BIG BMW 2008

Info o všemožných akcích a srazech - hlavně BMW
Zamčeno
georgewolfik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georgewolfik » 20. 08. 2008 22:08

budha píše:no když tak koukám na ty výsledky tak ač tady spousta lidí zavrhovala ten Chamuraphiho větráček, tak mu to zřejmě trošku pomáhá..17,6s na 400m není žádná hitparáda, ale ukažte mi jinou 316ku, která to na mokru zejede..
tam šlo možná o to že ta šestnáctka moc nehrabe a proto mu šel lépe start!!...za to já jsem tomu dal na prdel.... :lol: :lol: :lol: i když jsem oboum isům z kterejma jsem jel dal na prdel tak beztak to stálo za prd! :lol: :lol:
Obrázek
http://www.youtube.com/watch?v=HdXYsiuD0zs comntář by BOOOBIKÁÁÁÁ
www.vlk-art.cz 776 390 176

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 20. 08. 2008 22:27

Fikux píše:DC to mi chceš říct, že sem byl třetí v trojkový řadě a já odjel? :cry: huráááááááááá :!:
kdybys neodjel, moh si bejt druhej, ty Váca aještě někdo ste byli na 2-4 místě.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 20. 08. 2008 22:32

marty87 píše:Mě se líbilo CSL, to byla prostě megalibovka, prej do šroubku nová, smekám.
prd
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 20. 08. 2008 22:39

DC píše: ---
o nejhezčí auta
6. řada
1. Raon
2. Max-Max
3. Jawak

kdo si nepřevzal cenu na letišti, nechť mě kontaktuje, díky
chapu to spravne ze mam nekde pohar bo nakou jinou vzpominku? je to mozne? a ja odjel kalit jinam, sakra. ted nevim, zda se hodnotilo a ocenilo jen prvni misto nebo i ostatni
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Fikux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fikux » 20. 08. 2008 23:08

Lukas-e21 píše:
Fikux píše:DC to mi chceš říct, že sem byl třetí v trojkový řadě a já odjel? :cry: huráááááááááá :!:
Byl sem promočenej od hlavy k patě a byla mi zima, tak sem si po páteční noci dovolil odjet :) příště to už neudělám :twisted:
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 20. 08. 2008 23:13

Max-Max píše:
DC píše: ---
o nejhezčí auta
6. řada
1. Raon
2. Max-Max
3. Jawak

kdo si nepřevzal cenu na letišti, nechť mě kontaktuje, díky
chapu to spravne ze mam nekde pohar bo nakou jinou vzpominku? je to mozne? a ja odjel kalit jinam, sakra. ted nevim, zda se hodnotilo a ocenilo jen prvni misto nebo i ostatni
Maxi u DC-ho máš samozřejmě pohár schovaný.

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 20. 08. 2008 23:14

Fikux píše:
Lukas-e21 píše:
Byl sem promočenej od hlavy k patě a byla mi zima, tak sem si po páteční noci dovolil odjet :) příště to už neudělám :twisted:
njn. kdybys vydržel, přistavil bys auto na plac, tak bys bojoval, neb dorazil jen jeden, bylo rozhodnuto :-)

horis
Slabší duchem

Příspěvek od horis » 21. 08. 2008 00:43

Tweety píše:
Lukas-e21 píše:
Ano stal kde neměl, ale na druhou stranu, nikomu tam nepřekážel, byl pomalu nižší jak zančka, a jak sme viděli letadlo sedá dál.

A když sme u toho, za tou cedulí stálo během odpoledne minimálně 5-6 aut.....
Aha, tak jsem zvědavej, až se přští rok postaví za plot do řady několik E30...budou přece nižší jak plot :roll:

Obhajuje se protože měl auto za ranec ? Nebo z jakýho důvodu si nadával všem ostatním do vulgárních slov a tohodle frajera si nevšímáš ? Koukám na každýho stejnej metr co ? :evil:
Sice sem tam nebyl, ale co jsem tady vyčetl, kdyby tam zaparkoval někdo s e30, bude pomalu popraven, ale R8 je v poho ... :x To samé jsem četl i na bmwklubu, tam jsou také z té R8 hotový, všichni jí tam obhajují (hlavně ty co se v ní svezli). Neříkám že to není super kára, také bych jí chtěl, sám jsem jí na Zličíně taky okukoval, fotil, ale pravidla platí pro všechny stejně. Tweety má pravdu, co projde R8, to neprojde e30..... :? :? A to je jeden z důvodů, proč tyhle srazy vynechávám, znáte mě, ozval bych se a nebylo by to dobré ... :?

