Kdo je v provozu nebezpečný???

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Exclusive

Kdo je v provozu nebezpečný???

Příspěvek od Exclusive » 01. 06. 2007 14:32

V posledních pár dnech jsem chytil zajímé poznatky:
Nepatřím zrovna mezi ty řidiče, co dodržují vyhlášku bezezbytku, ale žádný pirát rozhodně nejsem :roll: sem tam prostě šlápnu na plyn, abych to stihl na oranžovou nebo se někde vlezl a zbytečně nebrzdil provoz, po městě jezdím 60 a nějaký ten driftík v přehledných místech není vyjímkou(nedriftuju, kam nevidím). A to na mě při takových přestupcích lidi koukají, jestli jsem normální, takhle vystřelit ze světel. Ale co jsem tak odkoukal za posledních 14 dní mě taky dost udivilo, dám pár příkladů:
1) řidič odbočuje do prava ze silnice na úzkou příjezdovou cestu, tak si hodí leví najede do protisměru a pak praví blinkr a řidič za ním pochopil první signál, tak ho chtěl objet, div se nesrazily
2)ženská vjíždí do Ypsilonky s vedlejší, s předností v jízdě, tak přibrzdí, vidí že nic nejde, a pak pro jistotu na poslední chvíly zastaví, já jedu za ní, koukám že jí nic nejede, minula značku, tak přidám, a ubrzdil jsem to na centimetry :evil:
3) A to kolikrát vidím blba, jak si najede do křižovatky, s tím aby dobře viděl, celou kapotou do dalšího pruhu a vy ho pak skoro sestřelíte, to bych se nedopočítal
4) křižovatka tvaru T, jedu po přímé a chci zatočit na vedlejší, ale magor z vedlejší pojede tak kam já jsem původně směřoval a najel si až přes čáru, takže ho musím dosti složitě a na těsno objíždět.
5)známí jel po dlouhé rovné okresce bez odboček, tak to hrne 130 a před ním jedou dvě auta, tak si najede do protisměru už dlouho dopředu, když je míjí, tak první auto odbočí přes protisměr na zapadlou polní cestu, nevyhodí blikr, ani se nepodívá do zrcátka, známí ho jen tečl, ale stačilo to na to, aby dostaly smyk a on auto totálně zrušil (E36 525TDS :( ). ženská vyleze z auta, a jde za řidičem, aby mu oznámila, že ho bude žalovat za ublížení na zdraví. A k jeho smůle, byl řidič druhého auta známí té ženské a dosvědčil jí, že blinkr vyhodila.

Takovích případů, by se dalo jmenovat, a nejhorší je, že v takovích situacích to skoro vždy odskáče tak nevinný.

Tak mi řekněte, jsem pirát silnic protože občas jedu rychlej nebo nedodržím naprosto přesně předpisy. Nebo je horší děda s kloboukem jedoucí sotva 40 a nepamatující si předpisi????

Jaké jsou vaše názory a zkušennosti?

Můj příspěvek berte jako diskusi, nikoly se navážení do nějaké skupiny řidičů
Kdo si hraje nezlobí prestavba-635csi-na-andvideo-t34570.html
ex E36 325 TDS Touring
ex E34 2,5 Vanos 225k/300N.m 0-100km/h 6,8s e34-525-vanos-i-po-letech-krasavec-t35558.html
ex E28 525e

Venca

Re: Kdo je v provozu nebezpečný???

Příspěvek od Venca » 01. 06. 2007 15:18

Exclusive píše:... pár příkladů:
1) řidič odbočuje do prava ze silnice na úzkou příjezdovou cestu, tak si hodí leví najede do protisměru a pak praví blinkr a řidič za ním pochopil první signál, tak ho chtěl objet, div se nesrazily
2)ženská vjíždí do Ypsilonky s vedlejší, s předností v jízdě, tak přibrzdí, vidí že nic nejde, a pak pro jistotu na poslední chvíly zastaví, já jedu za ní, koukám že jí nic nejede, minula značku, tak přidám, a ubrzdil jsem to na centimetry :evil:
3) A to kolikrát vidím blba, jak si najede do křižovatky, s tím aby dobře viděl, celou kapotou do dalšího pruhu a vy ho pak skoro sestřelíte, to bych se nedopočítal
4) křižovatka tvaru T, jedu po přímé a chci zatočit na vedlejší, ale magor z vedlejší pojede tak kam já jsem původně směřoval a najel si až přes čáru, takže ho musím dosti složitě a na těsno objíždět.
5)známí jel po dlouhé rovné okresce bez odboček, tak to hrne 130 a před ním jedou dvě auta, tak si najede do protisměru už dlouho dopředu, když je míjí, tak první auto odbočí přes protisměr na zapadlou polní cestu, nevyhodí blikr, ani se nepodívá do zrcátka, známí ho jen tečl, ale stačilo to na to, aby dostaly smyk a on auto totálně zrušil (E36 525TDS :( ). ženská vyleze z auta, a jde za řidičem, aby mu oznámila, že ho bude žalovat za ublížení na zdraví. A k jeho smůle, byl řidič druhého auta známí té ženské a dosvědčil jí, že blinkr vyhodila.

