Mozkové výměšky pašáka Horise

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 04. 10. 2007 18:39

vlada320 píše:to Pawka G:bejt tebou tak mlcim.kdyz jsem te videl jaky ses piskle tak bych se i docela nedivil ze kdybys od nekoho dostal tak se zlomis vejpul.Osvetim :idea: :twisted: :lol:
Mno s tebou konkrétně se utkam v čemkoliv, teda nechtě po mně třeba šachy, to bych byl asi díky tvojí třeskutý inteligenci fakt v pasti :lol:
A v Osvětimi sem byl osobně, sou některý věci z kterech by si ani uplný kreténi neměli dělat prdelky :wink:
E36 323i coupé

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 04. 10. 2007 18:51

Pawka G. píše:
vlada320 píše:to Pawka G:bejt tebou tak mlcim.kdyz jsem te videl jaky ses piskle tak bych se i docela nedivil ze kdybys od nekoho dostal tak se zlomis vejpul.Osvetim :idea: :twisted: :lol:
Mno s tebou konkrétně se utkam v čemkoliv, teda nechtě po mně třeba šachy, to bych byl asi díky tvojí třeskutý inteligenci fakt v pasti :lol:
A v Osvětimi sem byl osobně, sou některý věci z kterech by si ani uplný kreténi neměli dělat prdelky :wink:
ja si nedelam prdel z toho koncentraku ale z tebe.jenomze ty ses nechapavej clovek je to videt jestli i tvuj mozek vypada jako ty tak se nedivim. :lol: ale uz dost vecernicku.dobrou noc :twisted:
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 :-)

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 04. 10. 2007 18:53

magiccc píše:
Pawka G. píše:
magiccc píše: Kdy se můžu stavit pawko nulo g? :lol: :lol: :lol:
Rád bych tě poznal a jsem debilní megasocka, protože mám podobné názory jako ty nebo třeba FX, atd...
Tak to musíš bejt megadebil, si kdykoliv vítanej :lol: A to sem tě neviděl ještě snad ani 20x, pašáci Chvalda a Dodo jsou očekáváni :wink:
A nenapíšeš pak něco takovýho:
vládík320 píše:...jak ses jak nejaka socka prijel podivat specialne na moje auto?sorry ale me to teda prislo fakt blby.nevim jak jsi se citil v tu chvily ty kdyz jsi prijel ale me to bylo docela trapny co tam delas po pravde....
To bych byl ještě větší socka... A hlavně by to všichni věděli...
Ne, mně to nepřipadá blbý když se někdo přijede podívat na moje auto, tak nějak se za něj nestydim :wink:
E36 323i coupé

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 04. 10. 2007 19:30

ja si tak matne vzpominam, ze nekdo tady dostal vystrahu aby byl klidnej.

nejvic tady poskakujou Prislusnici bandy neschopaku, cim pak to asi bude.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 04. 10. 2007 19:39

vlada320 píše:
Pawka G. píše:
ja si nedelam prdel z toho koncentraku ale z tebe.jenomze ty ses nechapavej clovek je to videt jestli i tvuj mozek vypada jako ty tak se nedivim. :lol: ale uz dost vecernicku.dobrou noc :twisted:
Už musíš na kutě vtipálku? :cry:Já osobně tě viděl jednou, na biftekách, a tam si radši moc nemluvil, spíš si vypadal že tě doma stará bije tak moc nemachruj, na žádnej další sraz si pokud vim nikdy nedorazil a jen tady furt bleješ svoje prostoduchý hovadiny a všemu rozumíš. Až se příště uvidíme, připomeň se mi že si ten co se mi směje abych tě nepřehlídnul :wink:
E36 323i coupé

adam320

Příspěvek od adam320 » 05. 10. 2007 09:55

vidiš vladko, a když jseš tady zas tak hustej tak proč teda nepřijmeš moji nabidku že si dame sraz a ja ti dam do ržky? vypadam dost podobně jako pawka g. tak co? proč se pořád bojíš? ipřesto jsem ti nabídl že si mužeš na mě vzít bejzbolku...i toho se bojíš...tak co teda kde je tvoje možství co se tak líbí tý tvý paštice? pochybuju že s takovym poserou a nervakem ma kdokoli chut mit cokoli spolecnyho

Pawka G.

Příspěvek od Pawka G. » 05. 10. 2007 12:47

adam320 píše:vidiš vladko, a když jseš tady zas tak hustej tak proč teda nepřijmeš moji nabidku že si dame sraz a ja ti dam do ržky? vypadam dost podobně jako pawka g. tak co? proč se pořád bojíš? ipřesto jsem ti nabídl že si mužeš na mě vzít bejzbolku...i toho se bojíš...tak co teda kde je tvoje možství co se tak líbí tý tvý paštice? pochybuju že s takovym poserou a nervakem ma kdokoli chut mit cokoli spolecnyho
Zmizel pyčo :lol:
E36 323i coupé

paca

Re: SPZ, neboli určitě náhoda :)

Příspěvek od paca » 05. 10. 2007 13:03

horis píše: No mě osobně V.I.P značky nevadí .... Připouštím, že jsem vždy nějakou pěknou R.Z taky chtěl, bohužel na mě žádná nevyšla... :cry: Proč asi ?? Mám značky obyčejné, i když holky z Magistrátu znám osobně a jednu i důvěrně :oops: :oops: Problém by nebyl .... Je mi to ale šumák... :lol: Prostě je mi líto vyhodit i několi tisíc za značku. Co vím, tak nějaká pěkná ( např. 7777 atd. stojí i desetitisíce )
A jak říkám, je to jen občas a jen u těch BEST V.I.P :roll: Ale u kolegů jsem si všiml, že na takovéto řidiče jsou mnohem přísnější, prostě má na V.I.P značku, má i na pokutu.... Osobně tohoto zastáncem nejsem, polda mám být nestraný, nezaujatý a na všechny stejným metrem...... :D -
proč by VIP značka měla stát desetitisíce? můj šéf má na svém medvědovi CL 55 AMG erzetku 1B6 7777 a neplatil za ni nic extra :wink:
Takže tím chceš říct že si holky na magistrátu berou desetisícové úplatky za značky? To jako policista by jsi měl nahlásit na patřičná místa že víš o korupci, ne?
Naposledy upravil(a) paca dne 05. 10. 2007 17:23, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
ex 323i empakeťák

Venca

Příspěvek od Venca » 05. 10. 2007 13:26

vlada320 píše:.... kdybys od nekoho dostal tak se zlomis vejpul.Osvetim :idea: :twisted: :lol:

***Apollo***

Příspěvek od ***Apollo*** » 05. 10. 2007 16:10

Lidi tak takhle sem se jeste nepobavil :lol: :lol: :lol: obcas zaznu co vsechno muzu chory mozky (neukazuju ale vsadim se ze se zase nekdo chyti, jsou tu taci co maj hodne silnou baterii a startujou na prvni postouchnuti) vyprodukovat za odpad. Ale takovy nazory jako ty ses debil protoze delas to nebo to, me fakt dokazou vytocit az do nepricetnosti. Pokud vemu teda profesi o ktere se tu napsalo nejvic - POLICIE. Par policajtu znam a jsou mezi nimy i taci kteri by v myslenkove valce porazili kdekoho, ale taky taci kteri by prohrali i s naparovaci zehlickou. Je to jako vsude pokazde se najde KRETEN ktery dokaze nasrat takovy spousty lidi a to jen prednese jedinou vetu. Takze pokud se najde dement u "policie" tak to neznamena ze jsou dementi vsichni (napr. tuhle jsem mel co docineni s kretenem kamionakem - z toho mam tedy vyvozovat ze kazdej kamionak je debil? to jaksi asi nepujde nemyslite?) Takze na zaver pro vsechny s cholerickou povahou "Dobra nalada ti neprinese ani stesti ani bohatstvi ale nasere tolik lidi kolem tebe ze stoji za to si ji udrzet" a nevztekejte se vzdy kdyz ma nekdo jinej nazor nez vy. A take pokud si nejsem jistej tim o cem pisu tak se radsi zeptam (huba "ruce" mi neupadnou a mozna se dozvim neco co sem ani netusil :wink:)

Hezke odpoledne :wink:***Apollo*** 25 let
Škoda Favorit 136L ==>> BMW E30 318i Touring M40 r.v. 94

***Apollo*** CAR

horis
Slabší duchem

Re: SPZ, neboli určitě náhoda :)

Příspěvek od horis » 05. 10. 2007 17:26

paca píše:
horis píše: No mě osobně V.I.P značky nevadí .... Připouštím, že jsem vždy nějakou pěknou R.Z taky chtěl, bohužel na mě žádná nevyšla... :cry: Proč asi ?? Mám značky obyčejné, i když holky z Magistrátu znám osobně a jednu i důvěrně :oops: :oops: Problém by nebyl .... Je mi to ale šumák... :lol: Prostě je mi líto vyhodit i několi tisíc za značku. Co vím, tak nějaká pěkná ( např. 7777 atd. stojí i desetitisíce )
A jak říkám, je to jen občas a jen u těch BEST V.I.P :roll: Ale u kolegů jsem si všiml, že na takovéto řidiče jsou mnohem přísnější, prostě má na V.I.P značku, má i na pokutu.... Osobně tohoto zastáncem nejsem, polda mám být nestraný, nezaujatý a na všechny stejným metrem...... :D -
proč by VIP značka měla stát desetitisíce? můj šéf má na svém medvědovi CL 55 AMG erzetku 1B7 7777 a neplatil za ni nic extra :wink:
Takže tím chceš říct že si holky na magistrátu berou desetisícové úplatky za značky? To jako policista by jsi měl nahlásit na patřičná místa že víš o korupci, ne?
Nikdy jsem nenapsal, že každá V.I.P značka musí stát desetitisíce....... Kdysi měl můj dědek KLA 55-44 na Škodě 100 nebo 110 a takto již značku dostal s autem :wink:

P.S. - na rovinu, nevěřím ti ani slovo, že tvému šéfovi vyšla na medvěda CL 55 AMG erzeta 1B7 7777... :wink: Netvrdím že jsi lhář, jen ti to prostě šéf neřekl. Nejspíš ti nechtěl říct, že zaplatil tolik a tolik za takové pěkné číslo. Uvedená R.Z je hóódně drahá :lol:
A jestli tě to uklidní, tak na všech Magistrátech v ČR si berou za R.Z. pěkný prachy. Jen to lze velmi těžko prokázat ....

Co se týče R.Z., tak už k tomu nemám skutečně co sdělit.... :wink:

for Vlado 320 - se ti divím, že tě to ještě baví ....... Vykašli se na ně tak jako já, spoustu lidí z fora mi to poradila formou SZ. Od té doby na nic nereaguji .... Udělej to samé, je to za chvilku přejde, to mi věř :D

horis
Slabší duchem

Příspěvek od horis » 05. 10. 2007 17:30

for **Apollo**

Uvažovat každý jako ty, to by byl ráj ..... Na svůj "nízký" věk se jednalo o velmi duchaplnou a moudrou odpověď ....
e30 323i :arrow: e30 320i :arrow: e34 535i :arrow: e30 320Ci :arrow: e39 528i :arrow: e30 325i

Asmodeus

Příspěvek od Asmodeus » 05. 10. 2007 21:33

horis píše:for **Apollo**

Uvažovat každý jako ty, to by byl ráj ..... Na svůj "nízký" věk se jednalo o velmi duchaplnou a moudrou odpověď ....
Jenže Apollo se zastával Policie jako takové, jenže toto téma je o tom, jak jsi blbý konkrétně ty! :wink: No a dobrovolně se k tobě přihlásil i Vláďa! :D

Odpovědět