Tweety píše:Lukas-e21 píše:
Ano stal kde neměl, ale na druhou stranu, nikomu tam nepřekážel, byl pomalu nižší jak zančka, a jak sme viděli letadlo sedá dál.
A když sme u toho, za tou cedulí stálo během odpoledne minimálně 5-6 aut.....
Aha, tak jsem zvědavej, až se přští rok postaví za plot do řady několik E30...budou přece nižší jak plot
Obhajuje se protože měl auto za ranec ? Nebo z jakýho důvodu si nadával všem ostatním do vulgárních slov a tohodle frajera si nevšímáš ? Koukám na každýho stejnej metr co ?

Sice sem tam nebyl, ale co jsem tady vyčetl, kdyby tam zaparkoval někdo s e30, bude pomalu popraven, ale R8 je v poho ...

To samé jsem četl i na bmwklubu, tam jsou také z té R8 hotový, všichni jí tam obhajují (hlavně ty co se v ní svezli). Neříkám že to není super kára, také bych jí chtěl, sám jsem jí na Zličíně taky okukoval, fotil, ale pravidla platí pro všechny stejně.
Tweety má pravdu, co projde R8, to neprojde e30.....

A to je jeden z důvodů, proč tyhle srazy vynechávám, znáte mě, ozval bych se a nebylo by to dobré ...
Nechci být rýpavý, byl to sraz BMW, jiné auto bych dovnitř nepustil. Jiné značky nechat za "bránou", zaplatit si a běž dovnitř.
Je to jen můj názor, tak to tak berte ...