Takovích případů, by se dalo jmenovat, a nejhorší je, že v takovích situacích to skoro vždy odskáče tak nevinný.
1)
Odbočující je samozřejmě magor - při odbočování vpravo se dává znamení vpravo.
Řidič za ním si měl dát větší rezervu - mohl se vyvarovat kolize.
2)
Situaci popisuješ nejasně - odkud ženská jede? Z vedlejší...?
Jestli jsi to za ní ubrzdil na centimetry, měl jsi štěstí - byla by to tvoje chyba.
3)
S tím musíš počítat.
4)
S tím taky musíš počítat
5)
Ten tvůj známej má smůlu - kdyby nebyl prase, nejel 130 tam, kde nemá a trochu uvažoval, neměl by problém.
Vinu má primárně ale ten, kdo si jen tak vzpomene odbočit doleva na místo ležící mimo silnici nedá přednost...
-
Že to odskáče často i ten, má na nehodě menší podíl viny, je běžná věc.
Horší je, že to mnohdy odnese někdo, kdo tu spoluvinu neměl vůbec.
Naposledy upravil(a) Venca dne 01. 06. 2007 17:21, celkem upraveno 2 x.

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 01. 06. 2007 15:23

u toho tveho znameho bych to ovsem hodil minimalne na spoluvinu, jelikoz pri odbocovani na misto mimo cesty sem jako ridic povinen davat prednost jak protismeru, tak i vozidlum ktere mne predbihaji, (stalo li se to na miste kde je predjizdeni povoleno) pac napr tvuj znamej tu smerovku nemusel videt, mohla bejt vypalena zarovka, mohli se domluvit a pod.. A svedectvi nakyho joudu je prd platny tak jako tak.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Gerchan

Příspěvek od Gerchan » 01. 06. 2007 16:16

e36 525TDS... 8)

aula
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aula » 01. 06. 2007 16:35

To cos napsal už beru pomalu jak běžnou věc 8). Bez předvídání chování druhých už prostě nejde bezpečně jezdit a to vyžaduje jisté zkušenosti. Taky nechápu, že když vyjedu ze křižovatky za zvuku vomezovače tak všichni koukaj jak blbý, ale že někdo vyjede z vedlejší do křižovatky celým čumákem, aby se líp rozhlíd, tak to je normální :roll:
325iC: LSD, StarTec, semi M-Technic I, Smoked Hella

lyon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lyon » 01. 06. 2007 21:01

Hm, ty situace jako by mi z denniho zivota vypadly. Sice sam jezdim jako prase (aspon podle nekterych, ja tomu rikam casova efektivita), ale naprosto nejvetsi chaos dle mych zkusenosti zpusobuji takzvani "slusni" ridici :?

Bawor

Příspěvek od Bawor » 01. 06. 2007 22:22

Já taky nejezdím zrovna předpisově, ale snažím se držet odstup. Taky už se mě stalo, že sem jel po městě blížím se k semaforu naskočila na něm oranžová a baba předemnou dupla na brzdy, že sem měl co dělat a to sem jel max. 55 spíš ani to ne. Ono kolikrát někdo jede předpisově ale i tak jede jak pi.. nejvíc mě štve předpisovej řidič jede 50 teda projistotu 45, aby náhodou nepřišel o body dělá se za ním kolona takže je nervózní zmatkuje potom do křižovatek a do zatáček přibrzdí na 30, ale potom aby mu to moc nežralo tak zrychloje pozvolna na těch 45 se dostane po 200m a to zase už přibržďuje do další zatáčky aby nemusel moc šlapat na brzdu a neopotřebil si bzdy a kvůli takovejm sou co chvila nehody. Takový by měli pokutovat a ne lidi co jedou tak aby nebrzdily provoz.

