Výměna spojkového ložiska
Výměna spojkového ložiska
Jak náročné je vyměnit na e34 535 i spojkové ložisko a co stojí nové? Nikdy jsem to nedělal? předem dík je jasný že převodovka bude muset ven ale co potom?
Zatáčka se dá projet pomalu, rychle a s BMW!
Ex BMW E34 Touring 525i Vanos
Ex BMW E34 Touring 525i Vanos
potřeboval bych vědět jestli můžu zaměnit spojkové ložisko z 320i a318is.
liší se pouze v detailu ale funkční rozměry jsou stejné a na realoem jsou pod stejným číslem.

Uploaded with ImageShack.us
liší se pouze v detailu ale funkční rozměry jsou stejné a na realoem jsou pod stejným číslem.

Ano,rozdíl na nákružku.
Tady na fotce to je líp vidět.

Vlevo je z 32Oi ,nákružek je tenčí oproti 318is.
Dík za pomoc ,dám to tam.
Tady na fotce to je líp vidět.

Vlevo je z 32Oi ,nákružek je tenčí oproti 318is.
Dík za pomoc ,dám to tam.
říkal mi kamarád, ohledně mojí E34 525i M50, že když spojkové ložisko, tak rovnou i spojka a cena kolem 7.000káčé... logicky mi to odůvodnil tak, že když odejde ložisko, ani spojka už nebude asi v dobrým stavu.... máte někdo radu, jak náklady minimalizovat...? Tip na kup? Značku sady apod.?
jde o to, že za studena se z motoru ozývá občas celkem v pravidelným intervalu takový rachtání a když sešlápnu spojku, tak to utne... když jí pustim, tak zase... prý se takhle projevuje to ložisko...
jde o to, že za studena se z motoru ozývá občas celkem v pravidelným intervalu takový rachtání a když sešlápnu spojku, tak to utne... když jí pustim, tak zase... prý se takhle projevuje to ložisko...