BIG BMW - podekovani organizatorum

Info o všemožných akcích a srazech - hlavně BMW
Odpovědět
mihals
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » 20. 08. 2007 06:47

taky diky za super vikend, nemelo to chybu, tesim se na dalsi akci!!!

tech kradezi je mi lito, necekal bych, ze lidi se stejnym vyznanim budou delat takovy prasarny :(

fireangel

Příspěvek od fireangel » 20. 08. 2007 06:59

mihals píše:taky diky za super vikend, nemelo to chybu, tesim se na dalsi akci!!!

tech kradezi je mi lito, necekal bych, ze lidi se stejnym vyznanim budou delat takovy prasarny :(
tak to je naprosto presne vystizeno...
Brzdi!!!Nejsi Fitipaldi :)

Dej blbci funkci a vymyslí práci..

Nella, 4.2.2009 v 17.56, Mělník, 3250g a 49cm
:) ..a jsou z nás rodičové :shock: ..

..a od 4.6.2010 i samostatná správní jednotka :D

Paja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja » 20. 08. 2007 07:38

Akce byla naprosto super - se vším všudy ale spanilka mě dost nasrala vím že nás bylo hodně ale jel jsem za vácou a jezdit po okrskách 120 a snažit se dohnat kolonu tak to byl vrchol - na mordu nás bylo méně ale kolona jela pořád pohodovou rychlostí a lidi se mohli v klidu koukat - pro příště doporučuji na každé křižovatce někoho kdo zaterasí cestu a postará se aby kolona věděla kam jet tak jako na mordu - méďa a spol blokovali hlavní křižovatky - uplně by stačilo dát plánek cesty na zadní stranu toho papíru co jsme dostali u vjezdu - moc mě mrzí ta spanilka - byla to hrůza - PS: všichni si chválíte prujezd Turnovem ale to nebyl průjezd ale absolutní kolaps - napadlo vás vubec jak by třeba projela sanitka nebo třeba někdo do porodnice atd? Za spanilku dávám mínus ale chápu že to bylo složité organizačně - na druhou stranu stačilo říct a všichni bychom pomohli při organizaci spanilky!

Fido
Velký bratr ..... Hartge
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fido » 20. 08. 2007 07:58

Poděkování organizátorům, bylo to opravdu mega, ačkoliv se tím i bohužel tak trochu vytratila atmosféra dřívějších menších srazů - nicméně to je vývoj :-) Spanilka byla hardcore, spíš to vypadalo jako násilné obsazení všech silnic bavorskými nájezdníky :-)

Zloděj mě nasral, protože vzal i zbytek ginu, který jsme nestihli v pátek vypít, tohle fakt nechápu.

Jinak special thanks to Misa & spol. za naprosto luxusní catering o sobotní noci!
sanguis non est aqua
E24 635CSi Hartge & E34 525iXAT & E46 M3 Cabrio & E46 325Ci & G02 X4 & G12 M760Li

JaraX

Příspěvek od JaraX » 20. 08. 2007 08:07

chci se zastat organizátorů co se týče spanilky, sice by itenerář bodl ale co se týče skupinky co pak dojela zbytek aut, tak sme s Leni vyjížděli docela pozdě po tom co už spanilka jela a jelí jsme v koloně poslední, při odjezdu z letiště sem na letišti postřech ještě dost lidi co si v pohdoě kecalo a nikam se nechystali tak sem si řikal že asi spanilku nejedou a pak nás museli hledat, příště zkuste vyjet v čas. :P

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC » 20. 08. 2007 08:10

jj s tou spanilkou je to trabl - ťukanec hned při výjezdu z letiště kvůli tomu že lidé prostě ani tu spanilku nejsou schopný jet pomalu se stálými rozestupy a potom spadlý závory na přejezdu tomu nepomohly...

rozestavěný auta na křižovatkách byly, ale jen do té doby když jely BMW, když pak byla mezera musely uhnout a bohužel nepočkaly na další o 15 min spožděnou část kolony

díky tomu se stalo, že ten kdo vedl kolonu po mezeře sjel na vedlejší silnici tuším v Příšovicích jak se jelo u paneláků nejdřív doprava a na další křížovatce se mělo jet doleva po hlavní, leč druhá část kolony projela rovně na vedlejší :roll:
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry

Paja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja » 20. 08. 2007 08:14

jara x - Co to meleš - sory za ty výrazy ale já jsem čekal na ranveji spolu s celou kolonou a už při výjezdu z areálu byly rozestupy cirka 100 metrů a všichni se snažili dojet ty ostatní - sice nám spadly závory a tím jsme dost stratily ale pak jsme v pohodě dojely ostatní a projížděly kolem nějakého kempu takovýma debilníma uličkama kde se vešlo jen jedno auto a tam byly retardéry a spomalovače atd a tam se to roztrhalo uplně. Pokud jedu spanilku tak jsme se mohli domluvit a každé cca 20 auto mělo mít mobil na vedoucí auto a to vždy spomalit atd - já jsem jel s kolonou a museli jsme ji dohánět v takových uličkách cca 100 - 120 km/h a to je nepřípustné v takové koloně - má se jet 30 - 50 max! Aby ty lidi viděli jak to máme pěkné ty auta a mohli si to fotit atd - no děs! Ale zážitek to byl. :?