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 01. 06. 2007 22:44

Bawor píše:Já taky nejezdím zrovna předpisově, ale snažím se držet odstup. Taky už se mě stalo, že sem jel po městě blížím se k semaforu naskočila na něm oranžová a baba předemnou dupla na brzdy, že sem měl co dělat a to sem jel max. 55 spíš ani to ne. Ono kolikrát někdo jede předpisově ale i tak jede jak pi.. nejvíc mě štve předpisovej řidič jede 50 teda projistotu 45, aby náhodou nepřišel o body dělá se za ním kolona takže je nervózní zmatkuje potom do křižovatek a do zatáček přibrzdí na 30, ale potom aby mu to moc nežralo tak zrychloje pozvolna na těch 45 se dostane po 200m a to zase už přibržďuje do další zatáčky aby nemusel moc šlapat na brzdu a neopotřebil si bzdy a kvůli takovejm sou co chvila nehody. Takový by měli pokutovat a ne lidi co jedou tak aby nebrzdily provoz.
ted mi jen vysvetli.myslis si ze je vetsi pravdepodobnost ze naboura ten kdo jede 30km/h ve meste a nebo ten co leti 130km/h po okresce? :roll: me nekdy prijde zy to berete tak ze kdyz mate na kapote znak bmw ze si muzete dovolit vsechno ale kdyz takovou vec udela nekdo s fiatem tak rvete jak maly parchanti.rvete si na me jak chcete je mi jasny ze se do me pustite protoze na to mam nazor kterej se vam nelibi ale ja si to tak myslim a nazor menit nebudu.vy mi rikate jak jezdite slusne jaky ja sem prase ze jezdim s mlhovkama(docela jsem si to tak prohlizel kdyz proti me nekdo jede a mezi nama ty mlhovky oslnujou tak asi stejne jako potkavacky)a pak se tady doctu jak tamhle ve meste v provozu driftujete a jak tamhle litate na 80ce 130 atd,atd.....
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 :-)

olda barta

Příspěvek od olda barta » 01. 06. 2007 22:54

vlada320 píše:
Bawor píše:Já taky nejezdím zrovna předpisově, ale snažím se držet odstup. Taky už se mě stalo, že sem jel po městě blížím se k semaforu naskočila na něm oranžová a baba předemnou dupla na brzdy, že sem měl co dělat a to sem jel max. 55 spíš ani to ne. Ono kolikrát někdo jede předpisově ale i tak jede jak pi.. nejvíc mě štve předpisovej řidič jede 50 teda projistotu 45, aby náhodou nepřišel o body dělá se za ním kolona takže je nervózní zmatkuje potom do křižovatek a do zatáček přibrzdí na 30, ale potom aby mu to moc nežralo tak zrychloje pozvolna na těch 45 se dostane po 200m a to zase už přibržďuje do další zatáčky aby nemusel moc šlapat na brzdu a neopotřebil si bzdy a kvůli takovejm sou co chvila nehody. Takový by měli pokutovat a ne lidi co jedou tak aby nebrzdily provoz.
ted mi jen vysvetli.myslis si ze je vetsi pravdepodobnost ze naboura ten kdo jede 30km/h ve meste a nebo ten co leti 130km/h po okresce? :roll: me nekdy prijde zy to berete tak ze kdyz mate na kapote znak bmw ze si muzete dovolit vsechno ale kdyz takovou vec udela nekdo s fiatem tak rvete jak maly parchanti.rvete si na me jak chcete je mi jasny ze se do me pustite protoze na to mam nazor kterej se vam nelibi ale ja si to tak myslim a nazor menit nebudu.vy mi rikate jak jezdite slusne jaky ja sem prase ze jezdim s mlhovkama(docela jsem si to tak prohlizel kdyz proti me nekdo jede a mezi nama ty mlhovky oslnujou tak asi stejne jako potkavacky)a pak se tady doctu jak tamhle ve meste v provozu driftujete a jak tamhle litate na 80ce 130 atd,atd.....
nikdo se do tebe Vlado nepustí, protože už všichni ví, že jsi kokot.... :wink: kterej nemá mozek.... :wink:
e36 323i coupe............

