dejte si na to pozor až budete kupovat samosvor od někoho neznámýho ať nedopadnete stejně

To mi něco říká,běž do garáže a sundej dekl na kombajnu,majitel taky nemluvil přesvědčeně o tom že tam svor je.Zatím se to tak chová ale co když.Za zlé bych mu to stejně neměl protože netvrdil na 100% že tam je,jen se domníval a upozornil mě.DC píše:njn, už mi jich prošlo rukama několik a nikdy žádnej trabl až teď když ho potřebuju
Ty hadry se tam asi dostaly netěsností guferDVORIS píše:To mi něco říká,běž do garáže a sundej dekl na kombajnu,majitel taky nemluvil přesvědčeně o tom že tam svor je.Zatím se to tak chová ale co když.Za zlé bych mu to stejně neměl protože netvrdil na 100% že tam je,jen se domníval a upozornil mě.DC píše:njn, už mi jich prošlo rukama několik a nikdy žádnej trabl až teď když ho potřebuju
Onehdá jsem pískoval samosvor kamrádovi zde z fóra,prý ho koupil od jednoho váženého člena a důvěryhodné osoby.Poprosil mě jestli bych s ním u mne v garáži nesundal dekl aby jsme předešli tomu že by uvnitř zůstalo nějaké obrusivo s pískování.Po demontáži jsem nevěřil,uvnitř byly nacpané kusy z nohavic z manšestrákových gatíJak to dopadlo nevím už jsme se o tom nebavili ale myslím si že ty hadry tam někdo nedal jen tak.
jj, informacni hodnota nulova... tak kdo to byl?Maranelo píše:Od koho ten dif koupil? Takovahle inforamce neinformace je uplne k prduDVORIS píše:prý ho koupil od jednoho váženého člena a důvěryhodné osoby...To same DC proc tu rovnou neflaknes toho zmetka
Uz mi zacinaj tyhle sracove nehorazne srat
nasroubujte z kazde strany po 2 sroubech,vemte si dve paky a proti sobe zaberte,musi mit odpor,nejde li vubec,je to svarenec,nebo je oboustrane zadreny,jde li alespon jedna strana,je poskozeny,je to hned zjisteno a nemusi se nic demontovatDC píše:Dne 4.12. minulého roku sem se sám stal obětí takovýho podvodu - koupil sem "samosvor" a veskutečnosti jak se teď projevilo po sundání víka se jedná o zavařenec...
dejte si na to pozor až budete kupovat samosvor od někoho neznámýho ať nedopadnete stejně
nasroubujte z kazde strany po 2 sroubech,vemte si dve paky a proti sobe zaberte,musi mit odpor,nejde li vubec,je to svarenec,nebo je oboustrane zadreny,jde li alespon jedna strana,je poskozeny,je to hned zjisteno a nemusi se nic demontovat[/quote]dejte si na to pozor až budete kupovat samosvor od někoho neznámýho ať nedopadnete stejně