Odkedy má 12V jednosmerná sústava nulák? Nemyslel si náhodou minus pól? Aj tak sa mi tá rada zdá naprd, niečo ako od niekoho, čo v živote nevidel bawo zvnútra. Nič v zlom.jatro píše:v servisu mi říkali že se má propojit nulák s nulákem tak to skus a uvidíš.Koudy píše:Zdravim měl bych takovej dotaz? Navíte nekdo jak se dá vymazat paměť závad v řídící jednotce:?:![]()
hele CVOKU jak sem koupil tak prodávámMax-Max píše:Odkedy má 12V jednosmerná sústava nulák? Nemyslel si náhodou minus pól? Aj tak sa mi tá rada zdá naprd, niečo ako od niekoho, čo v živote nevidel bawo zvnútra. Nič v zlom.jatro píše:v servisu mi říkali že se má propojit nulák s nulákem tak to skus a uvidíš.Koudy píše:Zdravim měl bych takovej dotaz? Navíte nekdo jak se dá vymazat paměť závad v řídící jednotce:?:![]()
Tudy cesta nevede.Petr Bohm píše:A co takhle vynulovat servis????![]()
![]()
...tohle mi prijde jako dobra hovadina ... vubec z toho neni jasny kterej drat je nulák a kterej ten druhej nulák ...jatro píše:v servisu mi říkali že se má propojit nulák s nulákem tak to skus a uvidíš.Koudy píše:Zdravim měl bych takovej dotaz? Navíte nekdo jak se dá vymazat paměť závad v řídící jednotce:?:![]()
Ano. Ridici jednotka "se uci" ze zpetne vazby od lambda sondy.Max-Max píše:... keď odpojím baterku, voľnobeh je naprd. Potom jazdím jazdím cca 50 km a potom už drží pekne. Žeby mala RJ selfsetting? ...
To je síce pekné, ale čo v prípade, že lambda je naprd? Použije sa núdzový režim? Mám dojem, že moja lambda je po smrti.Francis píše:Ano. Ridici jednotka "se uci" ze zpetne vazby od lambda sondy.Max-Max píše:... keď odpojím baterku, voľnobeh je naprd. Potom jazdím jazdím cca 50 km a potom už drží pekne. Žeby mala RJ selfsetting? ...
Jj, presne to mi vraveli aj v servise aj niektori miestni vedci, ak je lambda v <|>, motor bezi na nudzak, t.j. vykon prakticky aky ma byt (brat s rezervou) ale zere to napriklad viac ako by malo a podobne veci okolo toho...Max-Max píše:To je síce pekné, ale čo v prípade, že lambda je naprd? Použije sa núdzový režim? Mám dojem, že moja lambda je po smrti.Francis píše:Ano. Ridici jednotka "se uci" ze zpetne vazby od lambda sondy.Max-Max píše:... keď odpojím baterku, voľnobeh je naprd. Potom jazdím jazdím cca 50 km a potom už drží pekne. Žeby mala RJ selfsetting? ...