Ahojda kamaradickove
to VESY: Ahojda kamarade

Vsechno v tydnu pomerim a dam ti vedet,a dekuju predem
Kazdopadne gratuluju k tve nove kare a at ti moc slouzi a mnoho stastnych kilometru ti preju
to Mihals: Neboj, neboj kamarade tohle vidim prinejmensim na "OSMEROKOSODELNIKOTROJUHELNIK"
to ALL: Predem a za vcas oznamujeme a to s velkou omluvou,ale nastala nam nejaka situace v rodine a to spada zaroven i na CHATICKU!!!
Takze se vsem moc omlouvame ze na chatce bejt proste nemuzeme

Moc nas to mrzi a predem pisu,ze nejde o NAS ale jde o rodinne zalezitosti!!!
Na druhou stranu je pravda,ze hlaseji opravdu hodne studeny cely tyden a nez aby jsme tam neke mrzli a pak onemocneli,vyhlasujeme do tohoto ČTVRTKA debatu ohledne nahradniho vejletu na cely den,kdyz uz mame alespon tento vejkendek vsechny volno!!!
Snad vas tato situace ohledne chatky neodradila a nezlobite se na nas

(Ale nerad bych opakoval pocasi na BIGU

)
Jestli mohu neco navrhnout,muzeme treba navstivit Kralove Dvorskou ZOO

to by bylo fajn a tam je v celku jednou jestli mrzne nebo ne,ale jak rikam,muzete si i vy samy neco vymyslet,ale jedinne o co vas prosim je,aby to bylo nekde ve vzdalenosti kazdemu prijatelne,aby jsme nemuseli pul dne sedet v autech,ale aby jsme si neco uzili

A nebo muzeme poustet draky

:D:D
Proste si udelat takovou blaznivou SOBOTU

,nejdriv ZOO,pak pousteni draku atp. Vim jsem prdlej a treba vam to prijde stupidni ale proste uz jsem takovej no,jak pisu tak si muzete vy samy urcit co by jsme mohli podniknout,me je to v celku jedno hlavne ze se uvidime a budeme zase pospolu
Diky predem

PS.: Velka prozba:
JESTE DO DNESNI DOBY JSME S MISHOU NEOBDRZELI TRICKA OD TIMICA,PSAL JSEM MU SZ A PREJ ZE JE POSILA HNEDKA V PO,aLE UZ JE DALSICH 14DNI PRYC A PORAD NIC A NA DALSI SZ NEREAGUJE JIZ TYDEN,PROSIM CO MAME DELAT ABY NAM VRATIL PENIZE NEBO JA NEVIM!!!!

DIKY VSEM ZA RADY....