze to jeste nechame do zitra,a pak si musime dohodnout kde se sejdeme,ale zatim jeste HLASUJTE lidicky 
Kam se podely nazory ohledne vejletku od statnich???
Stale pisou jen ti " SKALNI "
Bere se samozdrejme na vedomi,ze pokavad se hhlasovani zbytek nezucastni,tak se ridime podle tech so jiz hlasovali!!
V kazdem pripade pocitejte na 80% s tou ZOO, protoze je to 3:1 vlastne blbost,jeste jsem nepocital sebe
Hele jak se vam chce jako,jestli chcete jet na obchuzku bukru tak neni problem a pak se muze neco ete vymyslet zalezi to na vas 
Vsak mate cas na to do konce stredy aby jsme se ve ctvrtek na 100% dohodli kdy kde a jak se sejdeme ju???
Vsak mate cas na to do konce stredy aby jsme se ve ctvrtek na 100% dohodli kdy kde a jak se sejdeme ju???
no hele ale jeden detail - kdyz udela hlobkovou sondu tak kdo bude tady?mihals píše:jo a ohledně toho borce, co si to s tebou nemůže vyměnit:
dej mi na něj číslo, zavoláme mu, že vyhrál první cenu - detailní průzkum dna Orlické přehrady (nebudem to řešit přes ICQ, ať kolegové shánějí lana a traverzy)
-
mihals
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
ach jo, tobě to dneska pálí...beann píše:no dobre a kdo me z vas pak zamestna az me sefik vyhodi?mihals píše:ale Tomééé, to Ti to musím všechno opakovat?
mihals píše:přijedeme, rozbouráme, uneseme![]()
mihals píše: dej mi na něj číslo, zavoláme mu, že vyhrál první cenu - detailní průzkum dna Orlické přehrady
to neni sefik to je kolega sefik je jindemihals píše:ach jo, tobě to dneska pálí...beann píše:no dobre a kdo me z vas pak zamestna az me sefik vyhodi?mihals píše:ale Tomééé, to Ti to musím všechno opakovat?
mihals píše: dej mi na něj číslo, zavoláme mu, že vyhrál první cenu - detailní průzkum dna Orlické přehrady
-
mihals
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
to mi chceš říct, že na průzkum Orlické přehrady stačí jen jeden člověk?beann píše:to neni sefik to je kolega sefik je jindemihals píše:ach jo, tobě to dneska pálí...beann píše: no dobre a kdo me z vas pak zamestna az me sefik vyhodi?
a navíc, nikdo jim nemusí říkat, že oba vyhráli první cenu
mihals píše:to mi chceš říct, že na průzkum Orlické přehrady stačí jen jeden člověk?beann píše:mihals píše: ach jo, tobě to dneska pálí...
to neni sefik to je kolega sefik je jinde
a navíc, nikdo jim nemusí říkat, že oba vyhráli první cenu
nojo ale kdo mi bude posilat penize na ucet kazdej mesic kdyz sefik bude delat taky sondu?