marty87

Příspěvek od marty87 » 01. 06. 2007 23:18

vlada320 píše:
Vlado, ty jsi zřejmě nepochopil význam slova mlhovka. Poslouchej mohlo by se ti to v budoucnu hodit. Mlhovka je od slova mlha, tedy se může používat jen za zhoršených povětrnostních podmínek, ne běžně. Hlavně miluju idioty, který maj neustále zapnutou zadní mlhovku a musím za nimi jet.
Clio RS 2009 - malá raketa odešla. Ropa TDCi power přišla

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 01. 06. 2007 23:30

marty87 píše:Vlado, ty jsi zřejmě nepochopil význam slova mlhovka. Poslouchej mohlo by se ti to v budoucnu hodit. Mlhovka je od slova mlha, tedy se může používat jen za zhoršených povětrnostních podmínek, ne běžně. Hlavně miluju idioty, který maj neustále zapnutou zadní mlhovku a musím za nimi jet.
nío tak si reste porad ty posrany mlhovky.az zabijete maly dite protoze poletite nekde jako kokoti tak si na me vzpomente. :roll: koncim,jak u debilu na dvorecku a hlavne samej zavistivec.jsem si ted procital cely to tema o Eeverlastovi a jeho M5 a jelikoz jsem si to precet cely od zacatku tak muzu napasat jediny.JSTE ZAVISTIVCI JAKO PRASE,V TOM DELATE MACHRY,ALE JSTE TAKY UBOZACI,PROTOZE TO NEDOKAZETE PRIZNAT!nazdar jdu chrapat a neboj oldo pred spanim si prectu pohadku. :lol: jo a jeste neco jak v tom jednom tematu je naspano pod mym nickem to ze jsem se udajne priznal k tomu ze nemam mozek nebo co tam vlastne je tak to jsem nepsal vubec ja ale zase nejaky pako namysleny zakomplexovany mi to prepsalo :wink: tak dobrou noc :D
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 :-)

Bawor

Příspěvek od Bawor » 02. 06. 2007 01:11

vlada320 píše:
marty87 píše:Vlado, ty jsi zřejmě nepochopil význam slova mlhovka. Poslouchej mohlo by se ti to v budoucnu hodit. Mlhovka je od slova mlha, tedy se může používat jen za zhoršených povětrnostních podmínek, ne běžně. Hlavně miluju idioty, který maj neustále zapnutou zadní mlhovku a musím za nimi jet.
nío tak si reste porad ty posrany mlhovky.az zabijete maly dite protoze poletite nekde jako kokoti tak si na me vzpomente. :roll: koncim,jak u debilu na dvorecku a hlavne samej zavistivec.jsem si ted procital cely to tema o Eeverlastovi a jeho M5 a jelikoz jsem si to precet cely od zacatku tak muzu napasat jediny.JSTE ZAVISTIVCI JAKO PRASE,V TOM DELATE MACHRY,ALE JSTE TAKY UBOZACI,PROTOZE TO NEDOKAZETE PRIZNAT!nazdar jdu chrapat a neboj oldo pred spanim si prectu pohadku. :lol: jo a jeste neco jak v tom jednom tematu je naspano pod mym nickem to ze jsem se udajne priznal k tomu ze nemam mozek nebo co tam vlastne je tak to jsem nepsal vubec ja ale zase nejaky pako namysleny zakomplexovany mi to prepsalo :wink: tak dobrou noc :D
Já sem se komentářů na tebe pozdržel, ale když už si reagoval na můj komentář tak já budu reagovat taky. Tím ne zrovan předpisovým ježděním sem myslel, že jedu tak aby sem nebyl v provozu brzda, ale taky tak aby sem nevyčníval z davu. To tu asi všichni pochopily teda až na vyjímky. Nevěřím tomu, že by si jezdil po městě 50 a mimo město 90. Zkus si jednou jet přes město 50 uvidíš jak tě všichni budou předjíždět a budou si klepat na čelo co to je za debila, že jede tak pomalu.

