Už mate přezuto na leto?

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět

Už mate přezuto na leto?

Už jsem přezul
11
15%
Už budu přezouvat
7
10%
Zima ještě neskončila tak zustavaj zimaky
49
67%
...zimaky ...letňaky ...huh? vo čem to mluvite?
6
8%

Celkem hlasů: 73

Asmodeus

Příspěvek od Asmodeus » 05. 02. 2008 12:13

Já jezdím na sněhových, když je sníh. To jsou takové ty s vločkou. Ale jakmile sníh v zimě roztaje, tak dávám zimní bez vločky. Pak jezdím na jaře na jarních a když jedeme po zimě na chatu, tak tam bývá vysoká tráva, tak tam dávám travní. A pak v létě dávám letní, no. Ty jsou myslím se sluníčkem, ne? Taťka mi na ně ještě bílou fixou domaloval přeškrtnutého sněhuláčka, abych to nepoplet..
Takže když teď není sníh a je zima, tak mám jednu letní, jednu jarně-podzimní, jednu zimní a jednu travní. A na rezervě galusku vyrobenou z óeršestky. To jen tak pro sichr.
Tak je to správně, že, horisi? :wink:

horis
Slabší duchem

Příspěvek od horis » 05. 02. 2008 12:18

Asmodeus píše:Já jezdím na sněhových, když je sníh. To jsou takové ty s vločkou. Ale jakmile sníh v zimě roztaje, tak dávám zimní bez vločky. Pak jezdím na jaře na jarních a když jedeme po zimě na chatu, tak tam bývá vysoká tráva, tak tam dávám travní. A pak v létě dávám letní, no. Ty jsou myslím se sluníčkem, ne? Taťka mi na ně ještě bílou fixou domaloval přeškrtnutého sněhuláčka, abych to nepoplet..
Takže když teď není sníh a je zima, tak mám jednu letní, jednu jarně-podzimní, jednu zimní a jednu travní. A na rezervě galusku vyrobenou z óeršestky. To jen tak pro sichr.
Když to píšeš ... Ať ti tam otec třeba namaluje sněhuláka se svatozáří cucajícího rampouch, 3 x přeškrtnutého, v závorkách, tučně, proloženě...., je mi to putna ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
e30 323i :arrow: e30 320i :arrow: e34 535i :arrow: e30 320Ci :arrow: e39 528i :arrow: e30 325i

soraxcz

Příspěvek od soraxcz » 05. 02. 2008 13:39

sice sem este uplnej amater.. ale vim ze kdyz teplota klesne pod 8... tak tam patri zimaky a s nikym se o tom rozhodne hadat nebudu... uz se jen tesim az budou poviny...
a bez urazky... ale horisi ty si proste horis.. nic horsiho ti snad rict nemuzu :lol:
BMW E30 320i 1987 chromáček <= RIP 23.1.2009

horis
Slabší duchem

Příspěvek od horis » 05. 02. 2008 13:43

soraxcz píše:sice sem este uplnej amater.. ale vim ze kdyz teplota klesne pod 8... tak tam patri zimaky a s nikym se o tom rozhodne hadat nebudu... uz se jen tesim az budou poviny...
a bez urazky... ale horisi ty si proste horis.. nic horsiho ti snad rict nemuzu :lol:
Ano, si amatér, jinak by si napsal pašák horis, nezapomeň :wink: Už od malička .... :lol: a pro všechny :wink: No vědět, že to některé jedince tak rozpálí, tak napíšu že jezdím na zimních i v létě :lol: :lol: A to na letních jezdí v zimě desetitisíce řidičů po celé ČR a věřím, že jich je zde spousta z klubu, jen to bohužel nikdo nepřizná .... Já to ale napsal, nemám nejmenší důvod lhát, proč taky ... :wink: Co napíšu, zatím si stojím ! ! ! Venku je krásně, zima v řiti, na letních se jezdí v poho ..... :wink: A ať si tam každý nazuje co chce 8)
e30 323i :arrow: e30 320i :arrow: e34 535i :arrow: e30 320Ci :arrow: e39 528i :arrow: e30 325i

