vyserte se na to

těžko, tu už vlastní jeden člen BMWKLUBUproktorcz píše:přejmenovat domenu na E36biker píše: a uplne mimo mi to prijde zbytecny to nejak "hrotit"kdyz e30clenu jedine ubyva a tady to tez umira(to neni narazka,ale vyvoj x roky)
btw.....dokonce byl v hoskovicich coz asi malo kdo vi
tak řešení na 20 let E46Lukas-e21 píše:těžko, tu už vlastní jeden člen BMWKLUBUproktorcz píše:přejmenovat domenu na E36biker píše: a uplne mimo mi to prijde zbytecny to nejak "hrotit"kdyz e30clenu jedine ubyva a tady to tez umira(to neni narazka,ale vyvoj x roky)
btw.....dokonce byl v hoskovicich coz asi malo kdo vi
Tady to umira prave kvuli kecum o nicem, vyzadovani fotek, ptanim se na elementarni zalezitosti aniz by se dotazujici snazil pouzit funkci "Hledat" nebo kouknul do "Technika - otázky a odpovědi (FAQ)" a potom hadkama zda byl pozadavek opravneny nebo ne.biker píše:... a tady to tez umira (to neni narazka, ale vyvoj x roky) ...
francisi ja to uznavam,vzdyt jsem psal, ze mobileusovi jsem to naznacilFrancis píše:Tady to umira prave kvuli kecum o nicem, vyzadovani fotek, ptanim se na elementarni zalezitosti aniz by se dotazujici snazil pouzit funkci "Hledat" nebo kouknul do "Technika - otázky a odpovědi (FAQ)" a potom hadkama zda byl pozadavek opravneny nebo ne.biker píše:... a tady to tez umira (to neni narazka, ale vyvoj x roky) ...
Hmm to je asi narážka přímo na mě...No teď si mi to teda s tou ikonou nandal,nejlepší bude když to příště nakreslíš.! Hele já mám jiné věci na práci než řešit tebe, orle... Toura sem koupil od člověka se kterým byla domluva.eagle píše:tak to je zajímavý. Jeden nejmenovaný tady pláče jak želva že nemá fotky iXa za 35 tisíc a jak jsem arogantní do telefonu a když mu ho sem dám tak nic nenapíše? Nebo šel plakat jinam??