KRÁDEŽE

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Korek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Korek » 26. 06. 2007 12:46

Takže pánové, nyní Vám popíši nejlevnější řešení na českém trhu ( aplikoval jsem po tom, co mi ukradli bafíka ) :

1. Jít do T-Mobile a koupit univerzal sim kartu
2. tuto pak aplikovat s mobilem a nabíječkou na zloději
místě nehledaném ( např. palubka, kufr atd... )
3. službu aktivovat na T-Zones ( mapa s přesností 100-500m )

má to i jiné výhody, na které přijdete sami, vyšlo mě to všeho všudy na 100,- Kč pač sem mobil i nabíječku měl doma...

Těším se až mi ňáká kunda ukradne vůz a já si ho pak najdu dříve než policie 8) :twisted: jestli máte jakýkoliv dotaz, rád ho zodpovím i na : 602 622 754, pač BMW se krást nebude !!!!!!!!!!!! - zase sem se rozčílil..
www.bmwcentrum.cz

ODTAHOVÁ SLUŽBA NON-STOP ČR + EU již od 9,-Kč !!!

BMWcentrum- servis vozú BMW od 250,-Kč / h.

K Červenému dvoru 175/18a
Praha 10

tel. : +420 607 179 419

milhaus26

alarm

Příspěvek od milhaus26 » 26. 06. 2007 13:16

mohl bys sem dát link na tu službu od t-zone?

díky

Korek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Korek » 26. 06. 2007 13:38

Link je www.t-mobile.cz, tam si najdeš službu "kde je" k univerzal sim kartě nebo volat na 603603603.
Fakt super
www.bmwcentrum.cz

Praha 10

Korek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Korek » 26. 06. 2007 13:48

Korek píše:Takže pánové, nyní Vám popíši nejlevnější řešení na českém trhu ( aplikoval jsem po tom, co mi ukradli bafíka ) :

má to i jiné výhody, na které přijdete sami, vyšlo mě to všeho všudy na 100,- Kč pač sem mobil i nabíječku měl doma...

Těším se až mi ňáká kunda ukradne vůz a já si ho pak najdu dříve než policie 8) :twisted: jestli máte jakýkoliv dotaz, rád ho zodpovím i na : 602 622 754, pač BMW se krást nebude !!!!!!!!!!!! - zase sem se rozčílil..
Ješte jsem zapoměl zmínit výhodu oproti GPS !!!
GPS se nedá najít v podzemní garáži apod. ( satelit ) naproti tomu mobil funguje všude a alrm je tichý takže o něm víme jen my, honiči zlodějzmrdů : )
www.bmwcentrum.cz

Praha 10

milhaus26

alarm

Příspěvek od milhaus26 » 26. 06. 2007 14:03

tak tu máme i nové slovo "zlodějzmrd", fakt hustý slovíčko :)

díval jsem se i na ceník a za jednu lokalizační sms chtěj asi 5 kč, takže je to za babku

a ještě bych měl jeden dotaz, jak jsi připojil nabíječku na telefon do auta?

Korek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Korek » 26. 06. 2007 15:11

Slovo zlodějzmrd jsem vymyslel tenkrát v 9.30 ráno když jsem stál já a má zbraň uprostřed silnice těsně po okradení...

Lokace je možná z :

- mobilu - jak říkáš 5,- Kč
- internetu - zdarma - to je ten t-zones ( stačí se zaregistrovat )

Vezmeš mobil, píchneš do něj nabíječku a tu do zapalovače ( koupíš za 50,- Kč - myslím tím ten zapalovač... a uděláš na jiný zdroj někam třeba pod palubku). Dle mého názoru může dobíjet furt, nebo aspoň mi to tak funguje...
www.bmwcentrum.cz

Praha 10

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 26. 06. 2007 15:54

Lokace T-Mobile není z netu zdarma - odčítá to těch 5 Kč z čísla, pod kterým jsi přihlášen v T-Zones.

A přesnost se dost liší, v Praze ( a větších městech ) je to plus mínus pár metrů, mimo Prahu klidně plus mínus kilometr a víc.

Nicméně pravdou je, že za ty peníze to nemá konkurenci :P
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

Korek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Korek » 26. 06. 2007 16:17

Dan td píše:Lokace T-Mobile není z netu zdarma - odčítá to těch 5 Kč z čísla, pod kterým jsi přihlášen v T-Zones.

A přesnost se dost liší, v Praze ( a větších městech ) je to plus mínus pár metrů, mimo Prahu klidně plus mínus kilometr a víc.

Nicméně pravdou je, že za ty peníze to nemá konkurenci :P
S tou přesností máš pravdu ale najít auto i na km čtverečním je lepší než na rozloze celé ČR, nedejbože Evropy...

