Tenhle problem se prave hodne probira na <A HREF="http://e21.czweb.org/forum.php" target=blank>E21 foru</A> viz tema "Starter si dava na cas"
Dela mi to presne co tam asi 5 dalsich lidi popisuje. Rano, studeno, nazhavim, otocim klickem - radio prestane hrat, kontrolky pohasnou ale nic se nedeje po 3 - 10 nekdy i vice vterinach se starter otoci a auto chytne na prvni skrtnuti. Pri dalsim nastartovani jiz starter otoci okamzite.
Nejake napady. Myslel sem, ze to mam jenom ja, ale kdyz sem videl kolik lidi z e21 maji taky problem, tak by nekdo mohl znat reseni, nebo alespon pricinu.
Prodleva pri startu
Re: Prodleva pri startu
Tohle slyším poprvýUli_d píše:Tenhle problem se prave hodne probira na <A HREF="http://e21.czweb.org/forum.php" target=blank>E21 foru</A> viz tema "Starter si dava na cas"
Dela mi to presne co tam asi 5 dalsich lidi popisuje. Rano, studeno, nazhavim, otocim klickem - radio prestane hrat, kontrolky pohasnou ale nic se nedeje po 3 - 10 nekdy i vice vterinach se starter otoci a auto chytne na prvni skrtnuti. Pri dalsim nastartovani jiz starter otoci okamzite.
Nejake napady. Myslel sem, ze to mam jenom ja, ale kdyz sem videl kolik lidi z e21 maji taky problem, tak by nekdo mohl znat reseni, nebo alespon pricinu.

- RedBaron
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prodleva pri startu
Jestli místo startování jenom cvakne relátko, typoval bych to na velkej přechodovej odpor na baterce. Oškrábat kontakty na baterce, to samý se svorkama, nastříkat nějakou vodičkou na kontakty, pořádně utáhnout a zastříkat ještě zvenku. Oxiduje to dost a dělá to přesně tohle. Patří to k základní údržbě stejně jako mít všechna ukostření v pořádku.Uli_d píše:Tenhle problem se prave hodne probira na <A HREF="http://e21.czweb.org/forum.php" target=blank>E21 foru</A> viz tema "Starter si dava na cas"
Škoda Octavia kombi + Suzuki GSX-1300R Hayabusa
Ex: [E30] 325i Cpe [E24] 635CSi [E34] 540iA [E34] 524td [E34] 525i [E34] 525i 24V [E32] 735iA [E46] 330dT
Ex: [E30] 325i Cpe [E24] 635CSi [E34] 540iA [E34] 524td [E34] 525i [E34] 525i 24V [E32] 735iA [E46] 330dT
Tak v nedeli uz to nechytlo vubec - stal sem do kopce. Kdyz sme to otocili cumakem dolu, tak to pak chytlo hned !?!?!?!? Nevim jestli to muze mit souvislost.
Takova zima zase nebyla. Chytal i pri vetsich mrazech. Ja nevim uz cim by to mohlo bejt!!!
Tu vychozenou spinacku vyzkousim.
Je to fakt zahada hlavolamu.
Takova zima zase nebyla. Chytal i pri vetsich mrazech. Ja nevim uz cim by to mohlo bejt!!!
Tu vychozenou spinacku vyzkousim.
Je to fakt zahada hlavolamu.