318i - nechytá, chcípá, škube - Help
318i - nechytá, chcípá, škube - Help
Nevite prosim nekdo cim to muze byt: kdyz startuju tak mi to nekdy hned chytne a nekdy to zase vubec nenastartuju potom jedu a auto skube jako bych pustil na chvili plyn nebo se mi zase snane ze mi na vterinu vylitnou otacky treba o 2000 vic nez si zrovna drzim a pak este jeden problem tj: ze jedu a teda vetsinou kdyz prerazuju nebo stojim, ale ted se mi parkrat stalo ze sem jel a z niceho nic to proste chcipne a pak to bud hned nahodim nebo zase cekam treba pul hodiny a pak to az chytne. Nevite cim to muze bejt ? Je tu na podobny problemy spousta nazoru, ale nenasel sem bohuzel nikoho kdo ma totoznej problem tak jestly nekdo vite cim by to mohlo bejt tak to sem prosim napiste
btw:je to E30 318i

me to ale skube a obcas chcipne i kdyz normalne drzim plyn ale jinak kdyz ho necham bezet na volnobeh na miste tak to nekdy bezi treba minutu a pak zacnou kolisat otacky a chcipne a nekdy to zase bezi plynulestanco1 píše:Nemohol by to byt volnobezny spinac pri klapke? Ja mam teraz podobny problem a vydiagnostikoval som to takto pretoze niekedy nechce naskocit bez plynu a taktiez mi niekedy nebrzdi motor ked pustim plyn.
AhaMartyE30 píše: me to ale skube a obcas chcipne i kdyz normalne drzim plyn ale jinak kdyz ho necham bezet na volnobeh na miste tak to nekdy bezi treba minutu a pak zacnou kolisat otacky a chcipne a nekdy to zase bezi plynule

E30 2,5i mit LSD + E36 1,8i mit LPG = 

To znamená deravá hadice ? ja tomu prd rozumim doufal sem ze mi nekdo rekne: kup si tuhle soucastku nebo mas diru tady a tady....Venca píše:Hledal bych netěsnosti v sacím traktu. Tohle může způsobovat přisávání falešnýho vzduchu.MOTIF píše:Je tam divne to vyletani tech otacek, ale nemuze to byt problem s privodem paliva do motoru????

Zkusim se kouknout na to cerpadlo, ale rekni mi pls na co bych si mel dat pozor nebo treba jak se to rozebira ? sundal sen ten kryt pod sedackou a ted sou tam nejaky hadicky a asi 2 konektory a par matek ty mam odsroubovat ? bojim se ze se mi to treba nejak rozpadne nebo z toho zacne tyct benzinMOTIF píše:Prijde mi to tak... Bud jednou dava jednou me, treba kontakt.. Nebo je ucpany nejakym bordelem.. Menim uz druhe za mesic).. Uz se v tom vyznam.. Haha

Jo, to může dělat např. ta děravá hadice.MartyE30 píše:
To znamená deravá hadice ? ja tomu prd rozumim doufal sem ze mi nekdo rekne: kup si tuhle soucastku nebo mas diru tady a tady....![]()
vymenit nejakej dil dokazu ale zjistit co je rozbity to fakt este nepoznam
Dokonalý odpovědi typu "vyměň tohle" nebo "kup támhleto" jako reakce na tvůj popis závady bývají dobrý k tomu, abys utratil nějaký prachy a něco dělal. Skutečnou závadu ovšem řešit vůbec nemusí.
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
mne tohle jako hadice nepripada, netesnost se nejvic projevi na volnobehu a ne za jizdy ze skubne. osobne bych spis kouknul na vahu, muzes zkusit napnout pruzinu ve vaze o 2-3 zoubky, nebo pro jistotu na chvily si pujcit jinou z 1.8 a testovat.
veci jako palivovej filtr a podobne si uz urcite vymenil, tym se ani nemusime zatezovat, je to tak?
veci jako palivovej filtr a podobne si uz urcite vymenil, tym se ani nemusime zatezovat, je to tak?
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Jo palivovej filtr sem menil asi pred 3ma mesicema.Max-Max píše:mne tohle jako hadice nepripada, netesnost se nejvic projevi na volnobehu a ne za jizdy ze skubne. osobne bych spis kouknul na vahu, muzes zkusit napnout pruzinu ve vaze o 2-3 zoubky, nebo pro jistotu na chvily si pujcit jinou z 1.8 a testovat.
tohle dokáže dělat i škrtící klapka nevím jak na BMW ale dělám v servisu škoda a to je pořád něco... jinak ten falešnej vzduch s tím mám taky zkušenost dotáhný hadice popřípadě sání...
MIKI®
ex - Favorit=žere a nejede
ex - BMW 318i OO=[][]=OO
ex - FAVORIT
ex - Fabia RS "tuning"
BMW 316i OO=[][]=OO
GOLF R23 VR5
PUG 405D (dýmovnice)
ex - Favorit=žere a nejede
ex - BMW 318i OO=[][]=OO
ex - FAVORIT
ex - Fabia RS "tuning"