Takže když teď není sníh a je zima, tak mám jednu letní, jednu jarně-podzimní, jednu zimní a jednu travní. A na rezervě galusku vyrobenou z óeršestky. To jen tak pro sichr.
Tak je to správně, že, horisi?

Když to píšeš ... Ať ti tam otec třeba namaluje sněhuláka se svatozáří cucajícího rampouch, 3 x přeškrtnutého, v závorkách, tučně, proloženě...., je mi to putna ...Asmodeus píše:Já jezdím na sněhových, když je sníh. To jsou takové ty s vločkou. Ale jakmile sníh v zimě roztaje, tak dávám zimní bez vločky. Pak jezdím na jaře na jarních a když jedeme po zimě na chatu, tak tam bývá vysoká tráva, tak tam dávám travní. A pak v létě dávám letní, no. Ty jsou myslím se sluníčkem, ne? Taťka mi na ně ještě bílou fixou domaloval přeškrtnutého sněhuláčka, abych to nepoplet..
Takže když teď není sníh a je zima, tak mám jednu letní, jednu jarně-podzimní, jednu zimní a jednu travní. A na rezervě galusku vyrobenou z óeršestky. To jen tak pro sichr.
Ano, si amatér, jinak by si napsal pašák horis, nezapomeňsoraxcz píše:sice sem este uplnej amater.. ale vim ze kdyz teplota klesne pod 8... tak tam patri zimaky a s nikym se o tom rozhodne hadat nebudu... uz se jen tesim az budou poviny...
a bez urazky... ale horisi ty si proste horis.. nic horsiho ti snad rict nemuzu
Nic ne zlým ale máš něco proti lidem z menších měst nebo vesnic?Pawka G. píše:No jo, tady je každej widlák velikej odborník na sněhový kalamity, bydlí 700 metrů nad mořem a už sou to strašný hory. Přijeďte nám do Prahy povyprávět o těch neuvěřitelnejch živlech, o hrdinských skutcích vesnických lidí za volantem, o neuvěřitelném provozu na strašně zanedbaných cestách, kam jen málokdy dopadají paprsky světla, o neuvěřitelném umění místních řidičů, kteří i s velmi primitivními vozy umí doslova kouzla.....máme se od vás co učit. Jako první bych začal s exkurzema přímo pro Pražáky po zasněžené Vysočině, demonstraci síly přírody v takových velehorách, případně bych i vyslal zástupce do metropole kteří by mohli o těch hrůzách vyprávět dětem ve školách....
Ale radši autobusem kluci, ať se nám tu moc nezamotáte...
Několikrát za měsíc přejedu celou tuhle prašivou republiku, abych se dozvěděl že o sněhu víme hovno....stačí ti to takhle?Vlkec píše:Nic ne zlým ale máš něco proti lidem z menších měst nebo vesnic?Pawka G. píše:No jo, tady je každej widlák velikej odborník na sněhový kalamity, bydlí 700 metrů nad mořem a už sou to strašný hory. Přijeďte nám do Prahy povyprávět o těch neuvěřitelnejch živlech, o hrdinských skutcích vesnických lidí za volantem, o neuvěřitelném provozu na strašně zanedbaných cestách, kam jen málokdy dopadají paprsky světla, o neuvěřitelném umění místních řidičů, kteří i s velmi primitivními vozy umí doslova kouzla.....máme se od vás co učit. Jako první bych začal s exkurzema přímo pro Pražáky po zasněžené Vysočině, demonstraci síly přírody v takových velehorách, případně bych i vyslal zástupce do metropole kteří by mohli o těch hrůzách vyprávět dětem ve školách....
No Ty seš taky dobrej Debil.. Přesně zamindrákovanej Pražáček..Pawka G. píše:Několikrát za měsíc přejedu celou tuhle prašivou republiku, abych se dozvěděl že o sněhu víme hovno....stačí ti to takhle?Vlkec píše:Nic ne zlým ale máš něco proti lidem z menších měst nebo vesnic?Pawka G. píše:No jo, tady je každej widlák velikej odborník na sněhový kalamity, bydlí 700 metrů nad mořem a už sou to strašný hory. Přijeďte nám do Prahy povyprávět o těch neuvěřitelnejch živlech, o hrdinských skutcích vesnických lidí za volantem, o neuvěřitelném provozu na strašně zanedbaných cestách, kam jen málokdy dopadají paprsky světla, o neuvěřitelném umění místních řidičů, kteří i s velmi primitivními vozy umí doslova kouzla.....máme se od vás co učit. Jako první bych začal s exkurzema přímo pro Pražáky po zasněžené Vysočině, demonstraci síly přírody v takových velehorách, případně bych i vyslal zástupce do metropole kteří by mohli o těch hrůzách vyprávět dětem ve školách....