A to že mám na kapotě vrtulu mě je úplně jedno já si nemusím nikde nahánět ego. Tříca se mě prostě libí a je mě jedno co to je kdyby takový pěkný a spolehlivý auto dělal fiat tak si koupím fiata :lol:

No a k tématu mlhovky. Nejdřív to vytáhneš a potom se divíš, že to tu začnou lidi komentovat a cítíš se velice dotčen. Klidně si s těma mlhovkama jezdit každej si na takovýho řidiče udělá svůj názor. A na závět dobrá rada nad zlato měl by ses probrat akorát tady zasíráš forum. Já sem chodím proto aby sem si zjistil co potřebuju sehnal nějaký věci na auto a pokecal s lidma co sou stejný blázni do e30 jako já a ne tady číst bludy a nesmyslný řeči který stejně vždycky sám vyprovokuješ a potom seš na ostatní volgární když se do tebe pustí. Zapřemýšlej nad tím děláš jak kdyby tady byly všichni úplní dementi a jenom ty seš ten nejlepší. Máš štěstí, že tě tu mají jako zábavu protože jinde by ti blokli přístup za takový chování. Tím končím s komentářema na tvoje příspěvky.

chamuraphi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chamuraphi » 02. 06. 2007 10:16

Exclusive píše:...1) řidič odbočuje do prava ze silnice na úzkou příjezdovou cestu, tak si hodí leví najede do protisměru a pak praví blinkr a řidič za ním pochopil první signál, tak ho chtěl objet, div se nesrazily
Takovích případů, by se dalo jmenovat, a nejhorší je, že v takovích situacích to skoro vždy odskáče tak nevinný...
nejhorší na tom je, že je to pravda :? .Není umění jezdit předpisově,ale plynule,pač i předpisáci mohou jezidt nebezpečně a omezovat,ne-li ohrožovat ostatní účastníky provozu... Jedou si svých 90 a u cedule vesnice dupou na brzdu jako zběsilý, ikdyž vesnice začíná za dalších 50m.Proč tam je těch 50m,aby člověk sundal nohu z plynu a už před značkou a v pohodě zpomalil na požadovanou rychlost,když už.Na tohle mi přijdou nejlepší Italové,pokaždé když sme tam, byly jezděj s přehledem a plynule v klidu, až si sám připadám jako důchodce za volantem :lol:

Přidám taky příhodu: Jeli sme s kámošem městěm, v kolonce 2 aut před námi,byla plná a nulovej provoz, rychlost kolony kolísala od 35-48km/h porád dokola.Když už se blížil konečně přehladný úsek s přerušovanou, nechal si od stup a klídku nabral rychlost,hodil blinkr už předem a chtěli sme se osvobodit.Pohoda až na toho prvního kterej nekoukal do zrdcátka... odbočil spolu s blikačem a strčil nám tam pulku auta :? Brzdy dobré, tkž to odnes jen lak,ale byl to promovanej Mudr. ve firemním autě,tkž sme tam ztvrdli 4h a omezoval tam tak provoz...
řešení: přidat se k nim a vozit se v (pod)předpisové koloně,která je uplně zbytečná nebo jet jako "prase" a zbavit se jich co nejdříve? co volíte vy?
Já akorát vím,že tyhle lidi je lepší mít za sebou, nikdy nevíte co jim proběhne hlavou a jak se zachovaj...

vlada320
Teenager

Příspěvek od vlada320 » 02. 06. 2007 11:39

chamuraphi píše:řešení: přidat se k nim a vozit se v (pod)předpisové koloně,která je uplně zbytečná nebo jet jako "prase" a zbavit se jich co nejdříve? co volíte vy?
z toho vyplyva co?jezdit podle predpisu nebo jako prase?dyt to rikam. :roll: machyrci s bmw zajimavy je ze vzdycky kdyz slysim omezovac nebo nekoho jak blbne v provozu a kouknu do zrdcatka tak je to nekdo s bmw :roll: proc to jini ridici nedelaj?a ti co to delaj s jinejma autama napriklad fordy,renaulty atd..tak to jsou vetsinou cikani :roll: .takze nejvetsi prasata an silnicich jsou cikani se svejma pleckama a majitele bmw :lol: dobry dobry uz mlcim.stejne jdu pryc :D :wink:
jo a jeste neco.radsi toho noumu budu mit pred sebou abych poradne videl co dela a jak se chova na ty silnici a predvidal a pocital s tim co muze provist nez abych ho nebezpecnym zpusobem jak pro nej,pro me a i pro chodce okolo atd...predjel a pak si od nej nechal zborit prdel :lol: :wink:

marlin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marlin » 02. 06. 2007 11:52

Vlado, ty jsi fakt blbec.