Hanzz

Příspěvek od Hanzz » 05. 02. 2008 14:03

to je jak, je tam sucho, tak to prece nevadi, ze mam pneu bez vzorku...az bude prset , tak koupim novy se vzorkem :lol:
ex:e30 318is,324d,325iAT,316iT,e36 325Ci,e36 320i,e34 520i,e46 330dt, e46 325iT, e46 330i, e46 330d -> ???
Obrázek

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 05. 02. 2008 20:00

No jo, tady je každej widlák velikej odborník na sněhový kalamity, bydlí 700 metrů nad mořem a už sou to strašný hory. Přijeďte nám do Prahy povyprávět o těch neuvěřitelnejch živlech, o hrdinských skutcích vesnických lidí za volantem, o neuvěřitelném provozu na strašně zanedbaných cestách, kam jen málokdy dopadají paprsky světla, o neuvěřitelném umění místních řidičů, kteří i s velmi primitivními vozy umí doslova kouzla.....máme se od vás co učit. Jako první bych začal s exkurzema přímo pro Pražáky po zasněžené Vysočině, demonstraci síly přírody v takových velehorách, případně bych i vyslal zástupce do metropole kteří by mohli o těch hrůzách vyprávět dětem ve školách....
Ale radši autobusem kluci, ať se nám tu moc nezamotáte... :roll:
E36 323i coupé

Vlkec

Příspěvek od Vlkec » 05. 02. 2008 20:17

Pawka G. píše:No jo, tady je každej widlák velikej odborník na sněhový kalamity, bydlí 700 metrů nad mořem a už sou to strašný hory. Přijeďte nám do Prahy povyprávět o těch neuvěřitelnejch živlech, o hrdinských skutcích vesnických lidí za volantem, o neuvěřitelném provozu na strašně zanedbaných cestách, kam jen málokdy dopadají paprsky světla, o neuvěřitelném umění místních řidičů, kteří i s velmi primitivními vozy umí doslova kouzla.....máme se od vás co učit. Jako první bych začal s exkurzema přímo pro Pražáky po zasněžené Vysočině, demonstraci síly přírody v takových velehorách, případně bych i vyslal zástupce do metropole kteří by mohli o těch hrůzách vyprávět dětem ve školách....
Nic ne zlým ale máš něco proti lidem z menších měst nebo vesnic? :roll:
Zatáčka se dá projet pomalu, rychle a s BMW!
Ex BMW E34 Touring 525i Vanos

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 05. 02. 2008 20:20

Vlkec píše:
Pawka G. píše:No jo, tady je každej widlák velikej odborník na sněhový kalamity, bydlí 700 metrů nad mořem a už sou to strašný hory. Přijeďte nám do Prahy povyprávět o těch neuvěřitelnejch živlech, o hrdinských skutcích vesnických lidí za volantem, o neuvěřitelném provozu na strašně zanedbaných cestách, kam jen málokdy dopadají paprsky světla, o neuvěřitelném umění místních řidičů, kteří i s velmi primitivními vozy umí doslova kouzla.....máme se od vás co učit. Jako první bych začal s exkurzema přímo pro Pražáky po zasněžené Vysočině, demonstraci síly přírody v takových velehorách, případně bych i vyslal zástupce do metropole kteří by mohli o těch hrůzách vyprávět dětem ve školách....
Několikrát za měsíc přejedu celou tuhle prašivou republiku, abych se dozvěděl že o sněhu víme hovno....stačí ti to takhle?
Mam se tě zeptat stejně? Máte vy, obyvatelé malých měst a vesnic něco proti pražákům? Vzpomeň si kolik máte hanlivejch označení pro hlavní město..., bylo by divný kdyby se mi na tom něco nelíbilo?
Osobně nemam problémy s lidma z žádnýho konce republiky, ale třeba odvěká nenávist Brňáků k Pražákům ti asi neunikla...
E36 323i coupé

matal
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matal » 05. 02. 2008 20:58

