A proto potrebuju vedet kde se daji koupit ty pakny nebo jak se tomu odborne rika - v katalozich brzdovych desticek to nemuzu nikde najit... A v BMW to bude asi pekna palka...
Dik za info...

vzhledem k frekvenci používání jsou pakny v ruční brzdě pomalu nesmrtelný, spíš by to chtělo rozebrat, rozhejbat lanko a soupáčí a hlavně seřídit růžici, jaxem radil i Havranovi, viz Zadní brzdy - kotouče z 13.1.Dolik007 píše:nejak mi nebrzdi rucni brzda a tak chci vymenit prislusne desticky na zadku moji 320i - kotouce - rucni brzda je jako mala bubnova brzda /prominte moje netechnicke vyrazy, stale se ucim/.
A proto potrebuju vedet kde se daji koupit ty pakny nebo jak se tomu odborne rika - v katalozich brzdovych desticek to nemuzu nikde najit... A v BMW to bude asi pekna palka...
Dik za info...
Souhlas s tebou, ale...kdo. píše: vzhledem k frekvenci používání jsou pakny v ruční brzdě pomalu nesmrtelný, spíš by to chtělo rozebrat, rozhejbat lanko a soupáčí a hlavně seřídit růžici, jaxem radil i Havranovi, viz Zadní brzdy - kotouče z 13.1.
rozumím, ale stejně si myslím, že budou dobrýDolik007 píše:Souhlas s tebou, ale...
Ja se chci vyhnout situaci, kdy to rozdelam a pakny budou nahodou v haji a ja je nebudu mit. Proto je chci menit spis preventivne a pro jistotu, jestli mi rozumis...
musíš hledat v bubnových brzdách, třeba Ferodo má u bubnové brzdy dva rozměry paken, větší - to jsou normální pakny do bubnové nápravy a menší - parkovací pakny pro kotoučové nápravyDolik007 píše:- v katalozich brzdovych desticek to nemuzu nikde najit... A v BMW to bude asi pekna palka...
Dik za info...