Pro me je nebezpecnejsi clovek, co jede po prehlednym useku pomalu, nez ten, co jede po okresce 130, ale to auto ma v ruce a umi to. Ono taky kdyz je rovna silnice a nejaky blb tam jede 80 (normalni plynula rychlost je cca 100 - 110) tak se za nim tvori kolona a pak i nebezpecne situace kdyz se nekdo porad snazi prejizdet. Tohle ja povazuji za horsi. A tohle se mi stava deno denne.
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska

Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 02. 06. 2007 13:08

vlada320 píše:
chamuraphi píše:řešení: přidat se k nim a vozit se v (pod)předpisové koloně,která je uplně zbytečná nebo jet jako "prase" a zbavit se jich co nejdříve? co volíte vy?
z toho vyplyva co?jezdit podle predpisu nebo jako prase?dyt to rikam. :roll: machyrci s bmw zajimavy je ze vzdycky kdyz slysim omezovac nebo nekoho jak blbne v provozu a kouknu do zrdcatka tak je to nekdo s bmw :roll: proc to jini ridici nedelaj?a ti co to delaj s jinejma autama napriklad fordy,renaulty atd..tak to jsou vetsinou cikani :roll: .takze nejvetsi prasata an silnicich jsou cikani se svejma pleckama a majitele bmw :lol: dobry dobry uz mlcim.stejne jdu pryc :D :wink:
jo a jeste neco.radsi toho noumu budu mit pred sebou abych poradne videl co dela a jak se chova na ty silnici a predvidal a pocital s tim co muze provist nez abych ho nebezpecnym zpusobem jak pro nej,pro me a i pro chodce okolo atd...predjel a pak si od nej nechal zborit prdel :lol: :wink:
Doprdelel Ty si takový kretééén!!! tebe chcu vidět osobně. Takový idiot jako ty je fakt exeplář. Nechal bych tě vypreparovat a vystavit do muzea, blbečku.. :roll: Od čeho máš asi zpětné zrcátka ty hňupe? Umíš si je vůbec při své logice nastavit, blbe?? Prosim Tě, běž už do řiti, tupče :?
No smoke, no fun...
Obrázek

Exclusive

Příspěvek od Exclusive » 02. 06. 2007 13:14

vlada320 píše:
Vlado, víš proč Ford vyrábí auta???? Aby Renault nebyl nejhorší značka :wink:
ex E36 325 TDS Touring
ex E34 2,5 Vanos 225k/300N.m 0-100km/h 6,8s e34-525-vanos-i-po-letech-krasavec-t35558.html
ex E28 525e

Dušan M10B18

Příspěvek od Dušan M10B18 » 02. 06. 2007 13:26

Míšánek píše:
vlada320 píše:
Doprdelel Ty si takový kretééén!!! tebe chcu vidět osobně. Takový idiot jako ty je fakt exeplář. Nechal bych tě vypreparovat a vystavit do muzea, blbečku.. :roll: Od čeho máš asi zpětné zrcátka ty hňupe? Umíš si je vůbec při své logice nastavit, blbe?? Prosim Tě, běž už do řiti, tupče :?
:lol: :lol: :lol:
Obrázek

Exclusive

Příspěvek od Exclusive » 02. 06. 2007 13:28

To Venca:
Tady máš tu fotku té křižovatky co jsem špatně popsal v bodě 2)
Obrázek
Já i ženská jedm z vedlejší, ženská dojede ke značce, zpomalí, podívá se jestli z leva nic nejde, zrychlí a těsně před nájezdem dupne na bzdy, já jsem zhruba 15-20m za ní(asi u té značky, ten stejný postup) a zrychlím, v domění, že jestliže není nic na obzoru, tak normálně jedu a ženská předmnou stojí bezdůvodně na brzdách.

Jaký by byl rozdíl jestli po té okresce by jel postižený 95 nebo 150??? kdž předjíždítě a někdo vedle vás odbočí bez znamení, bez kontroly zrcátka přes protisměr tak už nic neuděláš ani kdy jsi jel 70.

PS: E36 325TDS :oops:
ex E36 325 TDS Touring
ex E28 525e

Kubajz von Odry
člen E30.cz

Příspěvek od Kubajz von Odry » 02. 06. 2007 13:31

to co pises neni nic neobvykleho, takhle vidim jezdit denne lidi.. hold to chce myslet i za ostatni a udrzovat si zdravy odstup... dokonce clovelk musi predpokladat a myslet jako oni to znamena co by mohl ten dotycny s kloboukem a platem vajec na zdanim okne tak asi udelat ....

hold nestaci v snesni dobe jezdit podle predpisu, musis videt i za roh....
Obrázek

Odpovědět