tesneni kolem svetel od podsviceni SPZ?

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět
Bobik

tesneni kolem svetel od podsviceni SPZ?

Příspěvek od Bobik » 09. 10. 2007 10:57

neni tam nejaky tesneni? ja jen ze sem to tam mel zrezle ten vrch plechu asi diky vode, tedka uz to je spraveny ale chci udelat neco proti tomu aby se to zase nestalo, jak to mate reseny? tak jak to je? nebo nejak jinak?
Obrázek

mattli

těsnění

Příspěvek od mattli » 09. 10. 2007 21:02

Normálně je tam gumové těsnění,ale časem odejde,já to měl podobně samotné těsnění se dá koupit v BMW stojí asi 30kč kus,já tu mám dvě úplně :D nové,nebot jsem si myslel že při koupi osvětlení tam není ,tak jsem ho objednal a ono bylo i součástí těch světýlek

Bobik

Re: těsnění

Příspěvek od Bobik » 09. 10. 2007 21:14

mattli píše:Normálně je tam gumové těsnění,ale časem odejde,já to měl podobně samotné těsnění se dá koupit v BMW stojí asi 30kč kus,já tu mám dvě úplně :D nové,nebot jsem si myslel že při koupi osvětlení tam není ,tak jsem ho objednal a ono bylo i součástí těch světýlek
a nemas tam zadnou korozi jo? kua samy zkurveny tesneni, uz me to fakt sere :lol: se musim podivat poradne jestli tam je a nebo ne , ale stejne mam kolem tech svetel mezery,kdyz se podivam ze zhora tak tam je mezera
Obrázek

mattli

Re: těsnění

Příspěvek od mattli » 10. 10. 2007 07:23

Bobik píše:
mattli píše:Normálně je tam gumové těsnění,ale časem odejde,já to měl podobně samotné těsnění se dá koupit v BMW stojí asi 30kč kus,já tu mám dvě úplně :D nové,nebot jsem si myslel že při koupi osvětlení tam není ,tak jsem ho objednal a ono bylo i součástí těch světýlek
a nemas tam zadnou korozi jo? kua samy zkurveny tesneni, uz me to fakt sere :lol: se musim podivat poradne jestli tam je a nebo ne , ale stejne mam kolem tech svetel mezery,kdyz se podivam ze zhora tak tam je mezera
já tam měl jen nalou tečku onto to hlavně zrezne okolo těch šroubků a jejich drržáků takové ty plíšky,nebot je to kov na kov i s kastlí,je dobré i ty píšky vyńdat obrousit a natřít třeba hemerajdem či dát nové a na vazelínu,prostě aby to odpuzovalo vlhkost,je to blbé místo a ta voda se dostane všude.mě už to nerezne celé jsem to povyměnoval a hlavně dal celolak :-)Já tan už okolo toho nového těsnění mezeru nemám.Ale fimančně to není žádná rána,počítej do 300 kč nové osvětlení SPZ i s těsněním,4ks šroubků( ty dej nové) a 4 ty plíšky -či staré zrenovuj

Odpovědět