tech kradezi je mi lito, necekal bych, ze lidi se stejnym vyznanim budou delat takovy prasarny

tak to je naprosto presne vystizeno...mihals píše:taky diky za super vikend, nemelo to chybu, tesim se na dalsi akci!!!
tech kradezi je mi lito, necekal bych, ze lidi se stejnym vyznanim budou delat takovy prasarny
Potom je to ale zase o tech lidech, kteri jsou soucasti kolony, ale neumeji se v ni chovat. Jestli to bylo zavorama nevim, ale my na zacatku jsme jeli celou dobu mezi 20 - 40 km/h, nikdy ne vic (GPS doufam nekeca), takze nejake rychlostni sprinty mestem rozhodne nebyly v rezii organizatoru!Paja píše:sory za ty výrazy ale já jsem čekal na ranveji spolu s celou kolonou a už při výjezdu z areálu byly rozestupy cirka 100 metrů a všichni se snažili dojet ty ostatní
ještě jsi zapoměl aby mu ujela noha na plechovkách od piva a nabíchnul se na rozkládací židličkuMax-Max píše:
a pro zlodeje: az doma sem zjistil, ze nemam salam... doufam ze nejdriv na tebe spadnou ty kola co si potahl, pak se zeseres ze salamu pac na dalku sem ho zkazil a pak umres z otravenyho Fidova ginu, ty svine
honzeeek píše:Díky organizátorům za zprostředkowání tohoto srazíku, wím že to dalo dosti práce, námahy, úsilí, času...
Jen bych měl wýtku k té koloně, která se dle mého názoru moc nepowedla. Může za to snad fakt, že jsme absolutně netušili, kam a kudy kolona powede. Potkawat během spanilky protijedoucí členy srazu je sice pěkné, ale pouze w případě, že je to plánowané a ne že opakowaně zmateně bloudí. Nebyt nawigace jednoho člena tak tam možna bloudime doteď, protože né každý pochází z toho kraje a ne každy ma kontakt na organizatory. Plánek s trasou spanilky popřípadě itinerář by neuškodil...
Také díky wšem klukům co si ničili swá auta pro potěchu diwákowa oka. Byl to zážitek, někteří to máte oprawdu w ruce (respekt).
Co se týče těch krádeží, tak newim čemu se diwite, jsme w ČR.
Málem bych zapomněl, díky také členům HTT za příjemné zpestření srazíku