Mam se tě zeptat stejně? Máte vy, obyvatelé malých měst a vesnic něco proti pražákům? Vzpomeň si kolik máte hanlivejch označení pro hlavní město..., bylo by divný kdyby se mi na tom něco nelíbilo?
Osobně nemam problémy s lidma z žádnýho konce republiky, ale třeba odvěká nenávist Brňáků k Pražákům ti asi neunikla...
Dobrej debil? Zamindrákovanej pražáček? Neznáš jediný hanlivý označení Prahy nebo pražáků? Najdi si na mapě Častrov, Počátky, Těmice, všude tam sem letos několikrát byl za příbuznejma a za kamarádama,několikrát po sněhu, je to u dálnice? Nadávam tady někomu? Jinak seš v pohodě?matal píše:No Ty seš taky dobrej Debil.. Přesně zamindrákovanej Pražáček..Pawka G. píše:Několikrát za měsíc přejedu celou tuhle prašivou republiku, abych se dozvěděl že o sněhu víme hovno....stačí ti to takhle?Vlkec píše: Nic ne zlým ale máš něco proti lidem z menších měst nebo vesnic?
Mam se tě zeptat stejně? Máte vy, obyvatelé malých měst a vesnic něco proti pražákům? Vzpomeň si kolik máte hanlivejch označení pro hlavní město..., bylo by divný kdyby se mi na tom něco nelíbilo?
Osobně nemam problémy s lidma z žádnýho konce republiky, ale třeba odvěká nenávist Brňáků k Pražákům ti asi neunikla...Co sem taháš nenávist brňáků k pražákům.. Můžu Tě ujistit,že neznám ani jedno hanlivé pojmenování Prahy nebo pražáka.. A kdy jsi jel naposled po zasněžené Vysočině..? Nemyslím tím dálnici..
![]()
A co se týká ježdění po Praze,tak pražáci jsou nejvíce bezohlední řidiči u nás,obzvláště k nám widlákům..
voleAsmodeus píše:Já jezdím na sněhových, když je sníh. To jsou takové ty s vločkou. Ale jakmile sníh v zimě roztaje, tak dávám zimní bez vločky. Pak jezdím na jaře na jarních a když jedeme po zimě na chatu, tak tam bývá vysoká tráva, tak tam dávám travní. A pak v létě dávám letní, no. Ty jsou myslím se sluníčkem, ne? Taťka mi na ně ještě bílou fixou domaloval přeškrtnutého sněhuláčka, abych to nepoplet..
dobre napsanyPawka G. píše:No jo, tady je každej widlák velikej odborník na sněhový kalamity, bydlí 700 metrů nad mořem a už sou to strašný hory. Přijeďte nám do Prahy povyprávět o těch neuvěřitelnejch živlech, o hrdinských skutcích vesnických lidí za volantem, o neuvěřitelném provozu na strašně zanedbaných cestách, kam jen málokdy dopadají paprsky světla, o neuvěřitelném umění místních řidičů, kteří i s velmi primitivními vozy umí doslova kouzla.....máme se od vás co učit. Jako první bych začal s exkurzema přímo pro Pražáky po zasněžené Vysočině, demonstraci síly přírody v takových velehorách, případně bych i vyslal zástupce do metropole kteří by mohli o těch hrůzách vyprávět dětem ve školách....
Myslim, ze kdo bydli v Praze brzy pochopi ze to neni arogance a bezohlednost. Jezdi se tu proste jinak... jezdit tady v poklidu jak nekde na vesnici, casu tri prdele, tak praha bude neustale neprujezdna.ALA E30 píše:Ahoj kluci.Jsem řidič kamionu.Jezdím vnitro i ven a nemám nic proti pražákům ani nikomu jinému(mám z Prahy manželku a hodně kamarádů) ale upřímě tolik arogance a bezohlednosti jsem málokde viděl.Náhoda?
Uz tretim rokem jsem v Praze a slova od paveld muzu jen potvrdit. Jezdi se tu jinak a pripadam si tu jako ridic mnohem lip, nez v rodnym Prostejove. Tam se vse vlece, kazdej ma plno casu, je jim vicemene jedno, jestli na svetlech projedou tri auta nebo 10.paveld píše:Myslim, ze kdo bydli v Praze brzy pochopi ze to neni arogance a bezohlednost. Jezdi se tu proste jinak... jezdit tady v poklidu jak nekde na vesnici, casu tri prdele, tak praha bude neustale neprujezdna.ALA E30 píše:Ahoj kluci.Jsem řidič kamionu.Jezdím vnitro i ven a nemám nic proti pražákům ani nikomu jinému(mám z Prahy manželku a hodně kamarádů) ale upřímě tolik arogance a bezohlednosti jsem málokde viděl.Náhoda?