Pawka G. píše:
Vlkec píše:
Několikrát za měsíc přejedu celou tuhle prašivou republiku, abych se dozvěděl že o sněhu víme hovno....stačí ti to takhle?
Mam se tě zeptat stejně? Máte vy, obyvatelé malých měst a vesnic něco proti pražákům? Vzpomeň si kolik máte hanlivejch označení pro hlavní město..., bylo by divný kdyby se mi na tom něco nelíbilo?
Osobně nemam problémy s lidma z žádnýho konce republiky, ale třeba odvěká nenávist Brňáků k Pražákům ti asi neunikla...
No Ty seš taky dobrej Debil.. Přesně zamindrákovanej Pražáček.. :roll: Co sem taháš nenávist brňáků k pražákům.. Můžu Tě ujistit,že neznám ani jedno hanlivé pojmenování Prahy nebo pražáka.. A kdy jsi jel naposled po zasněžené Vysočině..? Nemyslím tím dálnici.. :wink:
A co se týká ježdění po Praze,tak pražáci jsou nejvíce bezohlední řidiči u nás,obzvláště k nám widlákům.. :!:
=E39 530i 2003
=E24 M635CSi 1984
Někdo potřebuje auto,Já mám Dvě BMW..
Originální BMW Doplňky- www.bmwmylife.cz

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 05. 02. 2008 21:15

matal píše:
Pawka G. píše:
Vlkec píše: Nic ne zlým ale máš něco proti lidem z menších měst nebo vesnic? :roll:
No Ty seš taky dobrej Debil.. Přesně zamindrákovanej Pražáček.. :roll: Co sem taháš nenávist brňáků k pražákům.. Můžu Tě ujistit,že neznám ani jedno hanlivé pojmenování Prahy nebo pražáka.. A kdy jsi jel naposled po zasněžené Vysočině..? Nemyslím tím dálnici.. :wink:
A co se týká ježdění po Praze,tak pražáci jsou nejvíce bezohlední řidiči u nás,obzvláště k nám widlákům.. :!:
Dobrej debil? Zamindrákovanej pražáček? Neznáš jediný hanlivý označení Prahy nebo pražáků? Najdi si na mapě Častrov, Počátky, Těmice, všude tam sem letos několikrát byl za příbuznejma a za kamarádama,několikrát po sněhu, je to u dálnice? Nadávam tady někomu? Jinak seš v pohodě?
Ještě mi, prosím, prozraď z čeho, podle tebe maj Pražáci mindráky
Naposledy upravil(a) Pawka G. dne 05. 02. 2008 21:21, celkem upraveno 2 x.
E36 323i coupé

[CZ]Airwolf[OC]

Příspěvek od [CZ]Airwolf[OC] » 05. 02. 2008 21:16

Treba ja jsem jel po zasnezene Vysocine tesne pred Vanoci, dokonce v snehove mlze...a ? Bez problemu jsem jel tak, abych dojel bezpecne i s letnima...

Jo a kazdy skutecne nadava na Prahu a pritom si tam jezdi vydelat prachy :lol:
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno :)

paveld

Příspěvek od paveld » 05. 02. 2008 21:19

Asmodeus píše:Já jezdím na sněhových, když je sníh. To jsou takové ty s vločkou. Ale jakmile sníh v zimě roztaje, tak dávám zimní bez vločky. Pak jezdím na jaře na jarních a když jedeme po zimě na chatu, tak tam bývá vysoká tráva, tak tam dávám travní. A pak v létě dávám letní, no. Ty jsou myslím se sluníčkem, ne? Taťka mi na ně ještě bílou fixou domaloval přeškrtnutého sněhuláčka, abych to nepoplet..
vole :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BMW 323i E36

paveld

Příspěvek od paveld » 05. 02. 2008 21:23

dobre napsany :lol: :lol: ale souhlas...
BMW 323i E36

ALA E30
člen E30.cz

Příspěvek od ALA E30 » 05. 02. 2008 21:38

Ahoj kluci.Jsem řidič kamionu.Jezdím vnitro i ven a nemám nic proti pražákům ani nikomu jinému(mám z Prahy manželku a hodně kamarádů) ale upřímě tolik arogance a bezohlednosti jsem málokde viděl.Náhoda?
90´- E30sedan-316i(M42) /// 88´- E30cabrio-318i(M40) /// 91´- E30touring-324td(M21) /// 99´ - E46sedan - 318i(M43) /// 03´- E46sedan-330d(M57N)

