NORMANN píše:Prosil jsem tě o zaslání toho programu, je to někde na 2. straně tohoto tématu, pak jsi psal, že komu to nepřišlo, aby se ozval na SZ, což jsem učinil a stále nic. Napadlo mně jestli jsi to neposlal a nevypadalo to jako spam, co? Pokud ano je možné, že jsem to vymazal, pokud by v adrese bylo nějaké slovo spojené s Oldou Bártou, nebo jiné české jméno.... no tak bych určitě zpozorněl, už proto, že jsem čekal od tebe mail. Nebo je pak II. varianta, že jsi se na mně vy....., chápu, neznáme se. Ale nikde jsem v tvý nabídce neviděl upozornění, že tím myslíš kamarády a známé, no tak jsem to zkusil. A zkusím to tedy ještě jednou Oldo Bárto naposled: Prosím tě Oldo, pošleš mi taky prosím ten program na
NORMANNNW@seznam.cz Předem děkuji.
Normanne, abych vše uvedl na správnou míru, když jsi mě žádál o zaslání programu, tak jsem ti ho obratem posílal, a nejen tobě..prostě všem, kteří si o něj řekli...Podruhé, když jsi mi posílal SZ a opakovaně žádal o zaslání, tak jsem to samozřejmě poslal znovu...
A teď, aby jsme se dostali k jádru problému...MUSÍŠ mi příště poslat správnou adresu tvého e-mailu viz. SZ
Ahoj Oldo, napsal jsi, že pokud to na svůj mail někdo nedostal, aby se ozval na SZ, no tak to tak činím, prosím prosím ještě jednou jestli bys mi to mohl poslat na adresu NORMANNN@seznam.cz
Předem moc děkuji, Normann. Very Happy
Když si všimneš, tak v SZ za jménem NORMANNN ti chybí W, které se objevilo v dnešní zprávě....a to bylo podle mě rozhodující...neznám Vaše e-maily, tak mi je příště pište přesně, jinak neručím za doručení...
A další věc, s programem jsem se chtěl podělit se všema z tohoto fora, tak jsem to natáhl na www.edisk.cz...máte ho všichni na 1. straně....
OLDA
e36 323i coupe............