lyon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lyon » 20. 08. 2007 08:19

Paja píše:sory za ty výrazy ale já jsem čekal na ranveji spolu s celou kolonou a už při výjezdu z areálu byly rozestupy cirka 100 metrů a všichni se snažili dojet ty ostatní
Potom je to ale zase o tech lidech, kteri jsou soucasti kolony, ale neumeji se v ni chovat. Jestli to bylo zavorama nevim, ale my na zacatku jsme jeli celou dobu mezi 20 - 40 km/h, nikdy ne vic (GPS doufam nekeca), takze nejake rychlostni sprinty mestem rozhodne nebyly v rezii organizatoru!

mihals
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mihals » 20. 08. 2007 08:22

no ja nevim, ale asi to je spis v lidech. kdyz se rekne, ze je spanilka v 17:30 a pak se to odsuna na 18:00, tak je dost casu, aby se kazdy pripravil... pak uz preci nemuze byt problem se drzet kolony. je ale pravda, ze kdyz spadnou zavory, tak je potiz, protoze ti vepredu o tom nevedi... to ze nekdo dohanel kolonu 120km/h radsi ani vedet nechci, nedela to moc dobrou povest :(
ja osobne si myslim, ze to bylo velice dobre vydareny, zastavky na foto i uzavirky silnic. co se tyce Turnova a zminovanych sanitek - snad sme lidi a dokazeme pustit jine - viz zuzeny most, kde sme pousteli protijedouci, protoze by cekali hodinu :lol:
jeste jednou diky :wink:

Paja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja » 20. 08. 2007 08:46

Takže tímto děkuji organizátorum za pomalou jízdu a těm debilům kteří neumí v koloně jet tak za bloudění a marné telefonování na všechny strany kam máme jet? Děkuji všem co si zbytečně dělali 100m rozestupy aby mohli ukázat jak jim ta jejich debilní 2,5 nebo 3.5 jede! Tím totiž neskutečně zhnusili spanilou jízdu spoustě lidem! Je možné je čelo jelo pomaličku ale asi je to těmi lidmi.!!!!!! Hňupi!

milo

Příspěvek od milo » 20. 08. 2007 08:47

organizace cele akce na jednicku, diky organizatorum, diky vsem a diky pocasi 8)

ke spanilce - byl to opravdu neskutecny chaos, sam jsem byl nekde ve 3/4 celeho davu. cca. 3 auta za mnou se nekdo skoro srazil na polnacce k hlavni ceste a opravdu nechapu, proc to kazdy hned na zacatku rozpalil. obce projizdet 70-90 atd no comment :roll: asi po 20 minutach jsem si uvedomil, ze asi nejsme soucasti oficialni kolony (pri prujezdu zakazem vjezdu ...). skoda, ze ten, kdo vedl "neoficialni" kolonu, se radeji nerozhodl pro pohodovou jizdu po okoli a poklidny navrat do arealu, ale volil styl dohnani hlavni kolony. diky patri max-maxovi za udrzeni aspon nejakeho poradku :twisted: doufam, ze organizatori nebudou mit ze spanilky nekde pruser :cry:
e39 530d
e32 730iA
ex e34 525i m20

lukasbv
Kontaktovat uživatele:

sraz

Příspěvek od lukasbv » 20. 08. 2007 08:56

Za BMW CLUB Břeclav zasílám poděkování a obdiv ke krásné organizaci.
Super auta, lidi, žvanec atd. Moc moc hezké
PS: máme se co učit.

George_D

Příspěvek od George_D » 20. 08. 2007 09:08

Taky ještě jednou děkuji organizačnímu týmu, že nás tak pěkně dali dohromady a těšim se na další Big peklo :wink:
Obrázek
[oo]=[][]=[oo] E36 328 Coupe+OO=[][]=OO E34 520iLPG Touring

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 20. 08. 2007 09:13

akce slusna, dekujeme, jen skoda ze fakt ta nezavazna RZ nebyla odpoledne pristupna... jinak akci na tu masovost, musim uznat, byl sem dost prekvapen ukaznenosti, ovsem malinkate vyjimky byli, hlavne diky chlastu (sam nejsem nevinnej :oops: )... organizace na letisti myslim byla lepsi nez loni, ceny ve stancich prijemne, coz bylo taky si myslim videt na navstevnosti do brzkych rannich hodin.... coz ale dost neberu, byla ta kosa v noci, chlapci, priste je nutno dat pokec se sefem tam nahore :wink: ... pro mne osobne pouceni pro priste - podcenil sem sve zasoby slivovice, na mnoho lidi se nedostalo... zdravim vsechny se kteryma sem pokecal a tesim se na priste, pokud neco bude...

