zástavba klimy
- marlin
- Kontaktovat uživatele:
zástavba klimy
No velmi jednoduse, (zkouset sme hledal) jak moc velka je jebavka zastavit do trici klimu?
A nevali se nahodu nekomu doma klima z iSa.... celkme bych i ji koupil.
A nevali se nahodu nekomu doma klima z iSa.... celkme bych i ji koupil.
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
Chladic, neviem ci tam nahodou nejde aj pridavny ventilator.Flip píše:pěknej vomrd.. aspoň co mi tu psali asi před rokem: Musíš vyndat palubkua vyměnit topení a pak je natahat hadice, přidělat kompresor, naplnit a hotovo..Sem si to rozmyslel... ta palubka mě děsí
A samozrejme elektrika, samo to nepojde.
Naposledy upravil(a) stanco1 dne 21. 08. 2008 11:01, celkem upraveno 1 x.
E30 2,5i mit LSD + E36 1,8i mit LPG = 

Tak to ti přeju hodně štěstí při schánění, v USA v ISech skoro standart, v EU je to sakra rarita.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

JJ to je možný, já reagoval na to, že se ptal jestli se někomu neválí doma klima rovnou z ISa.Maranelo píše:ja bych v tom zas nejak velkej problem nevidel
Jinej je akorat drzak kompresoru a 2 trubky od nej jinak bych rek cecko stejny treba s 6valem

E30 340ic V8 6q- EX

Jen doplním, že je i jinej spojler, teď jsem ho řešil... Jinak klimu budu dávat do svého touringa, tak bude fotoseriál... 
P.S. Jinak chladivo R12 je dneska nesehnatelný (i když někteří chlaďaři možná maj zásoby nebo za to vydávaj novější chladivo nebo nějakou náhražku...) Náhražku určitě nebrat, některý jsou hodně agresivní a chladí to i na R134 akorát to má snížený výkon (aby to chladilo normálně, tak je potřeba vyměnit expanzní ventil) BMW k tomu píše, že je potřeba na R134 dát japonský kompresor Seiko-Seiki, ale špatně se schání. Otec má v ixu origo Bosche a chladí to, jen sme vyměnily olej...
Počítej, že budeš muset koupit určitě nový dehydrátor a kondenzátor -chladič (nemá smysl dávat starý, jeho životnost je kolem 5ti let, pokuď stím normálně jezdíš

P.S. Jinak chladivo R12 je dneska nesehnatelný (i když někteří chlaďaři možná maj zásoby nebo za to vydávaj novější chladivo nebo nějakou náhražku...) Náhražku určitě nebrat, některý jsou hodně agresivní a chladí to i na R134 akorát to má snížený výkon (aby to chladilo normálně, tak je potřeba vyměnit expanzní ventil) BMW k tomu píše, že je potřeba na R134 dát japonský kompresor Seiko-Seiki, ale špatně se schání. Otec má v ixu origo Bosche a chladí to, jen sme vyměnily olej...
Počítej, že budeš muset koupit určitě nový dehydrátor a kondenzátor -chladič (nemá smysl dávat starý, jeho životnost je kolem 5ti let, pokuď stím normálně jezdíš
tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
jde vsechno, Trica je Lego a pri trose sikovnosti, trpelivosti a hodne penez je mozne temer vse. Klimu z jakekoliv motorizace jde zastavet do jakekoliv jine motorizace. Pouze je potreba vymenit par dilu souvisejicich s motorem. Treba drzak kompresoru, asi i par trubek ktere budou jinak vedeny.cmelak píše:Ted budu mozna davat do isa klimu z obyc 318i M40, jde to vubec? nelysi se to necim? jestli neni klima z isa jina nez z 318i M40?
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm