dejte si na to pozor až budete kupovat samosvor od někoho neznámýho ať nedopadnete stejně
Pozor na podvody se samosvory!
Pozor na podvody se samosvory!
Dne 4.12. minulého roku sem se sám stal obětí takovýho podvodu - koupil sem "samosvor" a veskutečnosti jak se teď projevilo po sundání víka se jedná o zavařenec...
dejte si na to pozor až budete kupovat samosvor od někoho neznámýho ať nedopadnete stejně
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
Lidi sou fakt svine nehorazny.. ale sundat si viko na miste, kdyz neco takovyho kupuju je zaklad 
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
To mi něco říká,běž do garáže a sundej dekl na kombajnu,majitel taky nemluvil přesvědčeně o tom že tam svor je.Zatím se to tak chová ale co když.Za zlé bych mu to stejně neměl protože netvrdil na 100% že tam je,jen se domníval a upozornil mě.DC píše:njn, už mi jich prošlo rukama několik a nikdy žádnej trabl až teď když ho potřebuju
Onehdá jsem pískoval samosvor kamrádovi zde z fóra,prý ho koupil od jednoho váženého člena a důvěryhodné osoby.Poprosil mě jestli bych s ním u mne v garáži nesundal dekl aby jsme předešli tomu že by uvnitř zůstalo nějaké obrusivo s pískování.Po demontáži jsem nevěřil,uvnitř byly nacpané kusy z nohavic z manšestrákových gatí
Ty hadry se tam asi dostaly netěsností guferDVORIS píše:To mi něco říká,běž do garáže a sundej dekl na kombajnu,majitel taky nemluvil přesvědčeně o tom že tam svor je.Zatím se to tak chová ale co když.Za zlé bych mu to stejně neměl protože netvrdil na 100% že tam je,jen se domníval a upozornil mě.DC píše:njn, už mi jich prošlo rukama několik a nikdy žádnej trabl až teď když ho potřebuju
Onehdá jsem pískoval samosvor kamrádovi zde z fóra,prý ho koupil od jednoho váženého člena a důvěryhodné osoby.Poprosil mě jestli bych s ním u mne v garáži nesundal dekl aby jsme předešli tomu že by uvnitř zůstalo nějaké obrusivo s pískování.Po demontáži jsem nevěřil,uvnitř byly nacpané kusy z nohavic z manšestrákových gatíJak to dopadlo nevím už jsme se o tom nebavili ale myslím si že ty hadry tam někdo nedal jen tak.
jj, informacni hodnota nulova... tak kdo to byl?Maranelo píše:Od koho ten dif koupil? Takovahle inforamce neinformace je uplne k prduDVORIS píše:prý ho koupil od jednoho váženého člena a důvěryhodné osoby...To same DC proc tu rovnou neflaknes toho zmetka
Uz mi zacinaj tyhle sracove nehorazne srat
acid23
Re: Pozor na podvody se samosvory!
nasroubujte z kazde strany po 2 sroubech,vemte si dve paky a proti sobe zaberte,musi mit odpor,nejde li vubec,je to svarenec,nebo je oboustrane zadreny,jde li alespon jedna strana,je poskozeny,je to hned zjisteno a nemusi se nic demontovatDC píše:Dne 4.12. minulého roku sem se sám stal obětí takovýho podvodu - koupil sem "samosvor" a veskutečnosti jak se teď projevilo po sundání víka se jedná o zavařenec...
02tii-A1,02ti-A2,02ti cab/2.8Cs,3.0Csi- B7T /650,633,630-B7T,635/ 323i -A1/ 323 e21/745i3,2T-2x/745i3,5T exe/ 518,520,535 T e12/ 525,M535 e28/525Tds e39 /750iLA e38/Opel Bitter CD /RoverV8SD/L. Rover 3,5 a 4,2L/t- 603433103-bmwtuning.cz/bmw6klub.cz
Re: Pozor na podvody se samosvory!
nasroubujte z kazde strany po 2 sroubech,vemte si dve paky a proti sobe zaberte,musi mit odpor,nejde li vubec,je to svarenec,nebo je oboustrane zadreny,jde li alespon jedna strana,je poskozeny,je to hned zjisteno a nemusi se nic demontovat[/quote]dejte si na to pozor až budete kupovat samosvor od někoho neznámýho ať nedopadnete stejně
thx to se bude hodit (: [/quote]
BMW E30 320i 1987 chromáček <= RIP 23.1.2009
- ALA E30
- člen E30.cz
Ahoj.Chci sezeptat,je nějaký rozdíl (ve funkci,životnosti,účinnosti za provozu)mezi lamelovým a visko samosvorem?Ještě jsem neměl tu čest tak hned nenadávejte.Samozřejmě fci. HLEDAT jsem projel.Asi jsem natvrdlo.Funkce a složení je jasné,jen mi příde že je zájem víc o lamelové tak mi to vrtá v kebuli.Dík všem.
90´- E30sedan-316i(M42) /// 88´- E30cabrio-318i(M40) /// 91´- E30touring-324td(M21) /// 99´ - E46sedan - 318i(M43) /// 03´- E46sedan-330d(M57N)