mi to jede stále bezchybně....euromen píše:podařilo se mi jen 10 vteřin... pak to zkončilo první sem volal sám sobě.. to sem odmítl.. druhej to nebral. a třetí.. to bylo tech 10 vteřin.. to jako bylo celý free??
Volání na pevné linky zdarma....link na edisk.cz
- olda barta
new user a zase jen přesně 10 vteřin co sakra dělám blbě.. vyplňujete všechny parametry při registraci????olda barta píše:mi to jede stále bezchybně....euromen píše:podařilo se mi jen 10 vteřin... pak to zkončilo první sem volal sám sobě.. to sem odmítl.. druhej to nebral. a třetí.. to bylo tech 10 vteřin.. to jako bylo celý free??
dočasný konec BMW 
- olda barta
je na tebe nějaká PEVNÁ linka...??euromen píše:new user a zase jen přesně 10 vteřin co sakra dělám blbě.. vyplňujete všechny parametry při registraci????olda barta píše:mi to jede stále bezchybně....euromen píše:podařilo se mi jen 10 vteřin... pak to zkončilo první sem volal sám sobě.. to sem odmítl.. druhej to nebral. a třetí.. to bylo tech 10 vteřin.. to jako bylo celý free??
e36 323i coupe............
- olda barta
taky mě to později napadlo, protože to samé se stalo hned poprvé i mi...veliká radost, že jsem se dovolal na svůj mobil a najednou šup a bylo ticho...a po radostieuromen píše:už vim co je za problem.. já sem vůl.. já volal na mobil...olda barta píše:je na tebe nějaká PEVNÁ linka...??euromen píše: new user a zase jen přesně 10 vteřin co sakra dělám blbě.. vyplňujete všechny parametry při registraci????
- olda barta
...
Díky,Oldo....moc jsi mě tímto programem potěšil.Dnes jsem to testoval.Vše funguje.Nejdříve jsem volal asi 10minut švagrové do Anglie,pak3 minuty k nám na pevnou a po třetím hovoru kámoši do ČR,který trval 30minut mě to samo vyplo.Teď už volat nemůžu,nutí mě to předplatit si hovory.Jestli to někdo ,kdo je v testování dálnež já, ví-vyčerpal jsem jen denní limit hovorové minutáže,nebo jak je to...?
Jeté pneu,motopneu,disky,ALU kola....
- olda barta
***Fish iX píše:Pošli mi to taky Dík. Zkusím to
1. čti pořádně nadpis příspěvku, kde máš napsáno "link na edisk"
2. klikni na stranu 1. a tam ho najdeš a program si můžeš stáhnout
3. když už chceš abych ti to poslal, tak příště aspoň napiš svůj e-mail, nemůžu znát e-maily všech členů tohoto fora...
Nic ve zlým, ale začněte už chlapi číst pozorně...
OLDA
telefonování
Prosil jsem tě o zaslání toho programu, je to někde na 2. straně tohoto tématu, pak jsi psal, že komu to nepřišlo, aby se ozval na SZ, což jsem učinil a stále nic. Napadlo mně jestli jsi to neposlal a nevypadalo to jako spam, co? Pokud ano je možné, že jsem to vymazal, pokud by v adrese bylo nějaké slovo spojené s Oldou Bártou, nebo jiné české jméno.... no tak bych určitě zpozorněl, už proto, že jsem čekal od tebe mail. Nebo je pak II. varianta, že jsi se na mně vy....., chápu, neznáme se. Ale nikde jsem v tvý nabídce neviděl upozornění, že tím myslíš kamarády a známé, no tak jsem to zkusil. A zkusím to tedy ještě jednou Oldo Bárto naposled: Prosím tě Oldo, pošleš mi taky prosím ten program na NORMANNNW@seznam.cz Předem děkuji.
BMW Freude am Fahren mit E38
Ex: E12,E28, E32+E30, E34 M50 520i Touring, E34 525ix Touring
- olda barta
Re: telefonování
***NORMANN píše:Prosil jsem tě o zaslání toho programu, je to někde na 2. straně tohoto tématu, pak jsi psal, že komu to nepřišlo, aby se ozval na SZ, což jsem učinil a stále nic. Napadlo mně jestli jsi to neposlal a nevypadalo to jako spam, co? Pokud ano je možné, že jsem to vymazal, pokud by v adrese bylo nějaké slovo spojené s Oldou Bártou, nebo jiné české jméno.... no tak bych určitě zpozorněl, už proto, že jsem čekal od tebe mail. Nebo je pak II. varianta, že jsi se na mně vy....., chápu, neznáme se. Ale nikde jsem v tvý nabídce neviděl upozornění, že tím myslíš kamarády a známé, no tak jsem to zkusil. A zkusím to tedy ještě jednou Oldo Bárto naposled: Prosím tě Oldo, pošleš mi taky prosím ten program na NORMANNNW@seznam.cz Předem děkuji.
Normanne, abych vše uvedl na správnou míru, když jsi mě žádál o zaslání programu, tak jsem ti ho obratem posílal, a nejen tobě..prostě všem, kteří si o něj řekli...Podruhé, když jsi mi posílal SZ a opakovaně žádal o zaslání, tak jsem to samozřejmě poslal znovu...
A teď, aby jsme se dostali k jádru problému...MUSÍŠ mi příště poslat správnou adresu tvého e-mailu viz. SZ
Ahoj Oldo, napsal jsi, že pokud to na svůj mail někdo nedostal, aby se ozval na SZ, no tak to tak činím, prosím prosím ještě jednou jestli bys mi to mohl poslat na adresu NORMANNN@seznam.cz
Předem moc děkuji, Normann. Very Happy
Když si všimneš, tak v SZ za jménem NORMANNN ti chybí W, které se objevilo v dnešní zprávě....a to bylo podle mě rozhodující...neznám Vaše e-maily, tak mi je příště pište přesně, jinak neručím za doručení...
A další věc, s programem jsem se chtěl podělit se všema z tohoto fora, tak jsem to natáhl na www.edisk.cz...máte ho všichni na 1. straně....
OLDA
tel.
Omlouvám se Oldo,
nedoklepl jsem tam to poslední wéčko.
Chyba je samozřejmě na mojí straně. Teď už vidím i že jsi mi to poslal.
Opravdu mně to mrzí, že se seznamujem za takových okolností. Děkuji ti za trpělivost, kterou se mnou měl a i za ten mail. Tak se na mně prosím nezlob. 
BMW Freude am Fahren mit E38