tesneni kolem svetel od podsviceni SPZ?
tesneni kolem svetel od podsviceni SPZ?
neni tam nejaky tesneni? ja jen ze sem to tam mel zrezle ten vrch plechu asi diky vode, tedka uz to je spraveny ale chci udelat neco proti tomu aby se to zase nestalo, jak to mate reseny? tak jak to je? nebo nejak jinak?

těsnění
Normálně je tam gumové těsnění,ale časem odejde,já to měl podobně samotné těsnění se dá koupit v BMW stojí asi 30kč kus,já tu mám dvě úplně
nové,nebot jsem si myslel že při koupi osvětlení tam není ,tak jsem ho objednal a ono bylo i součástí těch světýlek
Re: těsnění
a nemas tam zadnou korozi jo? kua samy zkurveny tesneni, uz me to fakt seremattli píše:Normálně je tam gumové těsnění,ale časem odejde,já to měl podobně samotné těsnění se dá koupit v BMW stojí asi 30kč kus,já tu mám dvě úplněnové,nebot jsem si myslel že při koupi osvětlení tam není ,tak jsem ho objednal a ono bylo i součástí těch světýlek

Re: těsnění
já tam měl jen nalou tečku onto to hlavně zrezne okolo těch šroubků a jejich drržáků takové ty plíšky,nebot je to kov na kov i s kastlí,je dobré i ty píšky vyńdat obrousit a natřít třeba hemerajdem či dát nové a na vazelínu,prostě aby to odpuzovalo vlhkost,je to blbé místo a ta voda se dostane všude.mě už to nerezne celé jsem to povyměnoval a hlavně dal celolakBobik píše:a nemas tam zadnou korozi jo? kua samy zkurveny tesneni, uz me to fakt seremattli píše:Normálně je tam gumové těsnění,ale časem odejde,já to měl podobně samotné těsnění se dá koupit v BMW stojí asi 30kč kus,já tu mám dvě úplněnové,nebot jsem si myslel že při koupi osvětlení tam není ,tak jsem ho objednal a ono bylo i součástí těch světýlek
se musim podivat poradne jestli tam je a nebo ne , ale stejne mam kolem tech svetel mezery,kdyz se podivam ze zhora tak tam je mezera