ke spanilce - no sem pevne presvedcen, ze vudce kolony je v tom nevinne..chyba je presne jak se psalo, v rozestupech a paleni gumama (zejmena mne zaujal ucastnik s prezdivkou Fazer, velice efektne predvedl co je to natahovani si rozestupu)... dost sem se divil ze na prujezdech krizovatkama nebyli blokovaci auta, pripisuju to natahovani a podle slov Peppra tam ty auta meli byt, tak patrne kdyz videli diru meli uz dojem ze je konec a sli...chyba, auta byla jeste furt na ceste... osobne sem zastavil provoz asi 5x, aby prosli ti za mnou, tohle mohl udelat kazdej kdo videl ze bude problem, holt ne kazdej asi riskne postavit karu napric.... je pravda, ze Turnov byla katastrofa, to si uznejme, pac potkat nekoho na stejne ulici 3x proti sobe neni celkem asi zamer.... kluci uz maji plan pro priste, tak verme, ze uz se to povede nebo nas zavrou komplet vsechny :lol: ... hodne lidi bylo velice ohleduplnych, jak z kolony, tak protijedouci, ovsem furt se najde dement kterej se tam vecpe, pac si mysli ze octavie je pan silnic..timhle ho zdravim a preju hodne zdravi... mozna by nebylo spatny priste planovat RZ i po dalnici odstavnym pruhem, byt jen kousek, predejde se jizde po lesich kde nic neni.... ale dojmy vcelku vyborne, nic se pri takovem poctu neda zvladnout uplne dokonale...

a pro zlodeje: az doma sem zjistil, ze nemam salam... doufam ze nejdriv na tebe spadnou ty kola co si potahl, pak se zeseres ze salamu pac na dalku sem ho zkazil a pak umres z otravenyho Fidova ginu, ty svine
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

BALI
člen E30.cz

Příspěvek od BALI » 20. 08. 2007 09:18

Max-Max píše:
a pro zlodeje: az doma sem zjistil, ze nemam salam... doufam ze nejdriv na tebe spadnou ty kola co si potahl, pak se zeseres ze salamu pac na dalku sem ho zkazil a pak umres z otravenyho Fidova ginu, ty svine
ještě jsi zapoměl aby mu ujela noha na plechovkách od piva a nabíchnul se na rozkládací židličku :?

lyon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lyon » 20. 08. 2007 09:23

Max-max: tady jedno foto pro tebe ;)

Obrázek

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 20. 08. 2007 09:28

oooo dekuju :lol:

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 20. 08. 2007 09:32

jedna vec mne jeste napadla a bohuzel dost negativni: toi-toika nasrana az po vrch tak, ze cizi hovno lehce lize prdel zespoda je dle mne pruser...vim ze jsou drahe jak slak, ale u nas maji v zapujceni na x dnu dohodu o vymene kdyz se zaplni...zkuste to podchytit, pri takovem poctu lidi byli 4? dost malo..jeste ze byla nedaleko pumpa (vsak take v nedeli tam uz nebyl papir, co sme jim vytahali :lol: )

biker

Příspěvek od biker » 20. 08. 2007 10:16

jj taky dekuju za peknou akci,osobne jsem byl uz od stredy decentne prejetej :lol: a kd osemnou mluvil na bigu tak asi taky poznal :lol:
no ja vedel proc na spanilku ne-e :D
E+5 Obrázek

Lukas-e21

Příspěvek od Lukas-e21 » 20. 08. 2007 10:51

honzeeek píše:Díky organizátorům za zprostředkowání tohoto srazíku, wím že to dalo dosti práce, námahy, úsilí, času...
Jen bych měl wýtku k té koloně, která se dle mého názoru moc nepowedla. Může za to snad fakt, že jsme absolutně netušili, kam a kudy kolona powede. Potkawat během spanilky protijedoucí členy srazu je sice pěkné, ale pouze w případě, že je to plánowané a ne že opakowaně zmateně bloudí. Nebyt nawigace jednoho člena tak tam možna bloudime doteď, protože né každý pochází z toho kraje a ne každy ma kontakt na organizatory. Plánek s trasou spanilky popřípadě itinerář by neuškodil...
Také díky wšem klukům co si ničili swá auta pro potěchu diwákowa oka. Byl to zážitek, někteří to máte oprawdu w ruce (respekt).
Co se týče těch krádeží, tak newim čemu se diwite, jsme w ČR. :wink:

Málem bych zapomněl, díky také členům HTT za příjemné zpestření srazíku 8)

Hm, ja s Vašou sme taky neměli navigaci a všechny kolony co sme vedli, sme dovedli bud na letiště nebo ke zbytku kolony i bez navigace :-D
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru

Odpovědět