vyserte se na to
Diskuze k prodeji touringa iX za 35k
ja bych to uzavrel s dovolenim
mubileuse na 99,9% znam nejlepe z celeho e30 fora asi ja
ze chce od kazdeho auta fotky ..........no upozornoval jsem ho na to, ze drive ci pozdeji se nekdo ozve
(coz se stalo)
ale kdyz by je nechtel on tak je bude chtit nekdo jinej,takze se mi to zda uplne jedno jestli o ne pise, protoze v policku u odesilani emailu se nakopiruje jen o email vic nebo min. no a protoze je to jinak sporadany obcan a zadna skodna, jen se snazi vybrat svoje budouci auta,tak to nepovazuju za nic tragickeho, naopak to sune inzos nahoru prirozenou cestou a ne kecama: niz nejdu po 14 dnech smajlik zvedajici oci, pak drnesj smajlik a pak za 14 dni sleva 15 tacu. Urcite znate to ze nekam jedete na prohlidku a foto by Vam ustreilo cas a benzin.
a uplne mimo mi to prijde zbytecny to nejak "hrotit"kdyz e30clenu jedine ubyva a tady to tez umira(to neni narazka,ale vyvoj x roky)
btw.....dokonce byl v hoskovicich coz asi malo kdo vi
mubileuse na 99,9% znam nejlepe z celeho e30 fora asi ja
ze chce od kazdeho auta fotky ..........no upozornoval jsem ho na to, ze drive ci pozdeji se nekdo ozve
ale kdyz by je nechtel on tak je bude chtit nekdo jinej,takze se mi to zda uplne jedno jestli o ne pise, protoze v policku u odesilani emailu se nakopiruje jen o email vic nebo min. no a protoze je to jinak sporadany obcan a zadna skodna, jen se snazi vybrat svoje budouci auta,tak to nepovazuju za nic tragickeho, naopak to sune inzos nahoru prirozenou cestou a ne kecama: niz nejdu po 14 dnech smajlik zvedajici oci, pak drnesj smajlik a pak za 14 dni sleva 15 tacu. Urcite znate to ze nekam jedete na prohlidku a foto by Vam ustreilo cas a benzin.
a uplne mimo mi to prijde zbytecny to nejak "hrotit"kdyz e30clenu jedine ubyva a tady to tez umira(to neni narazka,ale vyvoj x roky)
E+5 
těžko, tu už vlastní jeden člen BMWKLUBUproktorcz píše:přejmenovat domenu na E36biker píše: a uplne mimo mi to prijde zbytecny to nejak "hrotit"kdyz e30clenu jedine ubyva a tady to tez umira(to neni narazka,ale vyvoj x roky)
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
tak řešení na 20 let E46Lukas-e21 píše:těžko, tu už vlastní jeden člen BMWKLUBUproktorcz píše:přejmenovat domenu na E36biker píše: a uplne mimo mi to prijde zbytecny to nejak "hrotit"kdyz e30clenu jedine ubyva a tady to tez umira(to neni narazka,ale vyvoj x roky)
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Tady to umira prave kvuli kecum o nicem, vyzadovani fotek, ptanim se na elementarni zalezitosti aniz by se dotazujici snazil pouzit funkci "Hledat" nebo kouknul do "Technika - otázky a odpovědi (FAQ)" a potom hadkama zda byl pozadavek opravneny nebo ne.biker píše:... a tady to tez umira (to neni narazka, ale vyvoj x roky) ...
francisi ja to uznavam,vzdyt jsem psal, ze mobileusovi jsem to naznacilFrancis píše:Tady to umira prave kvuli kecum o nicem, vyzadovani fotek, ptanim se na elementarni zalezitosti aniz by se dotazujici snazil pouzit funkci "Hledat" nebo kouknul do "Technika - otázky a odpovědi (FAQ)" a potom hadkama zda byl pozadavek opravneny nebo ne.biker píše:... a tady to tez umira (to neni narazka, ale vyvoj x roky) ...
OT to chapu,ale za fotky ktere stejne nekdo bude vyzadovat moc ne.
E+5 
No nezasvěceně to na mě pusobí asi takhle:
jeden co neni schopnej dát korektní inzerát a nevodmlouvat když už chce něco prodat se hádá s druhym kterej tady už pul roku stahuje fotky vod škodovek po kabria a stále se nemuže rozhodnout co koupí
No pardon pánové ale přijde mi to fakt absurdní
jeden co neni schopnej dát korektní inzerát a nevodmlouvat když už chce něco prodat se hádá s druhym kterej tady už pul roku stahuje fotky vod škodovek po kabria a stále se nemuže rozhodnout co koupí
No pardon pánové ale přijde mi to fakt absurdní
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
Hmm to je asi narážka přímo na mě...No teď si mi to teda s tou ikonou nandal,nejlepší bude když to příště nakreslíš.! Hele já mám jiné věci na práci než řešit tebe, orle... Toura sem koupil od člověka se kterým byla domluva.eagle píše:tak to je zajímavý. Jeden nejmenovaný tady pláče jak želva že nemá fotky iXa za 35 tisíc a jak jsem arogantní do telefonu a když mu ho sem dám tak nic nenapíše? Nebo šel plakat jinam??
E30 Drift special LS3 6.2 supercharger
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8