Já už teda lokalizoval asi 20x jen tak z nudy a nic neplatím - přihlásim se pod jménem, heslo, zadám tel. číslo a pak lolalizuju 8)
www.bmwcentrum.cz

Praha 10

Geront

Příspěvek od Geront » 26. 06. 2007 16:46

2 Korek:

Dost dobrý !!! Tohle mě nenapadlo, ale přece jenom, ten nejjednodužší Patriot s pár výstupy by se hodil. Jak jsem psal výše chcípnout, zamknout, pepřovej spray. Následuje podávání rukou do obličeje, gumoléčba, kopaná, golf, popřípadě baseball, či jiná hra s pálkou nebo i hokejkou. V krajní nouzi dobře poslouží i klacek, nebo ráčna, či láhev (od šampusu je dobrá) prostě cokoliv je po ruce. Pak bych to viděl na výlet v kufru, řekněme takových cca. 100 - 150 Km, případně je li právoplatný majitel vozu cestovatelsky založen může i dál, představivosti se meze nekladou. Po dojezdu na místo odebrání šatstva, jakož i dokladů a vůbec všech věcí a zanechání zlodějzmrda na místě. Chtěl jsi jezdit, tak teď budeš chodit bos.

V této souvislosti mě ještě napadá, že na čáře už moc nekontrolujou. To by bylo hezké vzít ho třeba na výlet na Slovensko, nebo do Německa.
BMW RULEZZZ !

Dix

Příspěvek od Dix » 26. 06. 2007 16:56

To Geront: vodvýst ho do maďarska, tam by čuměl jak "eremy" :lol: ... jinak máme stejné vize, já bych se nebál použít svoji zbraň, protože pokud zloději neuděláš fakt krutost, tak v tom bude pokračovat dál a asi i drsněji... Za krádeže bych klidně nechával sekat ruce, jak to bylo za dááávných dob!... Prostě tvrdě a nemazlit se!
HOTENTOT :twisted:
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)
Obrázek

Chuck47
E30.cz mecenáš

Příspěvek od Chuck47 » 26. 06. 2007 21:59

jasne do madarska,pred tim bych se jeste mrk do slovniku jak se madarsky pise "zkurveni madari" a v nejakem chvilkovem bezvedomi zlodejzmrda mu to nejakou odolnou barvou napsat na zada (popripade treba i dosusit horkovzduskou)...dale bych na nej umistil repliku rucniho granatu a od pojistky ved drat treba k nejakemu stromku (nebo 2 stromkum aby se nemohl k jednomu priblizit a drat sundat) :twisted:
Obrázek
Mazda Miata 1.8 Moss MP45

Paja
Kontaktovat uživatele:

Re: autoalarm

Příspěvek od Paja » 27. 06. 2007 08:49

milhaus26 píše:tak super nápad s tím pepřákem, ale větší sranda by byla kdyby dostal nějakej elektro šok :o) hezky by si sednu a tumáš do zadnice, by už nevstal hajz, jen by se probral až bych ho tahal z auta ...
Díky za rozesmání ale mluvíš mi z duše. Ale ne pepřák ale nějaký paralizér a k tomu 10000V mu pustit mu je přes sedačku přímo do koulí! :D

Paja
Kontaktovat uživatele:

zlodějzmrd

Příspěvek od Paja » 27. 06. 2007 09:00

Gerount, korek a milhaus26 jsou lidi se kterými bych se fakt rád seznámil nejen že když jsem si přečetl vaše názory tak tu v práci chcípám smíchy ale ještě máte senzační názor na ty Zlodějzmrdy!

Pánové díky za rozesmání - budu to hned kutit a uvidíme - kámoš už to má a spokojenost je prý maximální - říkal že jednou už pána Zlodějzmrda chytil- nacpal ho do kufru a jeli si do lesa zahrát společenskou hru na 4písmena - myslím se to jmenovalo DEKA! Pán šel domu žřejmě pěšky a nahý a bez peněz a mobilu - to se dá pochopit, ale on šel z olomouce do Havířova - 100km - :D - Kamarád říkal že za tu cestu to stálo! :D :D - jak se mu asi šlo se zlomenýma rukama?

Chuck47
E30.cz mecenáš

Re: zlodějzmrd

Příspěvek od Chuck47 » 27. 06. 2007 10:43

Paja píše:Gerount, korek a milhaus26 jsou lidi se kterými bych se fakt rád seznámil nejen že když jsem si přečetl vaše názory tak tu v práci chcípám smíchy ale ještě máte senzační názor na ty Zlodějzmrdy!

Pánové díky za rozesmání - budu to hned kutit a uvidíme - kámoš už to má a spokojenost je prý maximální - říkal že jednou už pána Zlodějzmrda chytil- nacpal ho do kufru a jeli si do lesa zahrát společenskou hru na 4písmena - myslím se to jmenovalo DEKA! Pán šel domu žřejmě pěšky a nahý a bez peněz a mobilu - to se dá pochopit, ale on šel z olomouce do Havířova - 100km - :D - Kamarád říkal že za tu cestu to stálo! :D :D - jak se mu asi šlo se zlomenýma rukama?
supeeeeeeeeeeeeeeeeeeer :!: :!: :!:
Obrázek
Mazda Miata 1.8 Moss MP45

hajcman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hajcman » 27. 06. 2007 12:56

Korek píše:Takže pánové, nyní Vám popíši nejlevnější řešení na českém trhu ( aplikoval jsem po tom, co mi ukradli bafíka ) :

Dobry napad do toho jdu taky
BMW COUPE 318i IS E36 M43
To chce klid a kamna v sedle :-)

Obrázek

Korek
Kontaktovat uživatele:

Re: zlodějzmrd

Příspěvek od Korek » 27. 06. 2007 16:13

Paja píše:Gerount, korek a milhaus26 jsou lidi se kterými bych se fakt rád seznámil nejen že když jsem si přečetl vaše názory tak tu v práci chcípám smíchy ale ještě máte senzační názor na ty Zlodějzmrdy!

