fotil ještě někdo?
Mimoňské leťiště 3.3 2007 - 13.00 hod.
- TURBO_KrteK
- Lukáš Brandejs
Podle mě se sraz vydařil
, počasí po cestě strašný
, ale naštěstí vydrželo cca3-4 hoďky nepršet
. Napočítal jsem 32 aut což si myslím není špatný, vzhledem k tomu jaké bylo počasí. Zajímavé byly poruchy
u dvou aut praskly hadice, jedno nefunční olejové čerpadlo a po cestě vymetený pangejt
Těším se na další, díky kluci 
608/302954
EX e30 2.5 24v vanos, co kua teď ?? těžko do horšího....
89 E34 535 LPG
89 E34 535 LPG
- Lukáš Brandejs
- THC
- Kontaktovat uživatele:
No aut bylo celkem dost na to hnusný počasí,ale přišlo mi že počasí se podepsalo spíš na náladě lidí protože se nějak nikomu do ničeho nechtělo. Myslím že když bude příště čas připravit nějaký program tak to bude ještě mnohem lepší.Takhle to byla akorát spanilka s parkováním na letišti. Ale to je jen můj názor...TUŇÁK píše:Ahoj, všem vám moc děkuju za učast! podle me to bylo super! cenim si prijezd kazdyho i kdyz sem nemel tu moznost nebo spis sem nestihl pokecat se vsema!Kazdopadne 3 tí srazek planujeme s Lukášem zatím na červen a pokud se vsechno podari tak se budu snazit udělat i nějaký program! Bylo to fajn!
- Lukáš Brandejs
Nemužu se přihlásit,chce to po mě nějaký user name a když tam napíšu cokoliv tak to nejde.Jsem lama.ARMAN píše:do 100 mb mužeš dat na www.youtube.com jen se zaregestruješ a už se jede
musiš se zaregistrovat tady http://www.youtube.com/signup napiš tam username sve jmeno ktere chceš mit a heslo(password) + vše ostatni potvrzeni ti přijde asi do mailu ktery tam zadaš
pak se přihlasiš a pujdeš do "Upload videos" nahoře vpravo
pak se přihlasiš a pujdeš do "Upload videos" nahoře vpravo

- Lukáš Brandejs
Tohle jsem já a linz, hrozná nuda
, nějak se mi to nechtělo utrhnout
http://www.youtube.com/watch?v=5jxvrbaPg9o kucí dejte sem něco pořádného 
608/302954
89 E34 535 LPG
89 E34 535 LPG
Jezdit nemusíte , příště jedu , to může už jen pršet . Tet už se těšim .TUŇÁK píše:V pohodě, chápu! Ale příště s tebou počítáme! to už musí bejt hezky! Jinak si pro tebe přijedemVLADAS píše:čau kluci , omlouvám se , ale sních pokozil krásný sobotní výlet , tak snad další sraz klapne .Hned od rána ta sobota stála za hovno , jen co sem otevřel oči a vyděl tu pohromu .![]()
BMW je láska na celý život
Tak paráda, už máš vše hotový?VLADAS píše:Jezdit nemusíte , příště jedu , to může už jen pršet . Tet už se těšim .TUŇÁK píše:V pohodě, chápu! Ale příště s tebou počítáme! to už musí bejt hezky! Jinak si pro tebe přijedemVLADAS píše:čau kluci , omlouvám se , ale sních pokozil krásný sobotní výlet , tak snad další sraz klapne .Hned od rána ta sobota stála za hovno , jen co sem otevřel oči a vyděl tu pohromu .![]()

Mel jsem trochu vic veci ve skole, tak jsem moc nestihal...
http://www.photohorizon.net
Ukazky:

v prubehu tydne se pokusim udelat jeste video co tocil Trhyy hm
kdyby nekdo chtel neco ve full re. tak staci napsat
http://www.photohorizon.net
Ukazky:

v prubehu tydne se pokusim udelat jeste video co tocil Trhyy hm
kdyby nekdo chtel neco ve full re. tak staci napsat
2.0 i-VTEC
Prodej home Hi-Fi produktů značek Harman/Kardon, Pioneer, Panasonic, Sony, JBL, Infinity, Bose, Bowers&Wilkins, Canton, Jamo, Denon...
Bezpečnostní kamery, kamerové systémy, CCTV, webové IP-kamery, videoservery
Prodej home Hi-Fi produktů značek Harman/Kardon, Pioneer, Panasonic, Sony, JBL, Infinity, Bose, Bowers&Wilkins, Canton, Jamo, Denon...
Bezpečnostní kamery, kamerové systémy, CCTV, webové IP-kamery, videoservery