mám do to někdo do mě narvat s letníme gumama při teplotě nižší něž je tak 5°C v zimním období, tak ho přetrhnu jak hada, protože nic jinýho si nezaslouží

No a co chces delat, kdyz na jednom miste zeme je +10stp a na druhem treba 0stp...Klakson píše:k tomuhle se vůbec nemá cenu vyjadřovat![]()
mám do to někdo do mě narvat s letníme gumama při teplotě nižší něž je tak 5°C v zimním období, tak ho přetrhnu jak hada, protože nic jinýho si nezaslouží
K prvnímu Tvému odstavci dodám. Je úplně fuk kolik kde je stop. Letní gumy prostě neplní svou funkci již od 7,5°C a níže[CZ]Airwolf[OC] píše:No a co chces delat, kdyz na jednom miste zeme je +10stp a na druhem treba 0stp...Klakson píše:k tomuhle se vůbec nemá cenu vyjadřovat![]()
Mimochodem Tweety, bylo by zajimave vedet, kolik procent aut z tech havarek bylo na letnich a kolik na zimnich...Tuhle statistiku jsem nikde nezahledl zatim.
Board pipa pri +3...Tweety chce zimaky pod 7.5stpKuaJa píše:jestli chceš vážně ušetřit, abysis neosmýkal zbytečně nové zimní gumy, neváhej a vož ještě jednu sadu kol - board computer pípne a přezuješ - vždyť je to tak snadné[CZ]Airwolf[OC] píše:No a co chces delat, kdyz na jednom miste zeme je +10stp a na druhem treba 0stp...
tech 10cm bylo na silnici, kdyz jsem jel domu, byly 4 rano, takze to ani nebylo protazeny... na predku mam zimni, takze co se tyce zataceni nebo brzdeni, tolik rozdil v tom nebude...KuaJa píše:jinak 10 cm na Vysočině, počítám, že leželo vedle silnice a foukal krutej vítr - a když to má někdo hodně v paži, tak to zvládne - zkoušel jsi s tím autem s obutým předkem někde zabrzdit nebo přibrzdit v zatáčce a z kopce? Hlavně ve chvíli, kdyby tam byl někdo jinej naštorc silnicí a za ním stála auta?
nic, dokud do mě nazaparkuješ, akorát se tlemím blbcům když napadne 5cm sněhu a je kalamita, hlavně v Praze, protože polovina takovejch chytráků jezdí na letních gumách, potom jedou do hor nazouvaj řetězy, jak matláci a kurvěj s tím silnice, vyjížděj koleje, jedou jak připosraný 20km/h a smrt v očích, vidím to tady každou zimu , všechny ty borce s drahejma kárama který nemaj na zimní gumy[CZ]Airwolf[OC] píše:No a co chces delat, kdyz na jednom miste zeme je +10stp a na druhem treba 0stp...Klakson píše:k tomuhle se vůbec nemá cenu vyjadřovat![]()
Mimochodem Tweety, bylo by zajimave vedet, kolik procent aut z tech havarek bylo na letnich a kolik na zimnich...Tuhle statistiku jsem nikde nezahledl zatim.
Já ale nepopírám, že na zimu jsou zimné pneu o dost lepší ..... Letošní zima je ale u nás tak mírná, že jsme to odjezdil na letních pneu 17/235/45 s naprostým přehledem ... Pokud by napadl sníh, bylo to naklouzené, neřeknu asni slovo a přezuju ..... Je přeci každého věc, na jakých pneu jezdí, neb co není zákonem zakázáno, je dovoleno ...Fugo píše:zkus si brzdnou dráhu v tomto počasí na letních a na zimních, samozřejmě že zimní tě vždy nezachrání ale kupříkladu včera jeden můj kamarád jel po městě a "kochal se krajinou" a před ním zastavila C5, myslím že nemít zimní tak by to neodneslo jen jeho světlo. Jak tu již někdo psal ZIMNÍ se nerovná SNĚŽNÝ.