Nechci být rýpavý, byl to sraz BMW, jiné auto bych dovnitř nepustil. Jiné značky nechat za "bránou", zaplatit si a běž dovnitř.
Je to jen můj názor, tak to tak berte ... :wink:
e30 323i :arrow: e30 320i :arrow: e34 535i :arrow: e30 320Ci :arrow: e39 528i :arrow: e30 325i

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC » 21. 08. 2008 05:23

tak předně horisi to není sraz BMW aut, ale BMW positivních lidí (tzn. majitelů i fanoušků), takže je mi úplně jedno kdyby tam někdo přijel třeba hundrtkou a byl to BMW nadšenec a chtěl bejt se svejma kamarádama, tak ho pustim dovnitř aby si nemusel nechávat auto venku a bát se o něj

člověk co tam přijel s R8 je člen bmwklubu a velký fanoušek BMW, tak nebyl důvod s ním jednat jinak
- co se týše jeho stání za zákazem, tak kdybych si toho všimnul na místě, šel bych mu říct ať si to přeparkuje, ale ten prohřešek sem neviděl, neb je méně do oka bijící než ježdění po tý velký runwayi

a ano pro ty co si nevyzvedli výhru na letišti, ji mam připravenou doma a po dohodě ji předám ;-)
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry

horis
Slabší duchem

Příspěvek od horis » 21. 08. 2008 05:36

DC píše:tak předně horisi to není sraz BMW aut, ale BMW positivních lidí (tzn. majitelů i fanoušků), takže je mi úplně jedno kdyby tam někdo přijel třeba hundrtkou a byl to BMW nadšenec a chtěl bejt se svejma kamarádama, tak ho pustim dovnitř aby si nemusel nechávat auto venku a bát se o něj

člověk co tam přijel s R8 je člen bmwklubu a velký fanoušek BMW, tak nebyl důvod s ním jednat jinak
- co se týše jeho stání za zákazem, tak kdybych si toho všimnul na místě, šel bych mu říct ať si to přeparkuje, ale ten prohřešek sem neviděl, neb je méně do oka bijící než ježdění po tý velký runwayi

Ale jó, v pohodě, já ti přeci tvůj názor neberu .... Prostě mám na to jen jiný názor....
Kdybych BIG BMW organizoval já, do areálu bych pouze pustil BMW, kdybych organizoval BIG FORD, pustím dovnitř pouze FORDY ... atd...... 8) Prostě je to sraz určité značky, tak tam bude pouze ta zastoupena. No a také si nemyslím, že bude někdo na takovéto mega akci kde je kolik stovek lidí vykrádat hundrtky kousek za páskou :wink:

Prostě to vidím jinak a nejsem sám ... :wink: Já jen doufám, že se tady nerozpoutá vlna nevole jen proto, že jsem napsal něco s čím nebude někdo souhlasit .. :wink:
e30 323i :arrow: e30 320i :arrow: e34 535i :arrow: e30 320Ci :arrow: e39 528i :arrow: e30 325i

bodie 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bodie 1 » 21. 08. 2008 07:13

horis píše:
DC píše:tak předně horisi to není sraz BMW aut, ale BMW positivních lidí (tzn. majitelů i fanoušků), takže je mi úplně jedno kdyby tam někdo přijel třeba hundrtkou a byl to BMW nadšenec a chtěl bejt se svejma kamarádama, tak ho pustim dovnitř aby si nemusel nechávat auto venku a bát se o něj

Ale jó, v pohodě, já ti přeci tvůj názor neberu .... Prostě mám na to jen jiný názor....
Kdybych BIG BMW organizoval já, do areálu bych pouze pustil BMW, kdybych organizoval BIG FORD, pustím dovnitř pouze FORDY ... atd...... 8) Prostě je to sraz určité značky, tak tam bude pouze ta zastoupena. No a také si nemyslím, že bude někdo na takovéto mega akci kde je kolik stovek lidí vykrádat hundrtky kousek za páskou :wink:

Prostě to vidím jinak a nejsem sám ... :wink: Já jen doufám, že se tady nerozpoutá vlna nevole jen proto, že jsem napsal něco s čím nebude někdo souhlasit .. :wink:

Za značkou neměl co dělat a kdybych to taky viděl tak jede jak namydlenej BLESK ! Proto už to nechte bejt,ted už je to jedno a příští rok tam bude KOVOVEJ PLOT už od vjezdu 8)

Záchvat

Příspěvek od Záchvat » 21. 08. 2008 07:36

budha píše:no když tak koukám na ty výsledky tak ač tady spousta lidí zavrhovala ten Chamuraphiho větráček, tak mu to zřejmě trošku pomáhá..17,6s na 400m není žádná hitparáda, ale ukažte mi jinou 316ku, která to na mokru zejede..
Jj, ja s dvoulitrem jsem mel jen o chlup lepsi cas ..... a diky casomire jsem prisel o poharek za treti misto :cry:
------------------------
e39 530d
e39 525TDS touring
KTM EXC 520