Vlkec

Příspěvek od Vlkec » 05. 02. 2008 21:47

Upřímně co se chování na silnicích tak pražáci vedou jsou to ti největší prasata.Moji příbuzní z Prahy mě utvrzují v to že to město má špatný vliv na mozkovou kůru. Neříkám že jsou všichni pražáci stejní ale většina je hrozná a hlavně svým namyšleným chováním mě dokážu vytočit na 8000 otáček. :twisted:
Zatáčka se dá projet pomalu, rychle a s BMW!
Ex BMW E34 Touring 525i Vanos

paveld

Příspěvek od paveld » 05. 02. 2008 21:47

ALA E30 píše:Ahoj kluci.Jsem řidič kamionu.Jezdím vnitro i ven a nemám nic proti pražákům ani nikomu jinému(mám z Prahy manželku a hodně kamarádů) ale upřímě tolik arogance a bezohlednosti jsem málokde viděl.Náhoda?
Myslim, ze kdo bydli v Praze brzy pochopi ze to neni arogance a bezohlednost. Jezdi se tu proste jinak... jezdit tady v poklidu jak nekde na vesnici, casu tri prdele, tak praha bude neustale neprujezdna.
BMW 323i E36

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 05. 02. 2008 21:56

ALA E30 píše:Ahoj kluci.Jsem řidič kamionu.Jezdím vnitro i ven a nemám nic proti pražákům ani nikomu jinému(mám z Prahy manželku a hodně kamarádů) ale upřímě tolik arogance a bezohlednosti jsem málokde viděl.Náhoda?
Půjčím ti auto s pražskou SPZ a jeď se projet po Brně, budeš mrkat :lol:
E36 323i coupé

Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 05. 02. 2008 22:02

Je pravda, že když jsem přijel do prahy (mimochodem živit se :) ) tak jsem byl taky trošku mimo z toho usěchaného provozu a takového "chladnějšího" přístupu - tím myslím to, že ne každý poctivě poděkuje, když ho někam před sebe pustím a tak. Ale je to asi dáno tím městem. A házet všechny obyvatele Prahy do jednoho pytle je asi ta největší blbost. Aj u nás na dědině se najdou čuráci, kteří jezdí tak jak jezdí a přitom mají na SPZ písmeno Z místo A... A vůbec, běžte do hajzlu s Těma kecama :twisted:

Jo a k tématu: Jezdím na letních, pusťte se do mně :twisted:

To Horis: Ten Tvůj kámoš je asi tak trochu pablb, když má takový názor co se letňáků týče, ne? :)

To Asmo: :lol: :lol: :lol: :lol: Ty voe, nezklamals :lol:
Naposledy upravil(a) Míšánek dne 05. 02. 2008 22:06, celkem upraveno 1 x.
No smoke, no fun...
Obrázek

Thrust

Příspěvek od Thrust » 05. 02. 2008 22:06

paveld píše:
Myslim, ze kdo bydli v Praze brzy pochopi ze to neni arogance a bezohlednost. Jezdi se tu proste jinak... jezdit tady v poklidu jak nekde na vesnici, casu tri prdele, tak praha bude neustale neprujezdna.
Uz tretim rokem jsem v Praze a slova od paveld muzu jen potvrdit. Jezdi se tu jinak a pripadam si tu jako ridic mnohem lip, nez v rodnym Prostejove. Tam se vse vlece, kazdej ma plno casu, je jim vicemene jedno, jestli na svetlech projedou tri auta nebo 10.
V Praze se jezdi svizne a clovek se musi prizpusobit. Ostatne jako se vsim - kdyz ma chlap jinaci zenskou, taky si musi chvili zvykat na jeji tempo :)

edit: jeste neco k tematu - pravidelne prezouvam a povazuju pouzivani zimnich gum, jako maximalni predchazeni problemum. Samotny slozeni letnich a zimnich gum se rapidne lisi (urcite vseci vi) - jinaci primesi, tvrdost atd.
Letni guma proste nemuze dobre fungovat na promrzle vozovce i kdyby se clovek snazil sebelip. Je to podobne jak ucinnost slicku na vode ...

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 05. 02. 2008 22:16

No jo, nic sem neřekl k tématu :oops:
Když si koupim nový zimní gumy, vydrží přibližně 2 roky, cena je tak 6000,- to je secsakra nižší částka než na kolik by mně vyšla jakákoliv nehoda vinou toho že bych na letních nedobrzdil, tak v tom mám upe jasno :wink:
Naposledy upravil(a) Pawka G. dne 06. 02. 2008 04:53, celkem upraveno 1 x.
E36 323i coupé

Odpovědět