congratulationschamuraphi píše:Východočeský Team tam mámihals píše:mno, já bych to viděl na decentní
"Východočeský BMW Klub", nebo jak to měl přeceda na triku?a přijde mi to lepší než klub, to má každej
![]()
VESY: Na BIGu si tedy byl 316??
to ALL: Tak poslušně hlásím,že už nejsem školou povinný ,tkž se zadařilo
"SDRUŽENÍ OSMIČTVERCE"
- DrakeRK
- Kontaktovat uživatele:
Tak Vojto přijmi mé kondolescence. Klanět se ti nebudu, bolí mě záda 
Když jsem se rozhodoval, jaké bude mé příští auto BMW pro mě byla jasná volba 
Fiat 125
--> Škoda 100
--> BMW e30 318iS 
drakes-318is-t39895.html
Fiat 125
drakes-318is-t39895.html
:)
to ALL: Na tričku mam presne jak rika chamuraphi napis "VÝCHODOČESKÝ BMW TEAM" 
to chamuraphi: Velka gratulace draku,alespon to muzem poradne oslavit na chaticce
to Sámo: Diky za info ohledne poctu kusu tricek,mas to tam jiz zapsane v seznamu
to chamuraphi: Velka gratulace draku,alespon to muzem poradne oslavit na chaticce
to Sámo: Diky za info ohledne poctu kusu tricek,mas to tam jiz zapsane v seznamu
- chamuraphi
- Kontaktovat uživatele:
Díky všem za podporu a gratulaci
Jsem rád,že to mám konečně za sebou. V Po mě čeká VŠ
Dále tu mám opět malinké, samozřejmě mimo stranické (neboj šefe
), hlášení:
koná se i letos Pardubická Rally 27.9. (sobota), RZ se jede v Železných horáh (vesničkama za Heřmaňákem směr Seč). A už jako v předchozích 2 ročnících se podílím na organizaci (pokaždé o post výše) a tak letos mam na starost zabezbečit celou jednu rychlostní zkoušku. Tkž sháním dobrovolníky. Jednalo by se o činnost nikoho nepustit během jízd na trať, NIKOHO!!! Velice důležité! Další činnost je rovnání rozhozeného retardéru. Každý vyfasuje praporek,vestu a píšťalku. A teď se ti nabízí 2 druhy práce:
1)být jako řidič vozidla a mít sebou kamarády a dostanete za úkol hlídat celou vesnici a budeš je mít pod palcem. Odměna cca 600Kč + proplacený benzín
2)být ten pěšák v něčím autě a poslouchat. Odměna cca 300Kč
**takové ceny byly minulý rok,ale každý rok bývají trochu jiné,ale řádově sedí
Původně sem to chtěl nechat až na chatičku ,ale potřebuju už dříve vědět předběžně, kdo by měl čas a zájem se podílet. Je totiž potřeba min. 20 lidí, tak potřebuju už trochu přehled,abych pak neměl honičku na poslední chvíli... Focení a natáčení povoleno, pro místní nadšence
Časově se jedná od rána cca 7h odjezd Pce a konec akce kolem 17h, více ohledně časů a přesné vedení tratě, řeknu až po poradě,zatím nic blíže nevím.