Fikux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fikux » 21. 08. 2008 07:53

Lukas-e21 píše:
Fikux píše:
Lukas-e21 píše: kdybys neodjel, moh si bejt druhej, ty Váca aještě někdo ste byli na 2-4 místě.
njn. kdybys vydržel, přistavil bys auto na plac, tak bys bojoval, neb dorazil jen jeden, bylo rozhodnuto :-)
Kurňa sem to musel jít včera hned zapít a dneska je mi neni nějak do zpěvu :lol: každopádně díkes, fakt mi to udělalo radost :!:
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"

tomik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomik » 21. 08. 2008 08:12

:roll:
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz

Paganini

Příspěvek od Paganini » 21. 08. 2008 09:18

chamuraphi píše:
Macek píše:Hm, tak mě tatík předjel... já byl číslo 9138 a on 9139. No na půjčený auto to neni tak strašný...
pro ty co nejsme v obraze,copak to bylo za stroje? :) Koukám že šlapaly pěkně :wink:

Já sem se dostal se svým maloválcem alespoň do první pulky :lol: ikdyž vím o pár věcech co se dali zajet líp :twisted: Třeba první vracák na trati :roll: Pro mě nejslabší místo.
Ma 318i M10 mi pomohla zajet 13te misto v RZ, kdyz jsem videl kolik jine masinerie skoncilo za nami , ma u mne do smrti misto v srdci.... :(
318ic IN MEMORIAM :cry:

mattli

bmw

Příspěvek od mattli » 21. 08. 2008 10:16

:D koukám,nejhezčí auta vyhrávají samé oplastované a vytuněné povozy.
A my chudáci co to máme originálně originální zase nic :D
Cheš-li míti bavoráka zanech kurev hoň si ptáka

vojta-318i

Příspěvek od vojta-318i » 21. 08. 2008 10:20

a ano pro ty co si nevyzvedli výhru na letišti, ji mam připravenou doma a po dohodě ji předám ;-)

tady ale nikdo neřekl, že ho nemáte pustit dovnitř. Myšleno to bylo tak, že co není bmw tak má stát u vjezdu na miste k tomu určenému.
nehledě na to, že pokud je to člen klubu a velkej fanda bmw, tak tím spíš nechápu proč se tam s tím vystavoval. (to je prostě můj názor. )
a pokud jde o moji údajnou závist, tak ať se nad sebou spíš zamyslí ti co mě z ní obvinili.

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 21. 08. 2008 10:41

vojta-318i píše:

tady ale nikdo neřekl, že ho nemáte pustit dovnitř. Myšleno to bylo tak, že co není bmw tak má stát u vjezdu na miste k tomu určenému.
nehledě na to, že pokud je to člen klubu a velkej fanda bmw, tak tím spíš nechápu proč se tam s tím vystavoval. (to je prostě můj názor. )
a pokud jde o moji údajnou závist, tak ať se nad sebou spíš zamyslí ti co mě z ní obvinili.
Protože chtěl dovnitř, zapaltil vjezdný, tak co furt řešíš.

Příště si uspořádej sraz ty, pouštěj tam jen BMW a budeš mít klid, akorát se pak nediv, když to budeš doplácet ze svýho.

Pepper

Příspěvek od Pepper » 21. 08. 2008 11:45

Ještě k těm sprintům.
Hovořil jsem s časoměřičema a bylo mi řečeno, že ten déšť dělal v měření velkou paseku. Ta voda jim do toho nějakým způsobem zatékala, proto některé časy vubec nejsou. Oni když měřej normálně dragstery, tak se jezdí jen za sucha.
Další věc: kdo vystartoval dříve, časomíra ho automaticky diskvalifikovala....proto čas též nemají.
A do třetice, déšt neustále smýval startovní čísla, takže se muselo dost improvizovat...musely se opisovat SPZky a dodatečně zjištovat číslo, atd atd

PS. Jestli jde někomu o reálný čas, tak na vodě ho stejně nezajede...takže snad za rok :wink:

Tímto se omlovám všem, kteří startovali, ale ve výsledcích nenašli svoje časy. SORRY
320i M50 - EX1
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring :-)

Pepper

Příspěvek od Pepper » 21. 08. 2008 11:49

K soutěži SHOW AND SHINE:
Dost mě zklamalo to, jak málo lidi hlasovali. Návod jak zaslat SMS myslím všichni pochopili, ale trošku v tom určitě bylo i to počasí, které smývalo ty start. čísla. Tudíž spousta lidí, nevěděla startovní číslo svého favorita :?

Každopádně příště to uděláme trochu jinak.... určí se cca 10 členná porota, která bude mít za úkol nejlepší autáky vybrat :wink:
320i M50 - EX1
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring :-)

Zamčeno