seřízení světel
seřízení světel
Tak už jsem zjistil jak se to dělá.Musíte stát asi tak 5 metrů od vrat a změřit si vzdálenost od země ke středu světla od toho odečíst 7cm a nanýst na vrata to samý u druhýho světla a čáru propojit.Od prostředka auto si změřte dýlku k prostředku světla a to naneste na tu čáru na vratech, uděljte si tam čárku (střed světla)a u tý čárky vám musí začínat ten úhel toho světla nebo lom.To samý i s dálkovýma a u toho si zakrejte hadrem potkávačky je to lepčí
Re: seřízení světel
nemá to bejt na šířku? Nějak mi to tam nesedí..Jarek59 píše:Tak už jsem zjistil jak se to dělá.Musíte stát asi tak 5 metrů od vrat a změřit si vzdálenost od země ke středu světla od toho odečíst 7cm a nanýst na vrata to samý u druhýho světla a čáru propojit.Od prostředka auto si změřte dýlku k prostředku světla a to naneste na tu čáru na vratech, uděljte si tam čárku (střed světla)a u tý čárky vám musí začínat ten úhel toho světla nebo lom.To samý i s dálkovýma a u toho si zakrejte hadrem potkávačky je to lepčí

)Flip píše:nemá to bejt na šířku? Nějak mi to tam nesedí..Jarek59 píše:Tak už jsem zjistil jak se to dělá.Musíte stát asi tak 5 metrů od vrat a změřit si vzdálenost od země ke středu světla od toho odečíst 7cm a nanýst na vrata to samý u druhýho světla a čáru propojit.Od prostředka auto si změřte dýlku k prostředku světla a to naneste na tu čáru na vratech, uděljte si tam čárku (střed světla)a u tý čárky vám musí začínat ten úhel toho světla nebo lom.To samý i s dálkovýma a u toho si zakrejte hadrem potkávačky je to lepčí
Nechápu jak to myslíš na šířku ale když si najedeš těsně k vratům uděláš na nich čáry od středů světel sekneš s tím o sedum cm níže couvneš si přibližně 5 metrů dozadu a v tech čárách by se ti měl lámat ten ůhel nahoru to samý s dálkáčema akorát ty hážou kulatý světlo na tu čárku.byl jsem pak na seřízení a sedělo to pěkně
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
A není jednodušší jet rovnou na seřízení, když to stojí cca 60,- korun ?Jarek59 píše:)Flip píše:nemá to bejt na šířku? Nějak mi to tam nesedí..Jarek59 píše:Tak už jsem zjistil jak se to dělá.Musíte stát asi tak 5 metrů od vrat a změřit si vzdálenost od země ke středu světla od toho odečíst 7cm a nanýst na vrata to samý u druhýho světla a čáru propojit.Od prostředka auto si změřte dýlku k prostředku světla a to naneste na tu čáru na vratech, uděljte si tam čárku (střed světla)a u tý čárky vám musí začínat ten úhel toho světla nebo lom.To samý i s dálkovýma a u toho si zakrejte hadrem potkávačky je to lepčí
Nechápu jak to myslíš na šířku ale když si najedeš těsně k vratům uděláš na nich čáry od středů světel sekneš s tím o sedum cm níže couvneš si přibližně 5 metrů dozadu a v tech čárách by se ti měl lámat ten ůhel nahoru to samý s dálkáčema akorát ty hážou kulatý světlo na tu čárku.byl jsem pak na seřízení a sedělo to pěkně

Po mně za to chtěli před půl rokem asi 200 nebo 300 na stk. Už mi tam neuvidí ani bohaDan td píše:A není jednodušší jet rovnou na seřízení, když to stojí cca 60,- korun ?

325iC: LSD, StarTec, semi M-Technic I, Smoked Hella
tak jsem rád že alespon někdo to využije jinak si můžeš udělat doma i zbýhavost nedávno jsem jí dělal a vezmeš si dva delší dráty dáš je k sobě hodíš přes ně smrštovací bužírku a pak už jen měříš a šteluješ.znovu jsem bl na geometrii i stěmi světly řekli mi že je to dobrý a stejně mi naúčtovali dvě kila.Ale tak za dvě kila vím že to dělám dobře.zatím čusFlip píše:OK..Jarek59 píše:jo jo když si změříš šířku já tomu řekl blbě dýlku a pka jsem tě špatně chápalFlip píše:myslel sem to co jsem označil červeně, že mi tam sedí spíš šířka než tebou psaná dýlka...Už vím jak nato..