Nejčastější dotazy
:
-jídla každý svoje,jinak o polední pauze můžem někam zajet,ale vlastní gril je možné vzít sebou
-rozmistujem se sami a střídáme se,tkž se nestane ,aby někdo celou dobu seděl sám u jednoho sloupu
To Wickermann: na chatičce
Dále tu mám opět malinké, samozřejmě mimo stranické (neboj šefe
koná se i letos Pardubická Rally 27.9. (sobota), RZ se jede v Železných horáh (vesničkama za Heřmaňákem směr Seč). A už jako v předchozích 2 ročnících se podílím na organizaci (pokaždé o post výše) a tak letos mam na starost zabezbečit celou jednu rychlostní zkoušku. Tkž sháním dobrovolníky. Jednalo by se o činnost nikoho nepustit během jízd na trať, NIKOHO!!! Velice důležité! Další činnost je rovnání rozhozeného retardéru. Každý vyfasuje praporek,vestu a píšťalku. A teď se ti nabízí 2 druhy práce:
1)být jako řidič vozidla a mít sebou kamarády a dostanete za úkol hlídat celou vesnici a budeš je mít pod palcem. Odměna cca 600Kč + proplacený benzín
2)být ten pěšák v něčím autě a poslouchat. Odměna cca 300Kč
**takové ceny byly minulý rok,ale každý rok bývají trochu jiné,ale řádově sedí
Původně sem to chtěl nechat až na chatičku ,ale potřebuju už dříve vědět předběžně, kdo by měl čas a zájem se podílet. Je totiž potřeba min. 20 lidí, tak potřebuju už trochu přehled,abych pak neměl honičku na poslední chvíli... Focení a natáčení povoleno, pro místní nadšence
Nejčastější dotazy
-jídla každý svoje,jinak o polední pauze můžem někam zajet,ale vlastní gril je možné vzít sebou
-rozmistujem se sami a střídáme se,tkž se nestane ,aby někdo celou dobu seděl sám u jednoho sloupu
To Wickermann: na chatičce
E30iS http://www.youtube.com/watch?v=6fiXvD36eO4 2013 - Brno 2:38.6 , Most 2:05. 2014 - Brno 2:32, Most 2:02, Slovakiaring 2:49
Akcelerace: https://www.youtube.com/watch?v=YgN3sTvGe74
- chamuraphi
- Kontaktovat uživatele:
Když už pojedeš kolem, můžeš se stavit tady u nás na Dukle, rádi Tě s Mihalsem uvidímebeann píše:PRIJED S TIM DO FUTURAVESY píše:tak už si mě tam napiš 323i...kurna to auto jede![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E30iS http://www.youtube.com/watch?v=6fiXvD36eO4 2013 - Brno 2:38.6 , Most 2:05. 2014 - Brno 2:32, Most 2:02, Slovakiaring 2:49
fakt je oddelavaci? to vypadalo jako ze celek tak to je fajnVESY píše:přijedu ale musim na něm doladit pár detailů tlumiče,vyčistit a objednal jsem oba Mkový nárazníky od toho kubidesign(zadní má ten difuzor oddělávací!!!)takže se budou lakovat, cca 14 dní a bude toa přijedu a svezu tě!
Zdar lidi.Vezmu to postupně.Vojtovi taky gratuluju že to dotáh do konce,Vesymu přeju ať autíčko slouží a najezdí hodně kiláků bez poruchy a k tý pardubický rally jestli někoho sháníš Vojto, a myslíš jako abych tam šel ,abych byl jako do počtu tak já bych teda byl radši aby to vzal někdo jinej.
Ber to jako srandu,mám teď docela dost práce a nestíhám.Tak to je tak zhruba všecko co se tu poslední dobou řeší ne? 
BMW DAVE
324 td,320i cabrio,525d touring
324 td,320i cabrio,525d touring
díky...a taky doufám že mě spolehlivě povozí 
to Wickerman:pokličky ještě mám ale jsou z 15" tak změř kolik ta poklička má mít průměr a já ji taky oměřím a pak kdyžtak hned odešlu
to Wickerman:pokličky ještě mám ale jsou z 15" tak změř kolik ta poklička má mít průměr a já ji taky oměřím a pak kdyžtak hned odešlu
konečně...e36 323i coupe kosmickejšvarc v pořádný náloži...
-------------------------------------------------------
ex- golf 3 - 316i coupe- 316i coupe
-------------------------------------------------------
ex- golf 3 - 316i coupe- 316i coupe
:)
Ahojda kamaradickove 
to VESY: Ahojda kamarade
Vsechno v tydnu pomerim a dam ti vedet,a dekuju predem
Kazdopadne gratuluju k tve nove kare a at ti moc slouzi a mnoho stastnych kilometru ti preju
to Mihals: Neboj, neboj kamarade tohle vidim prinejmensim na "OSMEROKOSODELNIKOTROJUHELNIK"
to ALL: Predem a za vcas oznamujeme a to s velkou omluvou,ale nastala nam nejaka situace v rodine a to spada zaroven i na CHATICKU!!!
