--nó já mám pocit,že Motronic je řízené zapalování,rozdělovač je tam čistě k rozhození jisker na svíčky...adam320 píše:Chceš snad říct že Motronic u E30 řídí zapalování? A rozdělovač je tam k čemu?PÍŤÁK píše:Aha no jasem si myslel ze je to to samy jako motronic akorat to ridi jen vstrikovani a ne jeste zapalovani a je tam normalne epromka, takze sorry
POZOR NA RADY UZIVATELU TOHOTO FORA!!!
- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
ex E30 323i, ex E36 325i, nyní Octavia TDi s šestijádrovym ECU a turbem ze Zetoru -odbržděných 700Kw na stavebním válci 
Veškeré opravy vozů všech značek

- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
--přesně tak, co se týká zapalování tak si řídí předstih v závislosti na otáčkách,teplotě motoru a nasávaného vzduchu,zatížení motoru a úhlu natočení škrtící klapky-ŘJ má třírozměrné datové pole předstihu,kde se berou v úvahu všechny monentálně změřené veličiny(od čidel a snímačů) a podle toho mění hodnotu předstihu...(to je z knížkyadam320 píše:aha, takže řídí přesně co? kdy poslat proud z cívky? tuhle informaci bere z halusnímače ne?

ex E30 323i, ex E36 325i, nyní Octavia TDi s šestijádrovym ECU a turbem ze Zetoru -odbržděných 700Kw na stavebním válci 

óóó děkuji mnohokrátCvrcek Martin píše:--přesně tak, co se týká zapalování tak si řídí předstih v závislosti na otáčkách,teplotě motoru a nasávaného vzduchu,zatížení motoru a úhlu natočení škrtící klapky-ŘJ má třírozměrné datové pole předstihu,kde se berou v úvahu všechny monentálně změřené veličiny(od čidel a snímačů) a podle toho mění hodnotu předstihu...(to je z knížkyadam320 píše:aha, takže řídí přesně co? kdy poslat proud z cívky? tuhle informaci bere z halusnímače ne?)

taky nevim proč jsem si tohle nikdy nikde nepřečečet

smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
JE TO BLÁBOL
DĚLAL JSEM V BMW A DOMA MÁM ETK ORIGO KUKNUL JSEM TAM A DOKONCE JSEM SI DAL TU PRÁCI A PRO ZAJÍMAVOST CINKNUL JEDNOMU Z MECHANIKŮ A MÁM PRO TEBE NOVINKU.HYDRO TAM NEJSOU.TAKŽE BOD PRO ZÁCHVATA