A ještě jen na srandu 1 diplom o nejohavnější
NEJVĚTŠÍ SRAZ KLUBU E30 NA MORAVĚ - BMWCULT - 2008!!!!!!!!!
-
douby
- Kontaktovat uživatele:
je někde seznam přihlášenejch? ať vím jestli se mám regnout taky
nebo mě tam nechcete? 
a spát můžu ve svým autě bez dixe, abyste si nemysleli, že si dělám velký nároky.
a spát můžu ve svým autě bez dixe, abyste si nemysleli, že si dělám velký nároky.
'92 318iS Touring M-technic II
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7
'94 E30 318i Touring - RIP
'09 E61 530d xDrive M-Packet - ex
'17 G31 530d xDrive M-packet
'88 318i Touring - ex
'02 E39 530d Touring M-Packet - ex
'97 E38 735i TOP - ex
'03 E65 730i Logic 7
'94 E30 318i Touring - RIP
'09 E61 530d xDrive M-Packet - ex
'17 G31 530d xDrive M-packet
Zatím je přihlášeno málo, ale je to nepřehledné, takže udělej a vystavuj seznam, kdo pojede, no. A uvidíš, bude najednou víc, víc a víííííííc.Paja píše:seznam je zatím téměř prázdný asi tam budem jen my pořadatelé škoda no těšil jsem se že tady na moravě jsou super lidi a že my těm (pražákům) ukážem jak to má vypadat. ale zatím je nás poskromnu.
Tak odpoledne dám tabulku na web a budete moct sledovat seznam lidí ale zatím je nás zaregistrovaných jen 10 a 10 dalších jen tak naznačilo že přijedou - pánové pokud bude málo lidí tak se na to vykašlu. Všechno to stojí spoustu peněz a jak to tak sleduju morava nemá zájem o vlastní (BIG bmw). Loni nás bylo celkem dost tak doufám že se toještě zlepší.
Vklidu pajo
Neměj stres myslím že tam bude hafo bmw vždyt jen tam od vás a okolí bude minimalně 40 aut ne ???Přijedu a vemu sebou tak 4 bmw
Ale jestli to bude jako big to nevím
Ale vím že dnešni lidi jsou příšerní na domlouvání ale dívím se že to tam povolily borec z letište na mě vždycky vyletěl co tam dělam a že to je soukromy pozemek a že zavola fízly atd a nakonec to povolil jo si na něho musel být hodny co 
ex318 m10 karbec,325i m-tech 1 luxusní kára,2x 318i m10 kua to je nuda,nova 320i na 13kach to jede,new 525e/i e28 US ,520I e28 driftcar R.I.P.passat b4 tdi ,528i e28vrak,E28 eta mat delfín,Alpina E39 avusblau
Chlapi uvědomte si všichni že pořádání srazu je finančně náročné (hodně finančně náročné). Je nutné aby bylo minimálně 100 aut. Proto to oznamte úplně všem, kteří mají BMW (samo i těm, ktřeří se přijedou jenom podívat).
Jenom díky Vaší účasti bude mít sraz ten zprávný náboj a bude to impulz také pro nás, abychom pořádali další srazy na Moravě!!!
Jenom díky Vaší účasti bude mít sraz ten zprávný náboj a bude to impulz také pro nás, abychom pořádali další srazy na Moravě!!!
Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music
- kamikaze5100
jjj
Neboj myslim že tam bude dost aut, dejte tady tu tabulku kdo je přihlašeny a uvidite kolik lidi se přihlasi. Nikdo se nechce hlasit jako prvni každej čeka až tam bude par aut a pak se tam taky zaregistruje
Ja jedu na 100% a pojedu i sprinty
doufam že dam V6blazna 
Ja jedu na 100% a pojedu i sprinty
Neměj strach... je to zatím čerstvý a zatím daleko a dost lidí jezdí na dovolené hned 1.červencový týden, takže by měli bejt už zpátky...
Jinak já si udělám malé "vizitky" s důležitými informacemi a pokud někde narazím na nějaké báwo, tak ji šoupnu za stěrač, je to celkem zajímavá akce a i nějakej neklubák by se mohl přijet aspoň podívat, přeci jen je to tady dost netradiční, takže by to mělo i nějaké obyčejné lidi aspoň inspirovat a mohli by přijet i jen na čumendu
Myslím že dost lidí takové akce zajímají, ale nemají přístup k informacím...
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)