Takze se vsem moc omlouvame ze na chatce bejt proste nemuzeme
Moc nas to mrzi a predem pisu,ze nejde o NAS ale jde o rodinne zalezitosti!!!
Na druhou stranu je pravda,ze hlaseji opravdu hodne studeny cely tyden a nez aby jsme tam neke mrzli a pak onemocneli,vyhlasujeme do tohoto ČTVRTKA debatu ohledne nahradniho vejletu na cely den,kdyz uz mame alespon tento vejkendek vsechny volno!!!
Snad vas tato situace ohledne chatky neodradila a nezlobite se na nas
(Ale nerad bych opakoval pocasi na BIGU
)
Jestli mohu neco navrhnout,muzeme treba navstivit Kralove Dvorskou ZOO
to by bylo fajn a tam je v celku jednou jestli mrzne nebo ne,ale jak rikam,muzete si i vy samy neco vymyslet,ale jedinne o co vas prosim je,aby to bylo nekde ve vzdalenosti kazdemu prijatelne,aby jsme nemuseli pul dne sedet v autech,ale aby jsme si neco uzili 
A nebo muzeme poustet draky
:D:D
Proste si udelat takovou blaznivou SOBOTU
,nejdriv ZOO,pak pousteni draku atp. Vim jsem prdlej a treba vam to prijde stupidni ale proste uz jsem takovej no,jak pisu tak si muzete vy samy urcit co by jsme mohli podniknout,me je to v celku jedno hlavne ze se uvidime a budeme zase pospolu 
Diky predem
PS.: Velka prozba:
JESTE DO DNESNI DOBY JSME S MISHOU NEOBDRZELI TRICKA OD TIMICA,PSAL JSEM MU SZ A PREJ ZE JE POSILA HNEDKA V PO,aLE UZ JE DALSICH 14DNI PRYC A PORAD NIC A NA DALSI SZ NEREAGUJE JIZ TYDEN,PROSIM CO MAME DELAT ABY NAM VRATIL PENIZE NEBO JA NEVIM!!!!
DIKY VSEM ZA RADY....
to VESY: Ahojda kamarade
Kazdopadne gratuluju k tve nove kare a at ti moc slouzi a mnoho stastnych kilometru ti preju
to Mihals: Neboj, neboj kamarade tohle vidim prinejmensim na "OSMEROKOSODELNIKOTROJUHELNIK"
to ALL: Predem a za vcas oznamujeme a to s velkou omluvou,ale nastala nam nejaka situace v rodine a to spada zaroven i na CHATICKU!!!
Takze se vsem moc omlouvame ze na chatce bejt proste nemuzeme
Moc nas to mrzi a predem pisu,ze nejde o NAS ale jde o rodinne zalezitosti!!!
Na druhou stranu je pravda,ze hlaseji opravdu hodne studeny cely tyden a nez aby jsme tam neke mrzli a pak onemocneli,vyhlasujeme do tohoto ČTVRTKA debatu ohledne nahradniho vejletu na cely den,kdyz uz mame alespon tento vejkendek vsechny volno!!!
Snad vas tato situace ohledne chatky neodradila a nezlobite se na nas
Jestli mohu neco navrhnout,muzeme treba navstivit Kralove Dvorskou ZOO
A nebo muzeme poustet draky
Proste si udelat takovou blaznivou SOBOTU
Diky predem
JESTE DO DNESNI DOBY JSME S MISHOU NEOBDRZELI TRICKA OD TIMICA,PSAL JSEM MU SZ A PREJ ZE JE POSILA HNEDKA V PO,aLE UZ JE DALSICH 14DNI PRYC A PORAD NIC A NA DALSI SZ NEREAGUJE JIZ TYDEN,PROSIM CO MAME DELAT ABY NAM VRATIL PENIZE NEBO JA NEVIM!!!!