Jsem trochu nasranej

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
Tweety
Kontaktovat uživatele:

Jsem trochu nasranej

Příspěvek od Tweety » 26. 07. 2008 18:09

No, tak je tu ode mne další téma o ničem, kde si jenom budu plácat střeva. Na začátku bych chtěl napsat, že tu nemíním nikoho pomlouvat, jelikož chybu vidím i na své straně a navíc v podstatě jsem na svém. Jen bych tímto příspěvkem chtěl dát některým najevo, že takhle se to nedělá a že mi příjde smutný, čeho všeho se tu člověk ještě dočká. K věci

Vzhledem k tomu, že mi před nedávnem nabourali zadní m-tech II nárazník, který už byl opravovaný, tak jsem se rozhodl ho znova neopravovat a koupit jiný. Od jednoho člena zde jsem měl jeden slíbený, ale za dobu něco málo přes měsíc, kdy byl plast už zaplacen, se prodávající nedokopal k tomu mi ho poslat. To mi až tak nevadilo, nespěchal jsem na to a druhá věc byla, že jsem taky takovej lempl, kterýho je potřeba uhánět :) Za tu dobu jsem zjistil nové info o tom, jak na tom nárazník je a tak jsem obchod nakonec odřekl.

Našel jsem tedy další inzerát, kde prodávající nabízel věci z m-technika II a tak jsem začal otravovat jeho. Byly na prodej boky a zadní nárazník. Inu nechal jsem si poslat fotky, kde jsem především koukal na zadní plast, zbytek jsem bral jako bonus k zádnímu nárazníku a tak jsem panelům a prahům nepřikláněl velkou pozornost. Ba dokonce jsem to ukazoval i jednomu zkušenému členovi a ani ten mě na jistou podivnou věc neupozornil (díky BOOSTe, jsi fakt kámoš :twisted: ). Prodávající nadhodil jakousi cenu, já byl spokojenej a navíc mi to dovezl pomalu až před barák. Byl jsem pro díly ještě s kamarádem, já cpal do auta nárazník, kamarád panely a prahy. Prodávajícímu jsem k ceně dal ještě alespoň něco na benzín a jel si svou cestou.

Po příjezdu domu si říkám, že to vše vyndám a vyfotim si to. No a co nezjistím :) Původně jsem z fotek myslel, že se jedná o boky na 4dv. Ale při podrobnějším zkoumání zjišťuji, že se "JEDNALO" o boky na 2dv., které jsou chirurgickou přesností rozřezány na několik bezcenných dílů :roll: Jak jsem psal, cena této srandy nebyla až tak vysoká, já svůj nárazník mám a zbytek se holt hodil do popelnice. Jen mě mrzí, jak někdo může nabízet něco, co je akorát k tomu, aby mi to zasvinilo auto ?! :? Přinejmenším na benzín už bych znovu prodávajícímu nedal.

Hned po zjištění jsem mu volal (2x za sebou s přestávkou cca půl-3/4 hodiny a nebere mi telefon).

Jsem tedy debil a vše jsem si měl pečlivě prohlédnout ač tedy tato situace by mne ani ve snu nenapadla. Takže tímto bych chtěl všechny upozornit na dění na tomto foru v poslední době. Úsměvné na tom je, že první prodávající mluví o tom, jak má netknutej zadní nárazník a druhý mi napíše, jak je na dílech vada taková, že jsou skrz některé díly provrtány samořezné šroubky, ale na skutečnost, že jsou díly na několik kusů mě již neupozorní :)

Fotky které jsem obdržel před koupí (teď už taky vidím, že jsou tam některé díly, které nedávají smysl :D )

http://tweety11.rajce.idnes.cz/M-Tech_II/

A tady fotky, jak někdo dokáže dokurvit m-tech II :roll: Nedávno mi někdo psal, jak by sekal ruce za Čajíčkův výtvor :D Tak tomu dotyčnému bych já vzkázal, že tohle bych viděl na useknutí rukou já :wink: :D

Vyndám to z auta a přemýšlím, jak to puzzle složit :D Nějak jsem přemýšlel, na jakou kastli to vlastně je :wink:

Obrázek

Když jsem kouknul blíž, tak jsem pochopil, že někde je chyba :roll:

Obrázek

Obrázek

No, ale když budu šikovnej a použiji lepidlo od Horsta Fukse, tak bych tyhle boky, takto slepený, mohl ještě za libovku prodat :wink:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Ale abych si jenom nestěžoval, tyhle díly z boků si nechám v garáži, kdyby mi zase upadlo nějaké kolo - to se mě totiž může stát :D Jsou to totiž jediné díly, které někdo nedobastlil k nepoznání (když tedy nepočítám samořezný šroubky po 30cm :) )