Děkuji za poklonu, můžeme se někdy potkat. Byl bych rád kdyby toto levné zabezpečení ve voze měl každý aby zlodějmamrdi neměly co krást a radši si honily prdel v popelnici mlaskajíce přitom 8)
www.bmwcentrum.cz

Praha 10

ARMAN
člen E30.cz

Příspěvek od ARMAN » 27. 06. 2007 16:34

libi se mi jak nekteři jsou tvrdy jak betonovej sloup ale když je něco podobneho potka tak pořadně naserou do kalhot... holt na internetu je každy superman :lol:
nejhorši je že vas nějaky mlady trotl co ještě ma vitr v hlavě poslechne a fakt to někomu uděla a pujde sedět až zčerna za to že se "pomstil" LOL

jinak super že se to tu probira dopodrobna(myslim zabezpečeni) to se hodi asi každemu z nas ;) diky Korkovi za podrobne vysvětleni :D
Obrázek

Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery » 27. 06. 2007 20:26

chci jen rict jestli neni zajimavejsi si auto pojistit proti kradezi. cena meho ex bmw E36 323i Touring M technik byla na celej rok s 5% spoluucasti pojistene na castku 130 000,- czk abych pokryl tech 5% celych obrovskych 4200 czk za 1 rok. sic je to jen proti kradezi ale spi se pak dobre.ted to budu davat i na AUDI. Nerikam ze je to ideal ale kdyz bude venku 5 cernejch kolem auta este mu podate klicky aby odjel...takhle vam aspon neco pojistovna da.da se to pojistit i proti vandalismu ale je to drazsi bohuzel vyssi kooficient maji auta BMW, AUDI, MERCEDES at je to rok jakej chce.
Este doplnim ze u aut zta min penez je to pijisteni o dost levnejsi.!!!!! je jen na vas na kolik si auto cenite samozrejmne to musi bejt umerny :!:
pojistoval sem to u triglav a tam to funguje. i za 500 kc na rok vsechny skla!! do kriti 5000 czk a nic se neresi takze to je mozna lepsi nez system za x tisic a pak stejne auto zmizi a nikdo vam nic neda
Tel : 773 622 822

castro

Příspěvek od castro » 28. 06. 2007 08:59

Já měl na autě GSM alarm a musim říct že mi dovolil v klidu spát. Okamžitě když se něco dělo s autem, mírné naklonění, tahání za kliku, vniknutí dovnitř, byl jsem ihned informován voláním na svůj mobil...

Takže jsem věděl cca s 4vteřinovým zpožděním že se něco děje.

Dalo se to přes SMS i zastavit, ale jen způsobem že po 1.zastavení už nešlo znovu nastartovat. ( to aby to nezůstalo někde v křižovatce a neměli jste z toho po nájezdu kamionu totálku )

Další výhoda, díky které se mi za 1,5roku provozu, tento alarm 2x zaplatil je ta že kdykoliv do vás kdokoliv při parkováni, stylem MONGOL za volantem, šťouchnul, škrábnul nebo cokoliv, dokázal jsem včas doběhnout k autu a řešit onu věc přes pojišťovnu.

Ikdyž šlo a škrábanec nad kterym by normální člověk mávnul rukou " to je vpoho" jsem to řešil přes pojišťovnu. Protože už mě tyhle nemehla po dost dlouhý době přestali bavit. 10 takovejch blbů za rok a máte z auta pojízdnej hnus. A i za ten škrábanec jsem nějakýá peníze dostal. Celkem jsem takhle stihnul včas zareagovat 3x a investice byla zpět, dokonce 2x ;-)

Nemluvě o tom kdyby se někdo snažil do auta dostat, nechával jsem si vypnutou houkačku abych mohl vklidu zezadu přistoupit k odpalu basebalovou pálkou, to by byl HOME-RUN ! ;-) by se z toho zmrdíček nevzpamatoval...
Obrázek

Paja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja » 28. 06. 2007 09:59

"Dalo se to přes SMS i zastavit, ale jen způsobem že po 1.zastavení už nešlo znovu nastartovat. ( to aby to nezůstalo někde v křižovatce a neměli jste z toho po nájezdu kamionu totálku ) "

Prosím o přesnější vysvětlení nějak jsem to nepochopil a napiš co přesně to bylo za alarm a kde jsi ho koupil velice mě to zajímá!

Díky za více info!

Odpovědět