A ještě jen na srandu 1 diplom o nejohavnější

nebo mě tam nechcete?
 nebo mě tam nechcete? 

Zatím je přihlášeno málo, ale je to nepřehledné, takže udělej a vystavuj seznam, kdo pojede, no. A uvidíš, bude najednou víc, víc a víííííííc.Paja píše:seznam je zatím téměř prázdný asi tam budem jen my pořadatelé škoda no těšil jsem se že tady na moravě jsou super lidi a že my těm (pražákům) ukážem jak to má vypadat. ale zatím je nás poskromnu.
 Neměj stres myslím že tam bude hafo bmw vždyt jen tam od vás a okolí bude minimalně 40 aut ne ???Přijedu a vemu sebou tak 4 bmw
  Neměj stres myslím že tam bude hafo bmw vždyt jen tam od vás a okolí bude minimalně 40 aut ne ???Přijedu a vemu sebou tak 4 bmw   Ale jestli to bude jako big to nevím
 Ale jestli to bude jako big to nevím   Ale vím že dnešni lidi jsou příšerní na domlouvání ale dívím se že to tam povolily borec z letište na mě vždycky vyletěl co tam dělam a že to je soukromy pozemek a že zavola fízly atd a nakonec to povolil jo si na něho musel být hodny co
  Ale vím že dnešni lidi jsou příšerní na domlouvání ale dívím se že to tam povolily borec z letište na mě vždycky vyletěl co tam dělam a že to je soukromy pozemek a že zavola fízly atd a nakonec to povolil jo si na něho musel být hodny co  
 doufam že dam V6blazna
  doufam že dam V6blazna 
Neměj strach... je to zatím čerstvý a zatím daleko a dost lidí jezdí na dovolené hned 1.červencový týden, takže by měli bejt už zpátky...