Obrázek

swaczynad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swaczynad » 26. 07. 2008 18:44

maras no... myslíš, že existuje varianta, že si to ani prodávající neuvědomil?
typuju, že to takhle někdo nabastlil na 4-dvéř, že?
Obrázek
drobné kódování NCS Expert, denní svícení US DRL pro:
3er: E46, E9x
5er: E39, E6x
6er: E63
7er: E38
Z4: E85
X3: E83
X5: E53
ceny symbolické ;)
737 444 644
další požadavky na dotaz

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 26. 07. 2008 18:56

swaczynad píše:maras no... myslíš, že existuje varianta, že si to ani prodávající neuvědomil?
typuju, že to takhle někdo nabastlil na 4-dvéř, že?
Hele, čert ví, je to možný. Jsem proto také zvědav, jak se k tomu prodávající postaví. Zatím, ač to nemusí nic znamenat, mi nebere telefon. Nejsem typ co dělá ukvapený závěry a tak čekám na vysvětlení. Nemyslím si, že by to byl kdovíjaký podvodník...spíš jen neví, jak m-tech vypadá. Já jsem mnohem hloupější :)

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 26. 07. 2008 19:04

Tak prodávající mi volal. Takhle údajně plasty sundal z auta. Tudíž chápu, že se mohlo stát takové nedorozumění a prodávající se domníval, že tak je to prostě originál :)

No nic, nárazník mám a vy se pokochejte, co se dá všechno udělat originálnímu vcelku pěknému paketu :)

ARMAN
člen E30.cz

Příspěvek od ARMAN » 26. 07. 2008 21:11

pokud se v tomto připadě nejdna opravdu o neznalost vysvětleni podobnym "incidentům" kterych je tu nespočet je podle mě jen jedno - chamtivost prodavajicich. jsou schopni "skousnout" že prodavaji něco co je poškozene nebo ma skrytou vadu a modlej se že si ve spěchu dotyčny nevšimne a když si to dotyčny uvědomi tak řeknou že "o tom nevěděli" nebo "vole co chceš kupuješ starou věc"... snad jsem nic podobnym způsobem neprodal :shock: :oops: :D
Obrázek

douby
Kontaktovat uživatele:

Re: Jsem trochu nasranej

Příspěvek od douby » 26. 07. 2008 21:15

Tweety píše:Od jednoho člena zde jsem měl jeden slíbený, ale za dobu něco málo přes měsíc, kdy byl plast už zaplacen, se prodávající nedokopal k tomu mi ho poslat. To mi až tak nevadilo, nespěchal jsem na to a druhá věc byla, že jsem taky takovej lempl, kterýho je potřeba uhánět :) Za tu dobu jsem zjistil nové info o tom, jak na tom nárazník je a tak jsem obchod nakonec odřekl.
Tahle část se týká mě a klidně vystoupím z anonymity, ale vážím si toho Tweety že jsi mě nechtěl jmenovat.
Tweety sháněl nárazník delší dobu a tak jsem mu jeden nabídl. Domluvili jsme se, ale nevyměnili jsme si fotky - chyba č.1.
Já zapomenul, že nárazník má větší výřez pro výfuk, protože jsem si toho prostě nevšíml a když jsem ho kupoval od BOOSTa, tak se mi o tom zmínil, ale bylo mi to fuk - chyba č.2 vědet o stavu toho co prodávám vše.
Tweety řekl, že na to nespěchá - chyba č. 3 já mám pak pořád "čas" :)
Nějaký čas mi trvalo sehnat výztuhu a komplet držáky, protože mi bylo blbé poslat jen nárazník. Cenu jsem samozřejmě nezvyšoval a v ceně už bylo i poštovné...
...průtahy s posláním byly taky u PPL, protože mi to nechtěli poslat a už jsem začal shánět jiného přepravce DPD, Toptrans, atd.. Čili ne že bych nechtěl zaplacenou věc poslat, spíš souhra více faktorů.
Když jsme si vyměnili fotky tweety mě přivedl na to, že to má větší výřez na výfuk a že to je jedna z věcí co neche. Tweetymu jsem ještě nabídl druhej nárazník kterej je origo stav, ale to už přišla nabídka od prodávajícího č.2 a tak jsme se domluvili na poslání peněz zpět.

celé jednání s tweetym hodnotím, i přes všechna ta nedorozumění, kladně a musím říct, že je to pohodovej člověk. z mé strany se nejednalo o žádnou šmelinu, apod. protože mám fórum rád a hraju vždy fair play.

