paca píše:horis píše:
No mě osobně V.I.P značky nevadí .... Připouštím, že jsem vždy nějakou pěknou R.Z taky chtěl, bohužel na mě žádná nevyšla...

Proč asi ?? Mám značky obyčejné, i když holky z Magistrátu znám osobně a jednu i důvěrně

Problém by nebyl .... Je mi to ale šumák...

Prostě je mi líto vyhodit i několi tisíc za značku. Co vím, tak nějaká pěkná ( např. 7777 atd. stojí i desetitisíce )
A jak říkám, je to jen občas a jen u těch BEST V.I.P

Ale u kolegů jsem si všiml, že na takovéto řidiče jsou mnohem přísnější, prostě má na V.I.P značku, má i na pokutu.... Osobně tohoto zastáncem nejsem, polda mám být nestraný, nezaujatý a na všechny stejným metrem......

-
proč by VIP značka měla stát desetitisíce? můj šéf má na svém medvědovi CL 55 AMG erzetku 1B7 7777 a neplatil za ni nic extra

Takže tím chceš říct že si holky na magistrátu berou desetisícové úplatky za značky? To jako policista by jsi měl nahlásit na patřičná místa že víš o korupci, ne?
Nikdy jsem nenapsal, že každá V.I.P značka musí stát desetitisíce....... Kdysi měl můj dědek KLA 55-44 na Škodě 100 nebo 110 a takto již značku dostal s autem
P.S. - na rovinu, nevěřím ti ani slovo, že tvému šéfovi vyšla na medvěda CL 55 AMG erzeta 1B7 7777...

Netvrdím že jsi lhář, jen ti to prostě šéf neřekl. Nejspíš ti nechtěl říct, že zaplatil tolik a tolik za takové pěkné číslo. Uvedená R.Z je hóódně drahá
A jestli tě to uklidní, tak na všech Magistrátech v ČR si berou za R.Z. pěkný prachy. Jen to lze velmi těžko prokázat ....
Co se týče R.Z., tak už k tomu nemám skutečně co sdělit....
for Vlado 320 - se ti divím, že tě to ještě baví ....... Vykašli se na ně tak jako já, spoustu lidí z fora mi to poradila formou SZ. Od té doby na nic nereaguji .... Udělej to samé, je to za chvilku přejde, to mi věř