fotil ještě někdo?

No aut bylo celkem dost na to hnusný počasí,ale přišlo mi že počasí se podepsalo spíš na náladě lidí protože se nějak nikomu do ničeho nechtělo. Myslím že když bude příště čas připravit nějaký program tak to bude ještě mnohem lepší.Takhle to byla akorát spanilka s parkováním na letišti. Ale to je jen můj názor...TUŇÁK píše:Ahoj, všem vám moc děkuju za učast! podle me to bylo super! cenim si prijezd kazdyho i kdyz sem nemel tu moznost nebo spis sem nestihl pokecat se vsema!Kazdopadne 3 tí srazek planujeme s Lukášem zatím na červen a pokud se vsechno podari tak se budu snazit udělat i nějaký program! Bylo to fajn!
Nemužu se přihlásit,chce to po mě nějaký user name a když tam napíšu cokoliv tak to nejde.Jsem lama.ARMAN píše:do 100 mb mužeš dat na www.youtube.com jen se zaregestruješ a už se jede
Jezdit nemusíte , příště jedu , to může už jen pršet . Tet už se těšim .TUŇÁK píše:V pohodě, chápu! Ale příště s tebou počítáme! to už musí bejt hezky! Jinak si pro tebe přijedemVLADAS píše:čau kluci , omlouvám se , ale sních pokozil krásný sobotní výlet , tak snad další sraz klapne .Hned od rána ta sobota stála za hovno , jen co sem otevřel oči a vyděl tu pohromu .![]()
Tak paráda, už máš vše hotový?VLADAS píše:Jezdit nemusíte , příště jedu , to může už jen pršet . Tet už se těšim .TUŇÁK píše:V pohodě, chápu! Ale příště s tebou počítáme! to už musí bejt hezky! Jinak si pro tebe přijedemVLADAS píše:čau kluci , omlouvám se , ale sních pokozil krásný sobotní výlet , tak snad další sraz klapne .Hned od rána ta sobota stála za hovno , jen co sem otevřel oči a vyděl tu pohromu .![]()