PS: nemám slohovky rád, asi tam bude spousta chyb :P
'92 318iS Touring M-technic II
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7
'94 E30 318i Touring - RIP
'09 E61 530d xDrive M-Packet - ex
'17 G31 530d xDrive M-packet

BALI
člen E30.cz

Příspěvek od BALI » 27. 07. 2008 10:20

kecáš že jsi to vyhodil :shock: bych si to vzal kdyby jsi mi oznámil ve který popelnici to je :oops:

marlin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marlin » 27. 07. 2008 10:44

ARMAN píše:pokud se v tomto připadě nejdna opravdu o neznalost vysvětleni podobnym "incidentům" kterych je tu nespočet je podle mě jen jedno - chamtivost prodavajicich. jsou schopni "skousnout" že prodavaji něco co je poškozene nebo ma skrytou vadu a modlej se že si ve spěchu dotyčny nevšimne a když si to dotyčny uvědomi tak řeknou že "o tom nevěděli" nebo "vole co chceš kupuješ starou věc"... snad jsem nic podobnym způsobem neprodal :shock: :oops: :D
jop... porad mam u tebe ten codesteckr na tom plastu. DOufam ze ho jeste mas.
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 27. 07. 2008 10:46

BALI píše:kecáš že jsi to vyhodil :shock: bych si to vzal kdyby jsi mi oznámil ve který popelnici to je :oops:
Mám to ještě v popelnici, odvážej jí zase až v pátek...když nebudeš pouštět k ICQ kamarády, kteří mě serou když něco potřebuju, tak ti to dám

BOOST
E30.cz mecenáš

Příspěvek od BOOST » 27. 07. 2008 10:49

Tweety píše:... Ba dokonce jsem to ukazoval i jednomu zkušenému členovi a ani ten mě na jistou podivnou věc neupozornil (díky BOOSTe, jsi fakt kámoš :twisted: ). ...
Musím se přiznat, že ty panely jsem moc nesledoval, protože tobě šlo hlavně o zadní nárazník, ale hlavně by mě nenapadlo, že se najde někdo kdo to takhle naporcuje jak svíčkovou, aby mu to šlo na 4dv., když je to na coupé. :roll: No lidi jsou fakt různí. :lol: To samý ty samořejzný šroubky kvůli příchytkám, který stojí pár stovek. :roll: No nic hlavně, že máš fešnej zadní nárazník a ještě zbylo něco do rezervy. :twisted:
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power :twisted:
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7 :twisted:

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 27. 07. 2008 10:51

BOOST píše: No nic hlavně, že máš fešnej zadní nárazník a ještě zbylo něco do rezervy. :twisted:
Přesně tak. Takhle to taky beru a proto spíše tohle téma zadávám jako kuriozitku, čeho všeho jsou lidi schopný, než aby koupili něco, co je potřeba :?

ARMAN
člen E30.cz

Příspěvek od ARMAN » 27. 07. 2008 11:49

marlin píše:
ARMAN píše:pokud se v tomto připadě nejdna opravdu o neznalost vysvětleni podobnym "incidentům" kterych je tu nespočet je podle mě jen jedno - chamtivost prodavajicich. jsou schopni "skousnout" že prodavaji něco co je poškozene nebo ma skrytou vadu a modlej se že si ve spěchu dotyčny nevšimne a když si to dotyčny uvědomi tak řeknou že "o tom nevěděli" nebo "vole co chceš kupuješ starou věc"... snad jsem nic podobnym způsobem neprodal :shock: :oops: :D
stale je v kufru :) abychom to zrychlily pisni adresu pošlu ti to poštou
Obrázek

douby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od douby » 27. 07. 2008 21:54

BOOST píše: To samý ty samořejzný šroubky kvůli příchytkám, který stojí pár stovek. :roll: :twisted:
to mi připomíná, nebyls to ty, kdo tu kdysi vymýšlel nějaký homemade hliníkový držáky na mtech??? :P
'88 318i Touring - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7

marlin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marlin » 27. 07. 2008 22:13

ARMAN píše:
marlin píše:
stale je v kufru :) abychom to zrychlily pisni adresu pošlu ti to poštou
oka :)

BOOST
E30.cz mecenáš

Příspěvek od BOOST » 30. 07. 2008 09:05

douby píše:to mi připomíná, nebyls to ty, kdo tu kdysi vymýšlel nějaký homemade hliníkový držáky na mtech??? :P
Homemade hliníkový držáky jsem určitě nevymýšlel, spíš jsem řešil to, jak to na autě pojistit, aby to nějaká mrdka zlodjěská neoškubala jak vánoční stromeček, protože sundat ty plasty není vůbec žádnej problém.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power :twisted:
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7 :twisted:

douby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od douby » 30. 07. 2008 09:08

BOOST píše:
douby píše:to mi připomíná, nebyls to ty, kdo tu kdysi vymýšlel nějaký homemade hliníkový držáky na mtech??? :P
Homemade hliníkový držáky jsem určitě nevymýšlel, spíš jsem řešil to, jak to na autě pojistit, aby to nějaká mrdka zlodjěská neoškubala jak vánoční stromeček, protože sundat ty plasty není vůbec žádnej problém.
jo to je fakt... snad to tu nekoho v OL nenapadne...
'88 318i Touring - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7

marlin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marlin » 30. 07. 2008 11:37

douby píše:
BOOST píše:
jo to je fakt... snad to tu nekoho v OL nenapadne...
pockej az tam zase budu mit cestu :twisted:

Odpovědět