Vzhledem k tomu, že mi před nedávnem nabourali zadní m-tech II nárazník, který už byl opravovaný, tak jsem se rozhodl ho znova neopravovat a koupit jiný. Od jednoho člena zde jsem měl jeden slíbený, ale za dobu něco málo přes měsíc, kdy byl plast už zaplacen, se prodávající nedokopal k tomu mi ho poslat. To mi až tak nevadilo, nespěchal jsem na to a druhá věc byla, že jsem taky takovej lempl, kterýho je potřeba uhánět

Našel jsem tedy další inzerát, kde prodávající nabízel věci z m-technika II a tak jsem začal otravovat jeho. Byly na prodej boky a zadní nárazník. Inu nechal jsem si poslat fotky, kde jsem především koukal na zadní plast, zbytek jsem bral jako bonus k zádnímu nárazníku a tak jsem panelům a prahům nepřikláněl velkou pozornost. Ba dokonce jsem to ukazoval i jednomu zkušenému členovi a ani ten mě na jistou podivnou věc neupozornil (díky BOOSTe, jsi fakt kámoš

Po příjezdu domu si říkám, že to vše vyndám a vyfotim si to. No a co nezjistím

Hned po zjištění jsem mu volal (2x za sebou s přestávkou cca půl-3/4 hodiny a nebere mi telefon).
Jsem tedy debil a vše jsem si měl pečlivě prohlédnout ač tedy tato situace by mne ani ve snu nenapadla. Takže tímto bych chtěl všechny upozornit na dění na tomto foru v poslední době. Úsměvné na tom je, že první prodávající mluví o tom, jak má netknutej zadní nárazník a druhý mi napíše, jak je na dílech vada taková, že jsou skrz některé díly provrtány samořezné šroubky, ale na skutečnost, že jsou díly na několik kusů mě již neupozorní

Fotky které jsem obdržel před koupí (teď už taky vidím, že jsou tam některé díly, které nedávají smysl

http://tweety11.rajce.idnes.cz/M-Tech_II/
A tady fotky, jak někdo dokáže dokurvit m-tech II

Vyndám to z auta a přemýšlím, jak to puzzle složit

Když jsem kouknul blíž, tak jsem pochopil, že někde je chyba

No, ale když budu šikovnej a použiji lepidlo od Horsta Fukse, tak bych tyhle boky, takto slepený, mohl ještě za libovku prodat

Ale abych si jenom nestěžoval, tyhle díly z boků si nechám v garáži, kdyby mi zase upadlo nějaké kolo - to se mě totiž může stát