Já měl na autě GSM alarm a musim říct že mi dovolil v klidu spát. Okamžitě když se něco dělo s autem, mírné naklonění, tahání za kliku, vniknutí dovnitř, byl jsem ihned informován voláním na svůj mobil...
Takže jsem věděl cca s 4vteřinovým zpožděním že se něco děje.
Dalo se to přes SMS i zastavit, ale jen způsobem že po 1.zastavení už nešlo znovu nastartovat. ( to aby to nezůstalo někde v křižovatce a neměli jste z toho po nájezdu kamionu totálku )
Další výhoda, díky které se mi za 1,5roku provozu, tento alarm 2x zaplatil je ta že kdykoliv do vás kdokoliv při parkováni, stylem MONGOL za volantem, šťouchnul, škrábnul nebo cokoliv, dokázal jsem včas doběhnout k autu a řešit onu věc přes pojišťovnu.
Ikdyž šlo a škrábanec nad kterym by normální člověk mávnul rukou " to je vpoho" jsem to řešil přes pojišťovnu. Protože už mě tyhle nemehla po dost dlouhý době přestali bavit. 10 takovejch blbů za rok a máte z auta pojízdnej hnus. A i za ten škrábanec jsem nějakýá peníze dostal. Celkem jsem takhle stihnul včas zareagovat 3x a investice byla zpět, dokonce 2x
Nemluvě o tom kdyby se někdo snažil do auta dostat, nechával jsem si vypnutou houkačku abych mohl vklidu zezadu přistoupit k odpalu basebalovou pálkou, to by byl HOME-RUN !

by se z toho zmrdíček nevzpamatoval...